Αυτη ειναι και η παρανοια ομως. Στην πρωτη επιθεση (+3 εμεις) της Ρεαλ ειμαστε της σχολης "κανω παντα φαουλ γιατι εμπιστευομαι τα χερια των παικτων μου μετα τις βολες του αντιπαλου" και στην δευτερη επιθεση που δεν εχεις το ιδιο μαξιλαρακι ασφαλειας της παρατασης αν μπει τριποντο (+2 εμεις) γινομαστε ξαφνικα της σχολης "δεν εμπιστευομαι τα χερια των παικτων μου οταν η μπαλα καιει αλλα εμπιστευομαι την αμυνα". Ειναι αντιφατικο.
Στο +3 επρεπε να παιξει αμυνα. Αν εμπαινε το γρηγορο τριποντο (οι πιθανοτητες του να γινει αυτο ειναι στατιστικα παντα κατά του να μπει το τριποντο), μπαλα δικια μας, και καθοριζουμε μονοι μας την μοιρα μας στην τελευταια επιθεση (Buzzer, παραταση -χωρις ταβαρες- ή εκατερωθεν βολες κτλ). Αν δεν εμπαινε το γρηγορο τριποντο, κλειδωμενη νικη (υποχρεωμενοι να κανουν φαουλ οι ισπανοι και καληνυχτα).
Δεν κατανοω πως το σκεπτικο ειναι σωστο οταν στο +3 τους δινεις τροπο να μειωσουν και στο +2 τους δινεις τροπο να νικησουν. Αν επαιζε αμυνα και στις δυο περιπτωσεις ή αν εκανε φαουλ και στις δυο περιπτωσεις, θα το καταλαβαινα. Τωρα πηρε την χειροτερη αποφαση στην πρωτη επιθεση, και την αναγκαστικα κακη αποφαση στην δευτερη επιθεση.
Ευτυχως (τυχη) τα πραγματα πηγαν κατ'ευχην και δεν κλαψαμε αλλο ενα δικο μας ματς με Buzzer ηττα, και δη απτην ρεαλ μετα τα περσινα. Ηλπιζα να εχει παρει τα μαθηματα του ο ψυχακιας που εχουμε στον παγκο, αλλα παπαρια, παλι καρδιακοι θα γινουμε. Τουλαχιστον τσακωθηκε με 2-3 οπαδους, με κανα δυο αντιπαλους παικτες, και με κατι γριες που βρηκε ευκαιρες, και τελος παντων θα ειναι λιγο πιο ξαλαφρωμενος στο φ4

τι να πω δεν εχω αλλα λογια ο γαυρος