Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.708
Πόντοι
3.446
Για το οτι ερχεται ο Σπανουλης ...να εισαι σιγουρος....τιποτα δεν ειναι τυχαιο και ειδικα υστερα απ αυτα που ειδα σημερα....αγκαλιες και παρηγοριες σε Φουρνιε κτλ....κτλ...
Δεν είναι και τόσο σίγουρο. Γιατί μην ξεχνάς ότι αν ο Σπανούλης σηκώσει την κούπα, δε φεύγει για τουλάχιστον πέντε χρόνια από εκεί...

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.616
Πόντοι
4.096
Θέλω να γαμαμε παντού αλλά δεν γίνεται η ΑΕΚ έχει το χάντμπολ η Βαζέλα το μπάσκετ και εμείς γαμαμε σε όλα τα άλλα και στο κυριότερο στη μπάλα
τυπε μου ,με σεβασμο, στο βολλευ ποπιον γαμησατε και δεν το καταλαβα?

gremlin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
731
Πόντοι
361
IMG_5246.jpeg

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.850
Πόντοι
446
Δεν είναι και τόσο σίγουρο. Γιατί μην ξεχνάς ότι αν ο Σπανούλης σηκώσει την κούπα, δε φεύγει για τουλάχιστον πέντε χρόνια από εκεί...
Δεν το ηξερα οτι εχει υπογραψει τετοιο συμβολαιο...
Αλλα οτι και να χει υπογραψει το θεωρω σχεδον αδυνατον για πολλους λογους να μεινει ο Σπανουλης στη Μονακο για αλλα 5 χρονια....

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.616
Πόντοι
4.096
Ε φέτος το χάσαμε αλλά τι γίνεται συνήθως ;
Τυπε μου εχετε δεκα τιτλους παραπανω
με βαση την ...αριθμητικη που χρησιμοποιειτε στο μπασκετ (τα τελευταια 3-4 χρονια) .........
Τες πα , με τις υγειες μας αμφοτεροι, γιατι πολυ ψηλα τον ειχαμε παρει κι οι δυο τον αμανε

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.214
Πόντοι
3.656
Περιμένετε εσεις πως θα φύγει ο Σπανουλης τρέχοντας να ερθει στον Ολυμπιακο
Πρώτον και κύριον δεν ειναι ηλικία η Μονακο να τον αφήσει και ίσα ίσα θα τον πληρώσει χοντρα
Οπότε κι αν διαπργαματευτει την επομενη ημερα όσο συναισθηματικά δεμένος κι αν ειναι με την ομάδα ειναι το hot όνομα της Ευρώπης με τα λεφτά να πέσουν χοντρά σε καθε ευκαιρία
Τα έρχεται τον Ιούνιο ειναι απλά για πρωτοσέλιδα στο Φως και στον πρωταθλητη

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
824
Πόντοι
96
Βαλε και την καριολα την 7 μεσα, που αφηνει φανελοζητιανους με χαρτονια, βιζιτες να μπαινουν στο ΣΕΦ και να γινονται γνωστες, λες και ξεραμε την Μαριγκονα πριν παει εκει μεσα και βιζιτακια του 100σταευρου Βαλε και την πουτανα την 7 οπως καταντησε. Πεστα ολα και εσυ, οχι τα μισα.
Αδερφέ έχεις ρίξει μια ματιά πόσο στοιχίζουν τα εισιτήρια στο ΣΕΦ; Και όχι στο ταβάνι αλλά καπου που να βλέπεις στοιχειωδώς ανθρώπινα;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Και τώρα κουβεντιάζουμε ποιος τον έφαγε λιγότερο :2funny: εμείς δεν ασχολούμαστε με το μπάσκετ και χάσαμε εντάξει θα το ξεχάσουμε σύντομα οι άλλοι ρε μαλακές που έχουν στηρίξει όλη την ύπαρξη τους σε αυτό το άθλημα τι πρέπει να κάνουν ; Και το τελευταίο τους οχυρό έπεσε εμείς θα είμαστε τσουλου του χρόνου αυτοί με τι στον πουτσο θα ασχολούνται;

NP24

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2018
Like
277
Πόντοι
21
Δεν το ηξερα οτι εχει υπογραψει τετοιο συμβολαιο...
Αλλα οτι και να χει υπογραψει το θεωρω σχεδον αδυνατον για πολλους λογους να μεινει ο Σπανουλης στη Μονακο για αλλα 5 χρονια....
5 χρονια το θεωρω και εγω δυσκολο, αλλα αλλον 1 θα μεινει σιγουρα, χασει κερδισει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
με βαση την ...αριθμητικη που χρησιμοποιειτε στο μπασκετ (τα τελευταια 3-4 χρονια) .........
Τες πα , με τις υγειες μας αμφοτεροι, γιατι πολυ ψηλα τον ειχαμε παρει κι οι δυο τον αμανε
Κάτσε ρε τύπε και τι είναι 10 τίτλοι παραπάνω δηλαδή ; Πότε υπολογίζεις περίπου να μας φτάσετε ας πούμε ;

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.890
Πόντοι
47.293
E πόσα να έχει παραπάνω δλδ ?? :confused:

Έχει 50% παραπάνω πρωταθλήματα από εσένα
Τριπλάσια κύπελλο .
Παραπάνω λιγκ καπ κ φυσικά τρία ευρωπαϊκά ενώ ο ΠΑΟ κανένα
Τσπ σήμερα κέρδισαν οι αθλητικές ομάδες

Άγγελος angel

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
66.272
Πόντοι
11.956
Λυπάμαι μόνο για αυτήν την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ!
Ελπίζω ο Βασίλης ανάμεσα στα λόγια παρηγοριάς να του είπε ότι θα το σηκώσουμε μαζί του χρόνου.
Ευχαριστούμε μεγάλε EVAN.
Σήκωσέ το την Κυριακή μέγιστε ΒΑΣΙΛΗ.

ΒΣ.jpg

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.616
Πόντοι
4.096
Κάτσε ρε τύπε και τι είναι 10 τίτλοι παραπάνω δηλαδή ; Πότε υπολογίζεις περίπου να μας φτάσετε ας πούμε ;
Τυπε στο ποδοσφαιρο ειστε ντομιναντ
Οπως και στο πολο
Στο μπασκετ δε σας βλεπουμε
Στο βολευ εχετε ενα προβαδισμα .Αριθμοι ειναι
Αυτα στα αντρικα τμηματα
Στα γυναικεια αλλαζει το εργο πολυ
Στο μπασκετ εχεις 9-5 νομιζω'
Στο βολλευ εχω 26-10

Spyrman

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
13
Like
1.115
Πόντοι
1.011
Εξηγείστε μου όμως κάτι ρε παιδιά. Πώς γίνεται στη regular season να τερματίζεις πρώτος, στα playoffs να αποκλείεις την Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη και τώρα στα ημιτελικά να χάνεις από έναν θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο;

ΥΓ: Φουρνιε μόνο εσύ ήθελες την κούπα!

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Τυπε στο ποδοσφαιρο ειστε ντομιναντ
Οπως και στο πολο
Στο μπασκετ δε σας βλεπουμε
Στο βολευ εχετε ενα προβαδισμα .Αριθμοι ειναι
Αυτα στα αντρικα τμηματα
Στα γυναικεια αλλαζει το εργο πολυ
Στο μπασκετ εχεις 9-5 νομιζω'
Στο βολλευ εχω 26-10
Στο πόλο και στην κολύμβηση θα σε αφήσω να τα βάλεις εσύ και δεν θα ήθελα καθόλου να είμαι στη θέση σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom