Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.464
Πόντοι
28.246
Αφού πάει με τον άλλον και τρωει ρε αδελφε,τι περιμένεις
Όποιος αντέχει μόνο αποτυχίες πρόβλημά του. Εγώ είμαι μαθημένος να παίρνω και κούπες. Δεν αντέχω άτιτλος μια ζωή.
Χαλαρώστε λίγο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.407
Πόντοι
5.506
Αγόρι μου με τους Αγγελόπουλους δεν έχω πρόβλημα.

Άλλωστε τους βλέπω κάθε μέρα μπροστά μου.

Χορηγοί και στο μπάσκετ του Ψυχικού.

Επιμένουν όμως σε μια μαλακία με τον Μπαρτζώκα και σε αυτό το κομμάτι φταίνε και παρά φταίνε.

Φτάνει πιά.
Αντε γαμησου

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.942
Πόντοι
6.756
Όποιος αντέχει μόνο αποτυχίες πρόβλημά του. Εγώ είμαι μαθημένος να παίρνω και κούπες. Δεν αντέχω άτιτλος μια ζωή.
Χαλαρώστε λίγο.
Πως είναι ατιτλος ρε μλκ,μας δουλεύεις?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.464
Πόντοι
28.246
Αγαπώ θρύλο...
Στηρίζω μπαρτζωκα,αδερφούς κλπ και θα είμαι πάντα μαζί...
Και εμείς τον αγαπάμε αλλά δεν θα κάτσουμε και με το στόμα κλειστό όπως οι ακατανόμαστοι 16 χρονιά στην φάπα.

Άλλο αγάπη άλλο μαλακισμένη ανοχή, αδερφέ.

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.464
Πόντοι
28.246
Πως είναι ατιτλος ρε μλκ,μας δουλεύεις?
Και οι άλλοι έχουν πάρει αλλά έχουν 16 χρόνια να το ξανά δουν. Το κατάλαβες τώρα;
Εγώ αυτό, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ! 4 συνεχόμενα χρόνια, ένα το ήθελα. ΈΝΑ!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.465
Πόντοι
6.035
Αγαπώ θρύλο...
ολα κανουν τον κυκλο τους εσυ πιστευεις οτι δεν εκλεισε αλλοι πιστευουμε οτι εκλεισε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Φίλε , το μπάσκετ δυστυχώς έτσι όπως το κατάντησαν δεν είναι ένα ευγενές άθλημα .
Ναι είναι κόσμημα τα αδέλφια , κύριοι , έχουν προσφέρει στην ομάδα αδιαμφισβήτητα αλλά όταν βλέπεις πόσο "βρώμικα" παίζει ο κύριος αντίπαλος σου εκτός γηπέδων πρέπει να απαντήσεις αναλόγως
Ο τύπος είναι πρεζακι ξεφτίλας και γαμημενος

Βγάζει την κόρη του στα στόρις ντυμένη σαν τσουλα αποτυχημένος και σαν άνθρωπος και σαν πατέρας

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.855
Πόντοι
47.293
Αγαπώ θρύλο...
Όλο στηρίζουμε όπως κ οι βαζελοι τον πρεζακια
Το θέμα δεν είναι τι στηρίζεις αλλά τι πρέπει να γίνει για να έρθουν κούπες ...κ δυστυχώς τα αδέρφια,,,,, καλοί χρυσοί αγνοί με αξιοπρέπεια κ χώνουν κ λεφτά αλλά δεν έχουν το know how λόγω της κουλτούρας τους

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.407
Πόντοι
5.506
Και εμείς τον αγαπάμε αλλά δεν θα κάτσουμε και με το στόμα κλειστό όπως οι ακατανόμαστοι 16 χρονιά στην φάπα.

Άλλο αγάπη άλλο μαλακισμένη ανοχή, αδερφέ.

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς.
Αδερφέ...κάνε λίγο πίσω να κάνω και εγώ...
Εμένα δεν μου ανήκει ο Ολυμπιακός να απαιτώ τίτλους...εμένα ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μου...και με αυτούς που είναι η ζωή σου μου είπε ο πατέρας μου που ήταν εθνικός με αυτούς ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ....Κύριος στα δύσκολα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.464
Πόντοι
28.246
Ρε μλκ είσαι καλά?
Εγώ καλά είμαι. Εσύ μου λες πόσα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που το σήκωσες και πόσες φορές ξανά πήγες να το ξανά πάρεις και γύρισες με άδεια χέρια;

