αυτο που δεν καταλαβαινουν οι τυποι οτι δεν μας ποναει περισσοτερο που χασανε την ευρωλιγκα...μας ποναει πιο πολυ που το τμημα μπασκετ ειναι αποκομμενο απο τον υπολοιπο συλλογο.....
δηλαδη αν του χρονου ανεβασουν το μπατζετ στα 70 μυρια και φερουν αλλους 4 φουρνιε και παρουν την ευρωλιγκα, τι εγινε δηλαδη????ποιος χεστηκε????
εγω θελω αυτοι που φορανε την φανελα του ολυμπιακου να ξερουν που παιζουν, ασχετα αν κερδιζουν ή χασουν....
δεν με ενδιαφερει αν ο φουρνιε μου φερει την ευρωλιγκα....απο την στιγμη που τον ειδα να κλαιει, εγω ειμαι ευχαριστημενος μαζι του...αντιθετως, ο παπανικολαου πηγε να αγκαλιασει τις κορες του με το που εληξε το ματς, λες και ελειπε 10 χρονια στον πολεμο!!!!! και αφησε τον φουρνιε να κλαιει μονο του!!!!! ο ιδιος παπανικολαου που πριν 1-2 χρονια εδινε συνεντευξεις στο σανοδνα!!!!
αλλα δεν φταινε αυτοι...οι αποκλειστικοι υπευθυνοι ειναι οι αγγελοπουλαιοι, οι μπαφεδες, οι σκινδηλιες, οι λεπενιωτηδες και τα υπολοιπα μελη, που δεν ξερουμε ουτε καν τι ομαδα ειναι!!!!! εκτος απο τον λεπενιωτη, που αν θυμαμαι καλα εχει δηλωσει πως ειναι αεκ...
ολοι αυτοι οι τυποι μπορει να ειναι άριστοι στην δουλεια τους, αλλα δεν εχουν ιδεα τι σημαινει ολυμπιακος...ολυμπιακος δεν ειναι λαυριο να εχει 2 οπαδους ουτε μποστον σελτικς να πηγαινουν να τους δουν αντι να πανε σε κινηματογραφο....ο ολυμπιακος ειναι τροπος ζωης και εχει 5 μυρια οπαδους απο πισω του...και για πολλους απο αυτους ο ολυμπιακος ειναι ολη τους η ζωη....
αν ολα αυτα τα κοπροσκυλα ηξεραν τι ειναι ολυμπιακος, μετα το ματς θα πηγαιναν στην κερκιδα και θα απολογουνταν στους οπαδους που γεμισαν το αμπου νταμπι και κερδισαν κατα κρατος την μαχη της εξεδρας.....θα επιαναν τον παπανικολαου και θα του ελεγαν αν πας στην κορη σου πριν απο τους οπαδους, αυτοματως τιθεσαι εκτος ομαδας!!!! αλλά ποιος να το κανει αυτο, ο μπαφές?????
στο ποδοσφαιρο μετα το 5-0 μεσα στη φραιμπουργκ οι παιχτες πηγαν στην κερκιδα και ακουσαν τα μπινελικια τους...και μετα απο 5 μηνες πηρανε το κονφερενς....τον μεντιλιμπαρ τον φερανε σηκωτο στο ρεντη να δει αγωνα βολευ!!!! τον ροντινει τον βαλανε να φορεσει φανελα απο τον συνδεσμο στα καμινια!!!!! λες ο μεντιλιμπαρ να ειχε ορεξη να τρεχει στο ρεντη ή μηπως ο ροντινει βγηκε βολτα στα καμινια και αγορασε την φανελα????? καποιος τους εξηγησε και τους εδωσε να καταλαβουν τι εστι ολυμπιακος...τι ειναι καμινια.....τι ειναι ρεντη.... γιατι στο ποδοσφαιρο υπαρχουν ανθρωποι που νοιωθουν τι εστι ολυμπιακος και το μεταδιδουν στους παιχτες και στους προπονητες....
και γι αυτο στο ποδοσφαιρο παιζεις με ροντινειδες και στο μπασκετ με παπανικολαου και γκος....