poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.617
- Πόντοι
- 216
ημουν σιγουρος...εδω με ρωτουσαν απο ΑΑΔΕ το αφμ μου και τους είπα το ξέχασα![]()
ημουν σιγουρος...εδω με ρωτουσαν απο ΑΑΔΕ το αφμ μου και τους είπα το ξέχασα![]()
αυτοι ομως δεν ηταν και με κοιτουσαν με απορίαημουν σιγουρος...

φαντασου...ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΡΩΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟ ΕΝΑΝ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΤΟ 2024 .......ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!
![]()

Μελλοντικός Κύπριος και 2 εβδομάδες εκτός από ότι ξέρω λόγω ασθένειας.Το τελευταίο δεν μου φαίνεται και πολύ σόιακουσες τις φημες για ραιτ;
ακουστηκε για καρδιολογικο προβλημα που σημαινει τελος η χρονια και ψαξιμο για μεταγραφη. περιμενω επιβεβαιωσηΜελλοντικός Κύπριος και 2 εβδομάδες εκτός από ότι ξέρω λόγω ασθένειας.Το τελευταίο δεν μου φαίνεται και πολύ σόι![]()
ακουστηκε για καρδιολογικο προβλημα που σημαινει τελος η χρονια και ψαξιμο για μεταγραφη. περιμενω επιβεβαιωση
θα δειξει![]()
Εύχομαι να είναι μούφα
Αναλυτικά η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα, Γκαρθία, Μουζακίτης, Κωστούλας, Μασούρας, Ροντινέι, Ελ Κααμπί![]()

Κοίτα να δεις που κάποια στιγμή ένα γκολ θα το βάλει ο Μαστουρας αλλά πρέπει να πάρει 6 ασίστ για να βάλει την 7η , εγώ πιστεύω ένα γαμηδι γκολ κάποιος θα του το δώσει κάπως θα του έρθει γλυκά η μπαλα και τότε λογικά θα τη σμπρώξειΠω ρε πουστη μαστουρας μέσα![]()
Link για το μπασκετ εχουμε;
Δεν δουλεύει![]()
Παίζει το κουρμπετιΝαι ρε παιδιά βοήθεια, πάει το κουρμπέτι!