Διαγραμμένο μέλος 199662
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.192
- Πόντοι
- 5.946
Πέραν αυτού όμως, εδώ μέχρι και @Γαμαικανος. έχει...
Τυπε, κανε μου μια χαρη. Ο, τι ισχυει για εσενα ισχυει και για τον Αντζελο. Τα δυο μουνοπανα απο κειθε πανω, Γαμαικανος και Φακιρης, εχουν προσβάλλει σφοδρα τον Αντζελο. Μην τους καλεις και πολυ εδω μεσα. Τα απολυτως απαραίτητα, και πολυ είναι.Πέραν αυτού όμως, εδώ μέχρι και @Γαμαικανος. έχει...
Γλού γλού γλούΤο Σάββατο έχει κίτρινη πούτσα γαυρακια
Σας περιμένουμε με τις ψωλες πάρα ποδα
Να μιλανε αλλοι για κλαμα παει κι ερχεται..Κατά τα λοιπά...
Ασχέτως με την προσωπική μου άποψη για το πως τα πήρατε (προφανώς την έχετε γραμμένη - οκ το ξέρω), το ζητούμενο για εσάς είναι ότι τα πήρατε. Plus ένα ευρωπαικό.
Ασχέτως λοιπόν που εγώ δεν τον πάω για χίλιους λόγους (τον χοντρό έμπορα), σας τα πήρε.
Αλλά εσείς και πάλι κλαίγεστε, και πάλι μίρλα και τσακωμοί και γαμώ το κέρατό σας...
Γι αυτό σας λέω:
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΑ, ΤΕΛΟΣ...κλάψτε ελεύθερα...
Τύπε εμείς στο νήμα που και που τα χώνουμε...έχουμε κι ένα δίκιο με τον καραφλα...Να μιλανε αλλοι για κλαμα παει κι ερχεται..
Αλλα κι εσεις???Εσεις??
Κλαμα για να φυγει ο τζιγγερ...κλαμα για τους πολυμετοχικους...κλαμα αναμεταξυ σας λογω 13...κλαμα για να φυγει ο αλαφουζος...
Ειπαμε!!!!
Aλλο λεω εγω ομως...και δεν με νοιαζει καθολου τι κανουν εδω μεσα...Αλλα εσεις εχετε κανει το κλαμα επιστημη...Τύπε εμείς στο νήμα που και που τα χώνουμε...έχουμε κι ένα δίκιο με τον καραφλα...
Εσείς εδώ το μοιρολογάτε με βάρδιες 8-4, 4-12, 12-8![]()
Το σκουπιδι με τα σκουπιδιαΣε άλλα νέα, ο Νικολακόπουλος κάθε Δευτέρα θα είναι σε τηλεοπτική εκπομπή με 10 ανεκδιήγητους αντιολυμπιακούς του θανατά (με Φαπαθεοδώρου,Κόλκα γυναικομαστία και τρισάθλιο Βασιλόπουλο στην κορυφή) στο σαββιδοκάναλο
Απορώ τι πάει να κάνει εκεί με δαύτους
Εκεί δεν έχει κλάμα μαν,αλλάκλαμα αναμεταξυ σας λογω 13

Ποτε Πηραμε ?? Που Τα Ειδες Τα 2 Ευρωπαικα ? . Το youth Λιγκ Εννοεις ?????? Γιατι Το 1963 Στο Βαλκανικο .... Δεν ηταν Ο Μαρινακης ?Αδερφε, δεν το σχολιάσα εκεινη την ωρα περιμενωντας να τελειωσει το μαδομουνι με τους δυο μαλακες και θα χανοταν το ποστ.
Με τον Μαρινακη προεδρο ο Ολυμπιακος εχει κατακτησει 10 πρωταθληματα, 4 κυπελλα Ελλαδας, 4 νταμπλ, δυο Ευρωπαϊκά.
Συνολο 16 τιτλοι. (τα νταμπλ δεν τα λογαριαζω)
Με αλλα λογια, επισης, τα τελευταία 14 χρονια ο Ολυμπιακος εχει μεινει ΑΤΙΤΛΟΣ μολις 3 (τρεις) χρονιές.
Ο ενας (Χελ) παει το μπινελικι συννεφο και ο αλλος (daystalker) ζηταει απο τον john100 να τον διδαξει πως κανεις ατιτλος ή στην καλυτερη δυο κυπελλα Ελλαδας στα τελευταία 14 χρόνια. Ενω την προηγουμενη χρονια του σηκωσε το πιο βαρυτιμο τροπαιο...
Το θέλουν το γαμησι τους και θα το εχουν. Αχαριστια. Το μεγαλυτερο κακουργημα που δεν δικαζεται.
Ε, θα το έχουν...
Ειπαμε να βρίσουμε, να κανουμε κριτικη αλλα ελεος με την απαξιωση για ενα παιχνιδι, ενα κυπελλο, ενα πρωτάθλημα.
Γεια σου Γιάννη κουκιά σπέρνω.Ποτε Πηραμε ?? Που Τα Ειδες Τα 2 Ευρωπαικα ? . Το youth Λιγκ Εννοεις ?????? Γιατι Το 1963 Στο Βαλκανικο .... Δεν ηταν Ο Μαρινακης ?
Επιστήμονες, κάτι μου θυμίζει...Aλλο λεω εγω ομως...και δεν με νοιαζει καθολου τι κανουν εδω μεσα...Αλλα εσεις εχετε κανει το κλαμα επιστημη...

Καταλαβα Ρε Φιλε τι ειπες!! Με Μαρινακη Προεδρο!!!! Τα τελευταια 14χρ !..... Και Ρωταω ! Οταν λες 2 ? Ποια Εννοεις ???Γεια σου Γιάννη κουκιά σπέρνω.
Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια είπα.
Καλομαθημένοι είμαστε τυπε. Δεν έχουμε συνηθίσει στις φαπες. Και όταν τις τρώμε πονάει περισσότερο. Εσείς είστε συνηθισμένοι έχετε πάθει ανοσία.Επιστήμονες, κάτι μου θυμίζει...
Μπίρλα δεν είναι θέμα για αντιδικίες, προσωπικά πιστευω ότι εδώ κλαίγεστε περισσότερο.
Χωρίς καμία τρολιά, με πάσα ειλικρίνεια από βάζελο που ούτε να φτύσει τον χοντρό, εδώ μέσα κάπου τον αδικείτε και η μίρλα σας κάπου αδικεί και το σύλλογο. Τον δικό σας.
Εμένα πούτσα μου, χαβαλέ κάνω με δικαιώματα που κάποιοι από εσας δίνουν...
Αυτά![]()
Youth league και conference.Καταλαβα Ρε Φιλε τι ειπες!! Με Μαρινακη Προεδρο!!!! Τα τελευταια 14χρ !..... Και Ρωταω ! Οταν λες 2 ? Ποια Εννοεις ???