Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 125 άτομα (1 μέλη και 124 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.189
Πόντοι
5.946
Βλέπω κάτι βιντεάκια τύποι κόκκινοι (με κείνον τον κεφάλα κατάστηθα), από αεκτζήδες να πω, που ζητάνε στο ντέρμπι που κατέληξε μη ντέρμπι, 2-3 κόκκινες για επικίνδυνο παιχνίδι, 2-3 κίτρινες, ένα γκολ, μια ακύρωση, και τες πα για να μην πολυλογώ με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς χάσατε. Πόσο δεν είμαι σίγουρος...
Παρακαλώ διαφωτήστε γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να μουτζώσω προς λιμάνι ή φιλαδέλφεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο βάζελος της καρδιάς σας

giorgosdim6969

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2024
Like
263
Πόντοι
21
αλλη μια σκουπα στο βολει.3-1&προκριση στο τελικο του λιγκ καπ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
58.669
Πόντοι
12.756

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-3: Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν ξανά από το Μετς, αποκαθήλωσαν τους πράσινους και έκλεισαν θέση στον τελικό του League Cup "Νίκος Σαμαράς":alivedick:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.344
Πόντοι
456
Βλέπω κάτι βιντεάκια τύποι κόκκινοι (με κείνον τον κεφάλα κατάστηθα), από αεκτζήδες να πω, που ζητάνε στο ντέρμπι που κατέληξε μη ντέρμπι, 2-3 κόκκινες για επικίνδυνο παιχνίδι, 2-3 κίτρινες, ένα γκολ, μια ακύρωση, και τες πα για να μην πολυλογώ με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς χάσατε. Πόσο δεν είμαι σίγουρος...
Παρακαλώ διαφωτήστε γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να μουτζώσω προς λιμάνι ή φιλαδέλφεια.

ό,τι και να λενε ο παοκ κερδισε και σε αυτο το παιχνιδι.
paok.gif

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.903
Πόντοι
13.116

θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτά που λένε οι αεκζτήδες θα πρέπει να τα βλέπουμε με συμπάθεια....
μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα που έκανα τα τελευταία 30 χρόνια έχω καταλήξει στο συμπέρασμα
πώς όλοι οι οπαδοί της αεκ μέχρι να γίνουν 10 ετών έχουν πέσει από ύψος κ έχουν χτυπήσει στο κεφάλι τουλάχιστον μία φορά.....:headbang::headbang:
μπορεί να έπεσαν από κλαδί δέντρου,
μπορεί να στούκαραν με το ποδήλατο σε παγκάκι κ να υψώθηκαν στον αέρα πριν σκάσουν με το κεφάλι κάτω,
μπορεί να έπεσαν από καρότσα φοστηγού στο οποίο ανέβηκαν να πιάσουν τη μπάλα που τους έπεσε μέσα
μπορεί να έπσαν από μανδρότοιχο που είχαν σκαρφαλώσει για να πιάσουν τα μήλα του γείτονα κλπ
δεν έχει σημασία....
αυτό που έχει σημασία, είναι ότι έφαγαν σαβούρδα μικροί
με αποτέλεσμα να ρετάρουν συχνά πυκνά όσον αφορά το ποδόσφαιρο....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.190
Πόντοι
16.411

Στείλτους αυτό μαζί με την αγάπη μας

2lXmGMx.gif

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.732
Πόντοι
5.006
στην επετειο της μοναδικης κατακτησης ευρωπαικου τιτλου απο ελληνικη ομαδα, ο μεγαλυτερος συλλογος της χωρας δινει το σημαντικοτερο ευρωπαικο παιχνιδι της χρονιας...αυτο που θα ανοιξει διαπλατα την πόρτα για τον τελικο του μπιλμπαο και την back to back κατακτηση ευρωπαικου απο τον βασκο πατέρα μας...
απομονωνουμε τα μουνοπανα τους βαζελογαυρους και μεταφερουμε την θετικη μας ενεργεια στην ομαδα για τον σημαντικοτερο αγωνα της χρονιας...

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.344
Πόντοι
456
27,05,1997 ????? και μου φαινεται μολις 6 μηνες !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom