rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 27
- Like
- 8.392
- Πόντοι
- 3.446
Τρεχω οπως ο Ηλιοπουλος στην αναβαση της ΠιτιτσαςΚέρδισες κι εσύ. Πήγαινε στον Τρουμπάκη να σου δώσει το έπαθλο.
(Λεφτά είναι)
Τρεχω οπως ο Ηλιοπουλος στην αναβαση της ΠιτιτσαςΚέρδισες κι εσύ. Πήγαινε στον Τρουμπάκη να σου δώσει το έπαθλο.
(Λεφτά είναι)
ΝΑΙΤρεχω οπως ο Ηλιοπουλος στην αναβαση της Πιτιτσας
ΝΑΙ
Έτσι ο μουνής.
ΟχιΝΑΙ
Έτσι ο μουνής.
ενταξει
Δαγκώνεις βαροοποιος θελει φανελα να μου πει να του αγορασω 150 ευρω κοστος.![]()
προσπαθω να βγαλω το δαγκωμα του τακη.Δαγκώνεις βαρο

Όχι σε εμάς ρε...ο Τάκης κάνει και σόου μπιζπροσπαθω να βγαλω το δαγκωμα του τακη.![]()
μεχρι τωρα εχω τσιμπησει 5 αυριο θα παρω αλλες 3.Όχι σε εμάς ρε...ο Τάκης κάνει και σόου μπιζ
τα λεμε απο σεπτεμβρη με νεες τιμες.Να του τραβηξω μια αναφορα αδερφε;Δαγκώνεις βαρο
ΝαιΝα του τραβηξω μια αναφορα αδερφε;
θα ξεχρεωσω με φανελα με 35% εκπτωση,Να του τραβηξω μια αναφορα αδερφε;

Παρτην την αναφορα για να ισιώσεις.θα ξεχρεωσω με φανελα με 35% εκπτωση,![]()
Με αυτα τα εκατομμύρια θα μπορούσαμε να φτασουμε στην τετράδα του Γιουρόπα και να βγάλουμε και άλλα φράγκα για να είμαστε ενισχυμένοι του χρόνου στο Τσάμπιονς λιγκ.Είναι κρίμα να σπαταλουνται χρήματα στο ποδόσφαιρο σε κάτι γιακινζιδες που ούτε τους έχουμε δει κ με αυτά τα 5-7 εκατομμύρια θα μπορούσε φέτος ο ερασιτέχνης να έχει πάρει πόλο ανδρών γυναικών κ χάντμπολ ανδρών ...πραγματικά κρίμα
Η αληθεια ειναι τα εχω παρατησει τα ελληνικα αθλητικα και δεν ασχολουμαι σχεδον καθολου,απλα απσπασματικα θα δω λιγο αν βαριεμαι και δεν εχω να κανω κατι καλυτερο.Ανεξαρτήτως εικόνας τα παιχνίδια τα παίρνουν οι παίκτες και οι λύσεις που έχει κανείς σε ΕΝΑ παιχνίδι που μπορεί να μην πάει πως σχεδιάζεται κτλ. Το σετ παιχνιδιών του ΠΑΟ απέδειξε περίτρανα πως μια "προσωποκεντρικη" ομάδα μπορεί να διαβαστεί από ικανό και με βάθος αντίπαλο. Ακόμα κι αν περάσει ο ΠΑΟ είναι μια ομάδα που το πλεονέκτημα Ναν είναι ταυτόχρονα και μειονέκτημα και με έναν προπονητή που περισσότερο μανούλα στις μανουρες και στους δυναμιτισμους είναι (που 100% βοηθανε) πάρα μάγος της στρατηγικης)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι είναι απλά έκανε αυτό για το οποίο είναι ΜΑΝΟΥΛΑ : ίντριγκα,δυναμιτισμος κτλ κτλ

www.sport24.gr