Eχει πονέσει το λαρύγγι μου από την αρχή της χρονιάς ότι δεν γίνεται να πηγαίνεις στο σύγχρονο μπάσκετρ δύο δεινόσαυρους όπως μιλού κ φαλ καθώς κ χωρίς γκαρντ
Ο ΠΑΟ με λεσορ θα έκανε πάρτυ με Ολυμπιακό
Δείτε ότι ο φαλ ούτε πέμπτος σέντερ δεν είναι στη Γαλλία ..
Έκανα ειρωνεία όλη τη χρονιά για Έβανς διότι είναι το μόνο γκαρντ του θρύλου κ αυτόν τον πήραν Κουτσο...άρα φταίνε οι επιλογές του Μπαρτζώκα καθώς κι ίδιος με τον παραγκωνισμό του Ντόρσεϊ χωρίς να βοηθήσει στην ψυχολογία του. ..
Τέλος τα αδέρφια που αφήνουν απροστάτευτη την ομάδα από δημοσιογράφους ....έσπρωξαν χρήμα αλλά δεν αρκεί ....θα πρέπει ο αθλητής που παίζει ότι έχει έναν πρόεδρο βράχο έτοιμος να σκοτώσει οποιοδήποτε για τον παίκτη του κ προπονητή του .... .. ...
Νομίζω ας συνεννοηθούν να μην κατέβουν στον μικρό τελικό οι δυο τους όσο κ ΟΣΦΠ διότι θα είναι συνέχεια φαρσοκωμωδίας....
Καλά για τον Έβανς ρίσκαραν με τον τραυματισμό ίσως γνώση τους κτλ
Το θέμα ειναι πως διαλαλούσαν πως ειναι έτοιμος από το Γενάρη
Αν όντως ειναι έτοιμος σε όποιο βαθμό προφανώς δεν μπαίνει λόγω εμμονων γιατί δεν έχει παρει ούτε δευτερόλεπτο.
Ο Λεσορ με επίσης σοβαρό τραυματισμό χτες έπαιξε.
Ο Ντροσευ ποιανού επιλογή ειναι του Άντζελο?Τα περι ελληνικού διαβατηρίου ειναι καραγκιοζιλικια μια χαρά 1η επιλογή σε πολλές ομάδες θα ειναι αν φύγει. Πόσο χειρότερος θα ήταν στη θέση του κακού τον τελευταίο καιρό Μακισικ.
Ο Μιλουτινοφ σταθερά παίζει καλυτερα απο τον Φαλ φαίνεται πως κουράζεται εύκολα αλλά ενα ματς ήταν με κενο 20 ημερών δεν μπορεί να βγαλει ενα 30λεπτο?
Κι αν δεν είχε ανάσες (ελεος)βάλε 5ρι τον Πιτερς ξέρω γω να έχεις σουτ.Τον εβαλε στα 3 λεπτά να κάνει τι?να βάλει 1 τρίποντο ανά 10 δευτερόλεπτα?
Μην μιλήσουμε για τις αργές επιθέσεις των 24 δευτερόλεπτα στα 3 τελευταία λεπτά (γυρίστε το βίντεο να δειτε)
Στη λήξη του 3ου δε και αρχή του 4ου που η διαφορά ήταν 4-5 πόντους οι επιλογές για παιδιά δημοτικού οταν χρειαζόμασταν σουτ που θα μας επέτρεπε ακόμα και μπροστά να περάσουμε (είχαμε τα τελευταία δευτερολεπτα και την μπάλα στο 4ο και παίζαμε ας πουμε με τον Φαλ λες και δεχόμαστε την τελευταία επιθεση)