Το ανέχεσαι; Εγώ ΄όχι! Δεν απαξιώνω αλλά δεν θα σταματήσω και να γκρινιάζω.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.541
Πόντοι
10.446
Ο πρεζελακ εχει παει σε 3 f4 κ εχει παρει ενα.... Οι αφοι εχουν παει σε 10 κ εχουν παρει 2.....ο Ολυμπιακος ολα αυτα τα χρονια εχει φτιαξει καριερες σε απειρους παικτες ειδικα ψηλους... Οι βαζελοι τιποτα.... Η διαφορα ειναι χαωδης...
Για ελλαδα το σημειο καμπης ηταν η αποφαση να μην συμμετεχει η ομαδα στην Α1 αν δεν αλλαξει κατι...τοτε βεβαια παιχτηκαν διαφορα γιατι μπορει να επεφτε αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ κ μπορει ο Αρης.... Φυσικα ο βαζελος σαν μεγαλη ομαδα που ειναι :badair: δεν κατεβηκαν σε ενα παιχνιδι που θα το κερδιζαν αν επαιζαν, το πηρε ο αντιπαλος στα χαρτια και αλλοιωθηκε η βαθμολογια.....οσο κ να τους βριζουν οι αφοι βαζουν λεφτα χωρις αντικρισμα, δεν εχουν καμια σχεση σαν ατομα με το εκτρωμα που κανει οτι γουσταρει χωρις επιπτωσεις, κ θα παρουν κ το σεφ.....:hi:
Ο Κοκαλης δεν αντεχε ο κοσμος να αποθεωνει προπονητες και οχι αυτον.....γι αυτο την εφερε στον ξανθο, εγκληματισε με την αποπομπη του Μπαγεβιτς κ μαλιστα 2 φορες, ενω οτι του ελεγαν εκανε το αντιθετο ( σε αντιθεση ο χοντρος ακουει)....
Δεν πηραμε Διαμαντιδη για κατι ψιλα, πηραμε Σουμποτιτς αντι Ομπραντοβιτς ( κι ας ελεγε ο Ντουντα παρτε τον), βαζελοποιησαμε την ομαδα με κατι Οικονομου, Σουμποτις και αλλα πολλα.....
Μπορει ο κυκλος του Μπαρτζω να κλεινει αλλα εχω να πω 2 πραγματα εδω... Το πρωτο ο Σπανουλης εχει ενα χρονο συμβολαιο ακομη..... Κ αν φυγει ο Μπαρτζω θα παρουμε προπονητη για ενα χρονο μονο μεχρι να ερθει ο Kill Bill? Ολοι εχουν καταλαβει οτι ειναι θεμα χρονου να ερθει, οποτε δυσκολα θα ερθει καποιος elite προπονητης (ασε που δεν ειναι κ πολλοι) για ενα ή 2 χρονια μονο...... Ας το σκεφτουμε κι αυτο..... Ας παρουμε το πρωταθλημα πρωτα κ μετα οι αφοι ας μιλησουν με τον κωουτς κ θα δουμε...:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.464
Πόντοι
28.246
Αδερφέ...κάνε λίγο πίσω να κάνω και εγώ...
Εμένα δεν μου ανήκει ο Ολυμπιακός να απαιτώ τίτλους...εμένα ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μου...και με αυτούς που είναι η ζωή σου μου είπε ο πατέρας μου που ήταν εθνικός με αυτούς ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ....Κύριος στα δύσκολα
Ποιος σου είπε, ή από που έχεις καταλάβει, σύμφωνα με όσο με ξέρεις, ότι θα κάνω πίσω στα δύσκολα και στις αποτυχίες;

Άλλο γκρίνια άλλο τα παρατάω.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.407
Πόντοι
5.506
ολα κανουν τον κυκλο τους εσυ πιστευεις οτι δεν εκλεισε αλλοι πιστευουμε οτι εκλεισε.
Έτσι βαρο...και εγώ πιστεύω ότι έκλεισε...αλλά είπα για τα μουνοπανα τους χοντρού του καναπέ που βγάλανε χολή απέναντι σε ένα κορυφαίο με πολλές κατακτήσεις....

Μουνοπανα...όταν πέρσι με το 27-2 χυνατε νομίζατε ότι το κάνατε εσείς ε?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.464
Πόντοι
28.246
Έτσι βαρο...και εγώ πιστεύω ότι έκλεισε...αλλά είπα για τα μουνοπανα τους χοντρού του καναπέ που βγάλανε χολή απέναντι σε ένα κορυφαίο με πολλές κατακτήσεις....

