Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (0 μέλη και 87 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.845
Πόντοι
28.246
Πέραν αυτού όμως, εδώ μέχρι και @Γαμαικανος. έχει...
Τυπε, κανε μου μια χαρη. Ο, τι ισχυει για εσενα ισχυει και για τον Αντζελο. Τα δυο μουνοπανα απο κειθε πανω, Γαμαικανος και Φακιρης, εχουν προσβάλλει σφοδρα τον Αντζελο. Μην τους καλεις και πολυ εδω μεσα. Τα απολυτως απαραίτητα, και πολυ είναι.

Μην πιασω κι αλλους μαζι. Αντεχω, αλλα ειμαι και αρκετα μεγάλος για τετοια σκατα που ελεγε και ο Ροτζερ.

Κανε μου την χαρη, σε παρακαλω.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
117.090
Πόντοι
39.911
Το Σάββατο έχει κίτρινη πούτσα γαυρακια
Σας περιμένουμε με τις ψωλες πάρα ποδα
Γλού γλού γλού :sopase:

Friends Tv GIF

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.713
Πόντοι
3.656
Κατά τα λοιπά...
Ασχέτως με την προσωπική μου άποψη για το πως τα πήρατε (προφανώς την έχετε γραμμένη - οκ το ξέρω), το ζητούμενο για εσάς είναι ότι τα πήρατε. Plus ένα ευρωπαικό.
Ασχέτως λοιπόν που εγώ δεν τον πάω για χίλιους λόγους (τον χοντρό έμπορα), σας τα πήρε.
Αλλά εσείς και πάλι κλαίγεστε, και πάλι μίρλα και τσακωμοί και γαμώ το κέρατό σας...
Γι αυτό σας λέω:
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΑ, ΤΕΛΟΣ...κλάψτε ελεύθερα...
Να μιλανε αλλοι για κλαμα παει κι ερχεται..
Αλλα κι εσεις???Εσεις??
Κλαμα για να φυγει ο τζιγγερ...κλαμα για τους πολυμετοχικους...κλαμα αναμεταξυ σας λογω 13...κλαμα για να φυγει ο αλαφουζος...
Ειπαμε!!!!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Να μιλανε αλλοι για κλαμα παει κι ερχεται..
Αλλα κι εσεις???Εσεις??
Κλαμα για να φυγει ο τζιγγερ...κλαμα για τους πολυμετοχικους...κλαμα αναμεταξυ σας λογω 13...κλαμα για να φυγει ο αλαφουζος...
Ειπαμε!!!!
Τύπε εμείς στο νήμα που και που τα χώνουμε...έχουμε κι ένα δίκιο με τον καραφλα...
Εσείς εδώ το μοιρολογάτε με βάρδιες 8-4, 4-12, 12-8 :confused:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Ανάθεμα κι αν έχω συμφωνήσει έστω και μια φορά με ζεμπού στ'αθλητικά...ΟΥΤΕ ΜΙΑ.
Αλλά σε αυτά που χώνει στον χελ έχει 100% δικιο

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.713
Πόντοι
3.656
Τύπε εμείς στο νήμα που και που τα χώνουμε...έχουμε κι ένα δίκιο με τον καραφλα...
Εσείς εδώ το μοιρολογάτε με βάρδιες 8-4, 4-12, 12-8 :confused:
Aλλο λεω εγω ομως...και δεν με νοιαζει καθολου τι κανουν εδω μεσα...Αλλα εσεις εχετε κανει το κλαμα επιστημη...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.654
Πόντοι
6.256
Μπηκε και ο ψευτολογιστης να ανοιξει διαλογο με τον τρυπιοπαντοφλακια....:confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.708
Πόντοι
5.006
Σε άλλα νέα, ο Νικολακόπουλος κάθε Δευτέρα θα είναι σε τηλεοπτική εκπομπή με 10 ανεκδιήγητους αντιολυμπιακούς του θανατά (με Φαπαθεοδώρου,Κόλκα γυναικομαστία και τρισάθλιο Βασιλόπουλο στην κορυφή) στο σαββιδοκάναλο :confused:
Απορώ τι πάει να κάνει εκεί με δαύτους
Το σκουπιδι με τα σκουπιδια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.708
Πόντοι
5.006
Ρε με το μουνοπανο τον χελ που μπλεξαμε...θα αλλαξω το ονομα μου σε ισιλντουρ ναπουμε...:confused:

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Αδερφε, δεν το σχολιάσα εκεινη την ωρα περιμενωντας να τελειωσει το μαδομουνι με τους δυο μαλακες και θα χανοταν το ποστ.
Με τον Μαρινακη προεδρο ο Ολυμπιακος εχει κατακτησει 10 πρωταθληματα, 4 κυπελλα Ελλαδας, 4 νταμπλ, δυο Ευρωπαϊκά.
Συνολο 16 τιτλοι. (τα νταμπλ δεν τα λογαριαζω)
Με αλλα λογια, επισης, τα τελευταία 14 χρονια ο Ολυμπιακος εχει μεινει ΑΤΙΤΛΟΣ μολις 3 (τρεις) χρονιές.

