Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι γραφεις ρε καημενε?Τωρα θες να μηλισουμε για μπαλα η να εστιασω στις βλακειες που αραδιαζεις.Δες τον προεδρο σου πρωτα που ειναι ο Παμπλο Εσκομπαρ της Ελλαδας και ασε τωρα τον πιστολερο και τον πουτσολερο.Αν θες να μηλισουμε για μπαλα ο φετινος ΠΑΟΚ ειναι ο χειροτερος ΠΑΟΚ απο τοτε που ηρθε ο Σαββιδης στον ΠΑΟΚ.Το οτι δεν βρισκεται κατω απο τον Βολο βαθμολογικα ειναι καθαρα θεμα του γυφτορουμανου.Το μισο ροστερ και παραπανω ειναι παλαιμαχοι και αλλοι μισοι ειναι λιμα τα οποια αφεθηκαν ελευθεροι απο τις ομαδες τους και ετρεξε ο δικος μας ο βλακας ο Μποτο και τους αγορασε.Ουτε μια μεταγραφη δεν επιασε φετος και μιλας εσυ που απο το κεντρο και μπροστα εχεις την καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος?Επισης ποια αμυνα δεν ειναι καλη?Επειδη ξεκινανε οι προπονητες σου βασικο τον ασχετο τον Παπασταθοπουλο και οχι Καμαρα με Μπα.Ο Ολυμπιακος ηταν θεμα χρονου να δεσει σαν ομαδα.Απλα εκανε και ο χοντρος ο δικος σας καποιες ασκοπες μεταγραφες που του στοίχισαν.Μετα την κουλα το καλυτερο ροστερ στο πρωταθλημα το εχει ο γαυρος με διαφορα.ΠΑΟΚ και ΠΑΟ εχουν ομαδες για να παιζουν β τοπικο απλα εχουν καλους προπονητες και ειναι εκει που ειναι....Μου αρέσει που χάνουν και έχουν το θράσος να μιλάνε .Ποιοι ,αυτοί που κατόρθωσαν το ακατόρθωτο .Να χάσουν πρωτάθλημα που ήταν δοσμένο υπό τις ευλογίες της παράγκας . Τους έχει φλομώσει στο ψέμα πιστολέρο ,ο άλλος ο Π.Γκαρ.. τους έχει με τις λέξεις ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα και το καταπίνουν αμάσητο το παραμυθάκι . Αφού χάσατε απ'ΑΥΤΟΝ τον Ολυμπιακό που η αμύνα του θυμίζει τσίρκο Medrano , συγχαρητήρια κύριοι .....
τυπε θα πουλησεις 30 μυρια τον ντελια και αλλα 20 τον κουλεριακη και θα παρεις 5 καραβιες Καμαραδες να στρωσεις...μεχρι και πετσετιερη Καμαρα θα εχεις...Τι γραφεις ρε καημενε?Τωρα θες να μηλισουμε για μπαλα η να εστιασω στις βλακειες που αραδιαζεις.Δες τον προεδρο σου πρωτα που ειναι ο Παμπλο Εσκομπαρ της Ελλαδας και ασε τωρα τον πιστολερο και τον πουτσολερο.Αν θες να μηλισουμε για μπαλα ο φετινος ΠΑΟΚ ειναι ο χειροτερος ΠΑΟΚ απο τοτε που ηρθε ο Σαββιδης στον ΠΑΟΚ.Το οτι δεν βρισκεται κατω απο τον Βολο βαθμολογικα ειναι καθαρα θεμα του γυφτορουμανου.Το μισο ροστερ και παραπανω ειναι παλαιμαχοι και αλλοι μισοι ειναι λιμα τα οποια αφεθηκαν ελευθεροι απο τις ομαδες τους και ετρεξε ο δικος μας ο βλακας ο Μποτο και τους αγορασε.Ουτε μια μεταγραφη δεν επιασε φετος και μιλας εσυ που απο το κεντρο και μπροστα εχεις την καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος?Επισης ποια αμυνα δεν ειναι καλη?Επειδη ξεκινανε οι προπονητες σου βασικο τον ασχετο τον Παπασταθοπουλο και οχι Καμαρα με Μπα.Ο Ολυμπιακος ηταν θεμα χρονου να δεσει σαν ομαδα.Απλα εκανε και ο χοντρος ο δικος σας καποιες ασκοπες μεταγραφες που του στοίχισαν.Μετα την κουλα το καλυτερο ροστερ στο πρωταθλημα το εχει ο γαυρος με διαφορα.ΠΑΟΚ και ΠΑΟ εχουν ομαδες για να παιζουν β τοπικο απλα εχουν καλους προπονητες και ειναι εκει που ειναι....

Τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ είναι υπερτιμημένα.Ο ντέλιας 5 εκ αν πουληθεί καλά είναι.Ο άλλος είναι ένα καλούτσικο σέντερ μπακ αλλά με το τσαφ που έκανε έχω αρχίσει να αναθεωρώ.Θα μου πεις ο Ρέτσος καλύτερος είναι;Το συμπέρασμα είναι ότι οι Έλληνες παίχτες είναι πολύ μέτριοι…τυπε θα πουλησεις 30 μυρια τον ντελια και αλλα 20 τον κουλεριακη και θα παρεις 5 καραβιες Καμαραδες να στρωσεις...μεχρι και πετσετιερη Καμαρα θα εχεις...
Ο Παναγιώτης τυπε ρετσος για καμιά επίδειξη μαλλιών είναι ο μπινεςΤα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ είναι υπερτιμημένα.Ο ντέλιας 5 εκ αν πουληθεί καλά είναι.Ο άλλος είναι ένα καλούτσικο σέντερ μπακ αλλά με το τσαφ που έκανε έχω αρχίσει να αναθεωρώ.Θα μου πεις ο Ρέτσος καλύτερος είναι;Το συμπέρασμα είναι ότι οι Έλληνες παίχτες είναι πολύ μέτριοι…
φιλε βλεπεις μπαλαΤα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ είναι υπερτιμημένα.Ο ντέλιας 5 εκ αν πουληθεί καλά είναι.Ο άλλος είναι ένα καλούτσικο σέντερ μπακ αλλά με το τσαφ που έκανε έχω αρχίσει να αναθεωρώ.Θα μου πεις ο Ρέτσος καλύτερος είναι;Το συμπέρασμα είναι ότι οι Έλληνες παίχτες είναι πολύ μέτριοι…
Ρε μλκ αντε γαμησου κωλομπαραΠιστευω μια ρηξη χιαστων του Σλουκα θα ξεμπλοκαρε την ομαδα....
Καλα συμβιβαζομαι με ενα συντριπτικο καταγμα επιγονατιδας....Ρε μλκ αντε γαμησου κωλομπαρα![]()
Καλα συμβιβαζομαι με ενα συντριπτικο καταγμα επιγονατιδας....

Παλι καλα που εσκασε τηλεοπτικο ταιμ αουτ γιατι αμα περιμεναμε να επικοινωνησει με τον εγκεφαλο του ο Μπαρστοκας θα ειχε ληξει το παιχνιδι.....

20 Απριλη εχουμε ντελιβερι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πλησιάζει μεγάλη Παρασκευή έρχεται το κάρο?
Ναι τύπε 150 εκ θα τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ στην Ρεάλ Μαδρίτης…φιλε βλεπεις μπαλα![]()

Κάτσε ρε τυπε..Ακομα μια μυθικη εμφανιση εκτος εδρας και ρεσιταλ κοουτσαρισματος απο Μπαρστοκα....πλεον εχουμε αποδεχτει οτι θα παμε στο τελος της χρονιας με 6 παιχτες μιας και Σλουκας,Καννααν,Μπολομποι,Πιτερς και Λαρεντζακης εχουν παει απο τωρα διακοπες για το καλοκαιρι.