Μουνοπανα...όταν πέρσι με το 27-2 χυνατε νομίζατε ότι το κάνατε εσείς ε?
Όχι και μουνόπανα ρε αδερφέ. Απογοητεύση υπάρχει.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.446
Πόντοι
5.006
Ο Γεροτρακης @raopau μπορεί να τε λέει ποιητικά αλλά έχει απόλυτο δίκιο σε πολλά αθλητικά ..
Σε μια επιχείρηση πρώτα καυλωνεις τους υπαλλήλους σου κ τους εργάτες παρέχοντας ασφάλεια κ ότι είναι οι καλύτεροι κ τους δημιουργείς μια μπάρα προστασίας να δείχνεις ότι είσαι βράχος στα δύσκολα κ ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι κ όταν χάνουν ακόμη να υποστηρίζεις ότι φτάει η διαιτησία ώστε να μην τούς ρίχνεις την ψυχολογία στα δύσκολα κ πρώτη στραβή

αυτο που δεν καταλαβαινουν οι τυποι οτι δεν μας ποναει περισσοτερο που χασανε την ευρωλιγκα...μας ποναει πιο πολυ που το τμημα μπασκετ ειναι αποκομμενο απο τον υπολοιπο συλλογο.....
δηλαδη αν του χρονου ανεβασουν το μπατζετ στα 70 μυρια και φερουν αλλους 4 φουρνιε και παρουν την ευρωλιγκα, τι εγινε δηλαδη????ποιος χεστηκε????
εγω θελω αυτοι που φορανε την φανελα του ολυμπιακου να ξερουν που παιζουν, ασχετα αν κερδιζουν ή χασουν....
δεν με ενδιαφερει αν ο φουρνιε μου φερει την ευρωλιγκα....απο την στιγμη που τον ειδα να κλαιει, εγω ειμαι ευχαριστημενος μαζι του...αντιθετως, ο παπανικολαου πηγε να αγκαλιασει τις κορες του με το που εληξε το ματς, λες και ελειπε 10 χρονια στον πολεμο!!!!! και αφησε τον φουρνιε να κλαιει μονο του!!!!! ο ιδιος παπανικολαου που πριν 1-2 χρονια εδινε συνεντευξεις στο σανοδνα!!!!

αλλα δεν φταινε αυτοι...οι αποκλειστικοι υπευθυνοι ειναι οι αγγελοπουλαιοι, οι μπαφεδες, οι σκινδηλιες, οι λεπενιωτηδες και τα υπολοιπα μελη, που δεν ξερουμε ουτε καν τι ομαδα ειναι!!!!! εκτος απο τον λεπενιωτη, που αν θυμαμαι καλα εχει δηλωσει πως ειναι αεκ...
ολοι αυτοι οι τυποι μπορει να ειναι άριστοι στην δουλεια τους, αλλα δεν εχουν ιδεα τι σημαινει ολυμπιακος...ολυμπιακος δεν ειναι λαυριο να εχει 2 οπαδους ουτε μποστον σελτικς να πηγαινουν να τους δουν αντι να πανε σε κινηματογραφο....ο ολυμπιακος ειναι τροπος ζωης και εχει 5 μυρια οπαδους απο πισω του...και για πολλους απο αυτους ο ολυμπιακος ειναι ολη τους η ζωη....
αν ολα αυτα τα κοπροσκυλα ηξεραν τι ειναι ολυμπιακος, μετα το ματς θα πηγαιναν στην κερκιδα και θα απολογουνταν στους οπαδους που γεμισαν το αμπου νταμπι και κερδισαν κατα κρατος την μαχη της εξεδρας.....θα επιαναν τον παπανικολαου και θα του ελεγαν αν πας στην κορη σου πριν απο τους οπαδους, αυτοματως τιθεσαι εκτος ομαδας!!!! αλλά ποιος να το κανει αυτο, ο μπαφές?????:confused:

στο ποδοσφαιρο μετα το 5-0 μεσα στη φραιμπουργκ οι παιχτες πηγαν στην κερκιδα και ακουσαν τα μπινελικια τους...και μετα απο 5 μηνες πηρανε το κονφερενς....τον μεντιλιμπαρ τον φερανε σηκωτο στο ρεντη να δει αγωνα βολευ!!!! τον ροντινει τον βαλανε να φορεσει φανελα απο τον συνδεσμο στα καμινια!!!!! λες ο μεντιλιμπαρ να ειχε ορεξη να τρεχει στο ρεντη ή μηπως ο ροντινει βγηκε βολτα στα καμινια και αγορασε την φανελα????? καποιος τους εξηγησε και τους εδωσε να καταλαβουν τι εστι ολυμπιακος...τι ειναι καμινια.....τι ειναι ρεντη.... γιατι στο ποδοσφαιρο υπαρχουν ανθρωποι που νοιωθουν τι εστι ολυμπιακος και το μεταδιδουν στους παιχτες και στους προπονητες....
και γι αυτο στο ποδοσφαιρο παιζεις με ροντινειδες και στο μπασκετ με παπανικολαου και γκος....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.465
Πόντοι
6.035
τακη υο εριξες στο πιοτι? :confused::confused::confused:

Stories