Ο ενας (Χελ) παει το μπινελικι συννεφο και ο αλλος (daystalker) ζηταει απο τον john100 να τον διδαξει πως κανεις ατιτλος ή στην καλυτερη δυο κυπελλα Ελλαδας στα τελευταία 14 χρόνια. Ενω την προηγουμενη χρονια του σηκωσε το πιο βαρυτιμο τροπαιο...

Το θέλουν το γαμησι τους και θα το εχουν. Αχαριστια. Το μεγαλυτερο κακουργημα που δεν δικαζεται.
Ε, θα το έχουν...

Ειπαμε να βρίσουμε, να κανουμε κριτικη αλλα ελεος με την απαξιωση για ενα παιχνιδι, ενα κυπελλο, ενα πρωτάθλημα.
Ποτε Πηραμε ?? Που Τα Ειδες Τα 2 Ευρωπαικα ? . Το youth Λιγκ Εννοεις ?????? Γιατι Το 1963 Στο Βαλκανικο .... Δεν ηταν Ο Μαρινακης ?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.845
Πόντοι
28.246
Ποτε Πηραμε ?? Που Τα Ειδες Τα 2 Ευρωπαικα ? . Το youth Λιγκ Εννοεις ?????? Γιατι Το 1963 Στο Βαλκανικο .... Δεν ηταν Ο Μαρινακης ?
Γεια σου Γιάννη κουκιά σπέρνω.

Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια είπα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Aλλο λεω εγω ομως...και δεν με νοιαζει καθολου τι κανουν εδω μεσα...Αλλα εσεις εχετε κανει το κλαμα επιστημη...
Επιστήμονες, κάτι μου θυμίζει...:grin:

Μπίρλα δεν είναι θέμα για αντιδικίες, προσωπικά πιστευω ότι εδώ κλαίγεστε περισσότερο.
Χωρίς καμία τρολιά, με πάσα ειλικρίνεια από βάζελο που ούτε να φτύσει τον χοντρό, εδώ μέσα κάπου τον αδικείτε και η μίρλα σας κάπου αδικεί και το σύλλογο. Τον δικό σας.
Εμένα πούτσα μου, χαβαλέ κάνω με δικαιώματα που κάποιοι από εσας δίνουν...
Αυτά :hi:

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Ο Μεγας @Elganador Εκανε Λικε σε μνμ μου !!! Με Τιμα Αυτο !!!!
Αρχοντα !!! Σε Εχω Για Ειδωλο εδω μεσα !!!! Αγαπω να Διαβαζω της Ποιητικες κριτικες σου ! Και Το να σε Ακολουθω!! Με εχει Σωσει Απο Βεβαιο (σεξουαλικο) Θανατο !!!!!

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Γεια σου Γιάννη κουκιά σπέρνω.

Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια είπα.
Καταλαβα Ρε Φιλε τι ειπες!! Με Μαρινακη Προεδρο!!!! Τα τελευταια 14χρ !..... Και Ρωταω ! Οταν λες 2 ? Ποια Εννοεις ???

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.845
Πόντοι
28.246
Επιστήμονες, κάτι μου θυμίζει...:grin:

Μπίρλα δεν είναι θέμα για αντιδικίες, προσωπικά πιστευω ότι εδώ κλαίγεστε περισσότερο.
Χωρίς καμία τρολιά, με πάσα ειλικρίνεια από βάζελο που ούτε να φτύσει τον χοντρό, εδώ μέσα κάπου τον αδικείτε και η μίρλα σας κάπου αδικεί και το σύλλογο. Τον δικό σας.
Εμένα πούτσα μου, χαβαλέ κάνω με δικαιώματα που κάποιοι από εσας δίνουν...
Αυτά :hi:
Καλομαθημένοι είμαστε τυπε. Δεν έχουμε συνηθίσει στις φαπες. Και όταν τις τρώμε πονάει περισσότερο. Εσείς είστε συνηθισμένοι έχετε πάθει ανοσία.

Όπως έχει μεγαλώσει ο κάθε ένας....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.845
Πόντοι
28.246

Stories