troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.447
- Πόντοι
- 5.506
Όχι σε εμάς ρε...ο Τάκης κάνει και σόου μπιζπροσπαθω να βγαλω το δαγκωμα του τακη.![]()
Όχι σε εμάς ρε...ο Τάκης κάνει και σόου μπιζπροσπαθω να βγαλω το δαγκωμα του τακη.![]()
μεχρι τωρα εχω τσιμπησει 5 αυριο θα παρω αλλες 3.Όχι σε εμάς ρε...ο Τάκης κάνει και σόου μπιζ
Να του τραβηξω μια αναφορα αδερφε;Δαγκώνεις βαρο
ΝαιΝα του τραβηξω μια αναφορα αδερφε;
θα ξεχρεωσω με φανελα με 35% εκπτωση,Να του τραβηξω μια αναφορα αδερφε;
Παρτην την αναφορα για να ισιώσεις.θα ξεχρεωσω με φανελα με 35% εκπτωση,![]()
Με αυτα τα εκατομμύρια θα μπορούσαμε να φτασουμε στην τετράδα του Γιουρόπα και να βγάλουμε και άλλα φράγκα για να είμαστε ενισχυμένοι του χρόνου στο Τσάμπιονς λιγκ.Είναι κρίμα να σπαταλουνται χρήματα στο ποδόσφαιρο σε κάτι γιακινζιδες που ούτε τους έχουμε δει κ με αυτά τα 5-7 εκατομμύρια θα μπορούσε φέτος ο ερασιτέχνης να έχει πάρει πόλο ανδρών γυναικών κ χάντμπολ ανδρών ...πραγματικά κρίμα
Η αληθεια ειναι τα εχω παρατησει τα ελληνικα αθλητικα και δεν ασχολουμαι σχεδον καθολου,απλα απσπασματικα θα δω λιγο αν βαριεμαι και δεν εχω να κανω κατι καλυτερο.Ανεξαρτήτως εικόνας τα παιχνίδια τα παίρνουν οι παίκτες και οι λύσεις που έχει κανείς σε ΕΝΑ παιχνίδι που μπορεί να μην πάει πως σχεδιάζεται κτλ. Το σετ παιχνιδιών του ΠΑΟ απέδειξε περίτρανα πως μια "προσωποκεντρικη" ομάδα μπορεί να διαβαστεί από ικανό και με βάθος αντίπαλο. Ακόμα κι αν περάσει ο ΠΑΟ είναι μια ομάδα που το πλεονέκτημα Ναν είναι ταυτόχρονα και μειονέκτημα και με έναν προπονητή που περισσότερο μανούλα στις μανουρες και στους δυναμιτισμους είναι (που 100% βοηθανε) πάρα μάγος της στρατηγικης)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι είναι απλά έκανε αυτό για το οποίο είναι ΜΑΝΟΥΛΑ : ίντριγκα,δυναμιτισμος κτλ κτλ
Εαν το σχολιο σου ειναι για το δικο μου ποστ να σε ενημερωσω πως ειλικρινα δεν με ενδιαφερει καθολου ποιος θα το παρει.προτείνω μέχρι να τελειώσει το F4 να σταματήσει η γκρίνια για τον Μπαρτζώκα, για τους παίκτες που δεν βοήθησαν κλπ ....
ας γίνουν τα ματς πρώτα και γκρινιάζουμε μετά......
ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας και ας περιμένουμε με προσμονή το 4ο......![]()
γενικά μιλάω για τα σχόλια που βλέπω στο νήμα κυριώς από πέρσι ....Εαν το σχολιο σου ειναι για το δικο μου ποστ να σε ενημερωσω πως ειλικρινα δεν με ενδιαφερει καθολου ποιος θα το παρει.
Και το οτι αντιλαμβανεστε μερικοι την γνωμη ως γκρινια ειναι ολιγον τι τραγικο.Με αυτη τη λογικη δεν πρεπει να μιλας ποτε και για τιποτα.
Μπραβο του του ανθρωπου που καταφερε να εχει μια ελληνικη ομαδα στην 1η θεση της κανονικης περιοδου αλλα κατα γενικη ομολογια εχει κολληματα και ειναι πολλες φορες που δεν μπορει να διαβασει τα παιχνιδια και τους ιδιους του τους παικτες.
Κατα τ'αλλα μακαρι τα ελληνικα ποδοσφαιρικα γηπεδα να γινοταν βοσκοτοπια και τα μπασκετικα πιστες για ρολλερ σκειτ.Προσωπικη αποψη παντα.
Πουλάς μαν ?εμφανιση προλαβατε?
σε καλες τιμες.Πουλάς μαν ?![]()