poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.617
- Πόντοι
- 216
μια χαρα δουλευειΔεν δουλεύει
μια χαρα δουλευειΔεν δουλεύει
Ούτε σε εμένα παιζειΤι γίνεται μόνο εγώ έχω αποκλειστεί;;;

ποιος να κανει φαση ρε τυπε? οι παραπανω καρκινιαρηδες???Μισή ώρα με παικτη παραπάνω ούτε μισή φάση
Διαφωνω για γιαρεμτσουκ, διότι μια χαρά κεφάλια έκανε και θα έγραφε με λίγη τύχη. Κι ασ έσπαγε τα λουτρά του μετά, θα έληγε ένα μηδέν..ποιος να κανει φαση ρε τυπε? οι παραπανω καρκινιαρηδες???
απο την στιγμη που κουραζονται οι κανονικοι παιχτες και μπαινουν οι καρκινιαρηδες αλλαγη, ουσιαστικα πετας λευκη πετσετα...ακομα και να παιζουν οι αλλοι με 7 παιχτες...
ποιος να βοηθησει, ο καρκινιαρης ο βελντε που περπαταει?
ο καρκινιαρης ο γουιλιαν που βγαζει μονος του την μπαλα αουτ και κουτσαινει?
ο καρκινιαρης ο γιαρμετσουκ που στην πρωτη του φαση σπαει την μυτη του και καθυστερει το ματς 10 λεπτα?
ο καρκινιαρης ο ολιβειρα που τους εχεις κλεισει στην περιοχη και πεταει στην μπαλα 40 μετρα αουτ για να δωσει στους αντιπαλους χρονο?
![]()
ποιος να κανει φαση ρε τυπε? οι παραπανω καρκινιαρηδες???
απο την στιγμη που κουραζονται οι κανονικοι παιχτες και μπαινουν οι καρκινιαρηδες αλλαγη, ουσιαστικα πετας λευκη πετσετα...ακομα και να παιζουν οι αλλοι με 7 παιχτες...
ο καρκινιαρης ο γιαρμετσουκ που στην πρωτη του φαση σπαει την μυτη του και καθυστερει το ματς 10 λεπτα?
ο καρκινιαρης ο ολιβειρα που τους εχεις κλεισει στην περιοχη και πεταει στην μπαλα 40 μετρα αουτ για να δωσει στους αντιπαλους χρονο?
![]()

με λιγη τυχη θα γαμουσα και εγω την μαριγκονα, αλλα δυστυχως δεν πηγαινω σεφ τυπε...Διαφωνω για γιαρεμτσουκ, διότι μια χαρά κεφάλια έκανε και θα έγραφε με λίγη τύχη. Κι ασ έσπαγε τα λουτρά του μετά, θα έληγε ένα μηδέν..
Κάτι λενε τώρα για νειμαρ.. Ετοιμάσου.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε καλοκαίρι πρέπει να φορτωνομαστε από έναν αδιάφορο πρώην ποδόσφαιριστη (Μαρσέλο, Γουίλιαν κλπ) κανένας από αυτούς δεν έπιασε ποτέ, το πάθημα δεν γίνεται μάθημα;;
Ευτυχως που δεν εχασε ο Γιαρεμτσουκ το γκολ στο ριμπάουντ που πηρε ο Ελ Καμπι δηλαδη. Ελεος.ποιος να κανει φαση ρε τυπε? οι παραπανω καρκινιαρηδες???
![]()
Ειλικρινά σου μιλάω καλύτερα να κάτσει εκεί που είναι και μακριά από το θρύλο την ομάδα θα χαλάσει δεν θα προσφέρει κάτι, αρκετά με αυτά τα παλτά.Κάτι λενε τώρα για νειμαρ.. Ετοιμάσου.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...με λιγη τυχη θα γαμουσα και εγω την μαριγκονα, αλλα δυστυχως δεν πηγαινω σεφ τυπε...
ο τυπος ειναι κινητη κατάρα ναπουμε...δεν μπορει να βαλει γκολ με κεφαλια ενω ταχα μου ειναι το δυνατο του σημειο και αφηνει την ομαδα με 10 παιχτες οπως τον αντιπαλο...ναπαναγαμηθειτομουνοπανο....