Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 696
- Πόντοι
- 81
Νομιζω ότι πρεπει να φυγει ο Γαμωσταυρώκας. Δεν παει αλλο, ειναι λουζερ ο τυπος
Δεν είναι και τόσο σίγουρο. Γιατί μην ξεχνάς ότι αν ο Σπανούλης σηκώσει την κούπα, δε φεύγει για τουλάχιστον πέντε χρόνια από εκεί...Για το οτι ερχεται ο Σπανουλης ...να εισαι σιγουρος....τιποτα δεν ειναι τυχαιο και ειδικα υστερα απ αυτα που ειδα σημερα....αγκαλιες και παρηγοριες σε Φουρνιε κτλ....κτλ...
τυπε μου ,με σεβασμο, στο βολλευ ποπιον γαμησατε και δεν το καταλαβα?Θέλω να γαμαμε παντού αλλά δεν γίνεται η ΑΕΚ έχει το χάντμπολ η Βαζέλα το μπάσκετ και εμείς γαμαμε σε όλα τα άλλα και στο κυριότερο στη μπάλα
Δεν το ηξερα οτι εχει υπογραψει τετοιο συμβολαιο...Δεν είναι και τόσο σίγουρο. Γιατί μην ξεχνάς ότι αν ο Σπανούλης σηκώσει την κούπα, δε φεύγει για τουλάχιστον πέντε χρόνια από εκεί...
Ε φέτος το χάσαμε αλλά τι γίνεται συνήθως ;τυπε μου ,με σεβασμο, στο βολλευ ποπιον γαμησατε και δεν το καταλαβα?
Τυπε μου εχετε δεκα τιτλους παραπανωΕ φέτος το χάσαμε αλλά τι γίνεται συνήθως ;
Αδερφέ έχεις ρίξει μια ματιά πόσο στοιχίζουν τα εισιτήρια στο ΣΕΦ; Και όχι στο ταβάνι αλλά καπου που να βλέπεις στοιχειωδώς ανθρώπινα;Βαλε και την καριολα την 7 μεσα, που αφηνει φανελοζητιανους με χαρτονια, βιζιτες να μπαινουν στο ΣΕΦ και να γινονται γνωστες, λες και ξεραμε την Μαριγκονα πριν παει εκει μεσα και βιζιτακια του 100σταευρου Βαλε και την πουτανα την 7 οπως καταντησε. Πεστα ολα και εσυ, οχι τα μισα.
Ο τυπος ειναι ο ορισμός του looser. Θελει κλωτσομπουνιδι και γαμωσταυριδια , μπαε και φυγει
5 χρονια το θεωρω και εγω δυσκολο, αλλα αλλον 1 θα μεινει σιγουρα, χασει κερδισει.Δεν το ηξερα οτι εχει υπογραψει τετοιο συμβολαιο...
Αλλα οτι και να χει υπογραψει το θεωρω σχεδον αδυνατον για πολλους λογους να μεινει ο Σπανουλης στη Μονακο για αλλα 5 χρονια....
Κάτσε ρε τύπε και τι είναι 10 τίτλοι παραπάνω δηλαδή ; Πότε υπολογίζεις περίπου να μας φτάσετε ας πούμε ;Τυπε μου εχετε δεκα τιτλους παραπανω
με βαση την ...αριθμητικη που χρησιμοποιειτε στο μπασκετ (τα τελευταια 3-4 χρονια) .........
Τες πα , με τις υγειες μας αμφοτεροι, γιατι πολυ ψηλα τον ειχαμε παρει κι οι δυο τον αμανε
E πόσα να έχει παραπάνω δλδ ??Τυπε μου εχετε δεκα τιτλους παραπανω
με βαση την ...αριθμητικη που χρησιμοποιειτε στο μπασκετ (τα τελευταια 3-4 χρονια) .........
Τες πα , με τις υγειες μας αμφοτεροι, γιατι πολυ ψηλα τον ειχαμε παρει κι οι δυο τον αμανε
Τυπε στο ποδοσφαιρο ειστε ντομιναντΚάτσε ρε τύπε και τι είναι 10 τίτλοι παραπάνω δηλαδή ; Πότε υπολογίζεις περίπου να μας φτάσετε ας πούμε ;
EVANS λέγεται ...Ευχαριστούμε μεγάλε EVAN.
Στο πόλο και στην κολύμβηση θα σε αφήσω να τα βάλεις εσύ και δεν θα ήθελα καθόλου να είμαι στη θέση σουΤυπε στο ποδοσφαιρο ειστε ντομιναντ
Οπως και στο πολο
Στο μπασκετ δε σας βλεπουμε
Στο βολευ εχετε ενα προβαδισμα .Αριθμοι ειναι
Αυτα στα αντρικα τμηματα
Στα γυναικεια αλλαζει το εργο πολυ
Στο μπασκετ εχεις 9-5 νομιζω'
Στο βολλευ εχω 26-10