ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.302
- Πόντοι
- 12.756
Αρχίσαμε από σεμπτεμβριο,πω ρε πουστη κάτι γατεςΠες μας τι δεν σου αρέσει τυπε να τα φτιάξουμε...

Αρχίσαμε από σεμπτεμβριο,πω ρε πουστη κάτι γατεςΠες μας τι δεν σου αρέσει τυπε να τα φτιάξουμε...

Κανεις τιποτα μετα;Ελεγα να πεταχτουμε Ρεντη να βγαλουμε καμμια σεντρα....Αρχίσαμε από σεμπτεμβριο,πω ρε πουστη κάτι γατες![]()
www.sport24.gr
Τα ιδια μου λεγαν και περσι τετοιο καιρο οταν ελεγα οτι ο χοντρος το εχει σχεδιο να παει κονφερενς λινγκ και να σηκωσει το μιλκο καπ στην Αγια Σοφια.... ο καιρος γαρ εγγυςΚαι μετά ξύπνησες άλλαξε πλευρό τώρα και ξανακοιμησου και ΞΥΠΝΑ στις 21 του Μάη το 2025 να ΒΑΡΕΣΕΙΣ και καμία πηχτή.
Τα ιδια μου λεγαν και περσι τετοιο καιρο οταν ελεγα οτι ο χοντρος το εχει σχεδιο να παει κονφερενς λινγκ και να σηκωσει το μιλκο καπ στην Αγια Σοφια.... ο καιρος γαρ εγγυς![]()
Δεν βλεπω καθαρα θωλα βλεπω Σουπερ Καπ , βλεπω ολυπιακο να παιζει εκει αλλα δεν βλεπω καθαρα αν θα το παρει, για αυτο μην ξανοιγεστε. Nα δωσω IBAN να κανετε καταθεση μπας και φυγει η θωλουρα?Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ανακοινωθει ακομα που θα γινει ο τελικος του Σουπερ Καπ να προλαβουμε να παρουμε εισιτήρια. Το Σαν Μαμες ειναι ηδη sold out. Σαν τις φανελες του Ουιλιαν ενα πραγμα.
Αποφευγεις να σπαντησεις με ναι η οχι. Η προκληση δνε εχει πλεον ισχύ. Δεν εχει αξια πλεον. Τι κανεις δηλώσεις αφου δεν εχεις κοχονια, ρε μαλακα.
Στα νταβατζιλικια βρειτε τα μετσξυ σας με τον Χελ.
ΥΓ. Και ο yajuza old boy παοκτζης ειναι αυτος, περυσι ειχε οει θα τερματισει ο Ολυμοιακος τέταρτος και εκτός Ευρώπης και αυτο λογω οτι την πεμλτη θεση την πηρε ο αρης αγκαλια. Αλλα δεν στοιχημάτιζε τον κωλο του που του ειπα. Μαλλον αυτος στα εμαθε. Τραβα να σου μαθει και συνθηματα του παοκ. Ιδιος εισαι...
Φετος ειπε οτι ο παοκ θα κανει νταμπλ. Του ζητησα το ιδιο πραγμα, να βαλει τον κωλο του στοίχημα. Δεν απαντησε ποτε...
@yakuza old boy παρτον, δικος σας ειναι.

Για αυτο εμεις εχουμε σε 14 χρονια 10 πρωταθληματα,γιατι απαιτουμε.Εσεις καθιστε 30 χρονια ατιτλοι και καντε λαβαρο απορριψαμε προταση 30 εκατομμυρια για Ιωαννιδη.Κατά τα λοιπά...
Ασχέτως με την προσωπική μου άποψη για το πως τα πήρατε (προφανώς την έχετε γραμμένη - οκ το ξέρω), το ζητούμενο για εσάς είναι ότι τα πήρατε. Plus ένα ευρωπαικό.
Ασχέτως λοιπόν που εγώ δεν τον πάω για χίλιους λόγους (τον χοντρό έμπορα), σας τα πήρε.
Αλλά εσείς και πάλι κλαίγεστε, και πάλι μίρλα και τσακωμοί και γαμώ το κέρατό σας...
Γι αυτό σας λέω:
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΑ, ΤΕΛΟΣ...κλάψτε ελεύθερα...
Μπράβο τύπε.Για αυτο εμεις εχουμε σε 14 χρονια 10 πρωταθληματα,γιατι απαιτουμε.
Κρυφοπαοκι είναι ρε μαλακα, παρτον μαζι σου στην 4. Ταλε κουαλε κομπλεξικοι σας εσσς. Για ολα φταιει ο Ολυμπιακος.
Εκει μαζευουομαστε οι Ολυμπιακοί. Εσυ τι δουλειά εχεις;Κανεις τιποτα μετα;Ελεγα να πεταχτουμε Ρεντη να βγαλουμε καμμια σεντρα....![]()