You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
καραμανη για ελα να πουμε δυο λογακια γιατι οταν ελειπα πηρε το ματι μου κατι μαλακιες που ελεγες,εδω ειμαι να μου τα πεις.Ωραιος ο Ρεατσουκ σημερα…
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
εφαγα μπαν για σενα πουστη...καραμανη για ελα να πουμε δυο λογακια γιατι οταν ελειπα πηρε το ματι μου κατι μαλακιες που ελεγες,εδω ειμαι να μου τα πεις.
τετοια ντροπη ειχα να νιωσω απο την πρωτη φορά που δεν εκανα ανακριβης φορολογικη δήλωση γαμημενε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
να προσεχεις κυκλοφοραει μπατσαρια.εφαγα μπαν για σενα πουστη...
τετοια ντροπη ειχα να νιωσω απο την πρωτη φορά που δεν εκανα ανακριβης φορολογικη δήλωση γαμημενε
athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.308
- Πόντοι
- 24.631
εφαγα μπαν για σενα πουστη...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
πουστη αντρα σε παρακολουθουσαν , γιατι εγω εκτος απο κατι γαμωμανες δεν εχω δωσει δικαιωματανα προσεχεις κυκλοφοραει μπατσαρια.![]()
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
εχω να κλεισω κατι λογαριασμους με τον καραμανη και μετα αν θες παμε για την τελευταια εξοδο αλλα πρωτα πρεπει να μπει μια ταξη γιατι το σοβαρο απο το αστειο απεχει λιγο και αυτος το ξεπερασε και μαλιστα εν την απουσια μου και πισω απο την πλατη μου.πουστη αντρα σε παρακολουθουσαν , γιατι εγω εκτος απο κατι γαμωμανες δεν εχω δωσει δικαιωματα

mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 173
- Like
- 10.145
- Πόντοι
- 17.116
Τυπε στα παιχνίδια με την Λουντογκορετς σε είχε παρατήσει ο Βαγγελας!ασχετα με το αποτελεσμα ηταν μια πολλη καλη εμφανιση,ας ειχαμε παιξει ετσι και με τη λουντογκορετς και ας αποκλειομασταν,ελπιζω τα λαθη να μας βαλουν μυαλο και να κανουμε μια νεα αρχη.![]()
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
ρε μπουχε μετα απο τετοιο καζο μιλας.Τυπε στα παιχνίδια με την Λουντογκορετς σε είχε παρατήσει ο Βαγγελας!![]()
![]()

athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.308
- Πόντοι
- 24.631
λιγα με το καραμανη στο ξαναπα χθες...εχω να κλεισω κατι λογαριασμους με τον καραμανη και μετα αν θες παμε για την τελευταια εξοδο αλλα πρωτα πρεπει να μπει μια ταξη γιατι το σοβαρο απο το αστειο απεχει λιγο και αυτος το ξεπερασε και μαλιστα εν την απουσια μου και πισω απο την πλατη μου.![]()
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
οτι θες και συ παρε χαρτακι.λιγα με το καραμανη στο ξαναπα χθες...

athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.308
- Πόντοι
- 24.631
εγω στα ειπα....αμαρτια ουκ εχω..οτι θες και συ παρε χαρτακι.![]()

baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
εγω στα ειπα....αμαρτια ουκ εχω..![]()

mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 173
- Like
- 10.145
- Πόντοι
- 17.116
Μάλλον δεν είδες το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που δίδαξε ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ επί 90+3 λεπτά!!!ρε μπουχε μετα απο τετοιο καζο μιλας.πιστευω θα στρωσει η ομαδα και με τις προσθηκες που ηδη εχουν γινει και θα γινουν θα κλεισουμε στοματα.
![]()
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
ειχα την τυχη να μην παρακολουθω εκεινη την ωρα ποδοσφαιρο,τουλαχιστον αν ειναι να τυφλωθω ας το κανω με τον ολυμπιακο.Μάλλον δεν είδες το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που δίδαξε ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ επί 90+3 λεπτά!!!![]()
![]()
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 173
- Like
- 10.145
- Πόντοι
- 17.116
Α! Να τα λέμε όλα παιδιά γιατίειχα την τυχη να μην παρακολουθω εκεινη την ωρα ποδοσφαιρο,τουλαχιστον αν ειναι να τυφλωθω ας το κανω με τον ολυμπιακο.![]()
![]()
![]()
Οι κενονια βραζι!!!

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
εχω να κλεισω κατι λογαριασμους με τον καραμανη και μετα αν θες παμε για την τελευταια εξοδο αλλα πρωτα πρεπει να μπει μια ταξη γιατι το σοβαρο απο το αστειο απεχει λιγο και αυτος το ξεπερασε και μαλιστα εν την απουσια μου και πισω απο την πλατη μου.![]()
καραμανος ειναι δικός μας, τον εχεις παρεξηγησει νομίζω
ξερεις οτι δεν θα στο ελεγα αν δεν ισχυε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
μπαινωντας σημερα το πρωι για να καταλαβω τι εχει παιχτει περασα και απο το νημα σας γιατι ψιλιαστικα οτι ειχαμε διαγραφη μαζι επειδη σπαμαραμε χθες και τον βλεπω να δηωνει πολλακις οτι τον εκανα αναφορα,αναφορα δεν εχω κανει ποτε μου και κανεναν και αυτο που σιχαινομαι στη ζωη μου ειναι οι ρουφιανοι.
καραμανος ειναι δικός μας, τον εχεις παρεξηγησει νομίζω
ξερεις οτι δεν θα στο ελεγα αν δεν ισχυε
Εκανε ενα μεγαλο ατοπημα και του εκανα παρατηρηση ευγενεστατα και αντι να σκυψει το κεφαλι προσπαθει με ψευδη να βγει απο πανω,οπως ειπα το σοβαρο απο το αστειο απεχει ελαχιστα οταν κατηγορεις καποιον πισωπλατα δεν ειναι αστειο.
αν ειχες ορεξη να το διαβασεις μπραβο σου.

athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.308
- Πόντοι
- 24.631
βρε μαλακα χαβαλε κανει ο Καραμανης ποτε δεν βριζει κανεναν ΞΥΠΝΑ..εχεις χασει το χιουμορ σου τι διαολο;μπαινωντας σημερα το πρωι για να καταλαβω τι εχει παιχτει περασα και απο το νημα σας γιατι ψιλιαστικα οτι ειχαμε διαγραφη μαζι επειδη σπαμαραμε χθες και τον βλεπω να δηωνει πολλακις οτι τον εκανα αναφορα,αναφορα δεν εχω κανει ποτε μου και κανεναν και αυτο που σιχαινομαι στη ζωη μου ειναι οι ρουφιανοι.
Εκανε ενα μεγαλο ατοπημα και του εκανα παρατηρηση ευγενεστατα και αντι να σκυψει το κεφαλι προσπαθει με ψευδη να βγει απο πανω,οπως ειπα το σοβαρο απο το αστειο απεχει ελαχιστα οταν κατηγορεις καποιον πισωπλατα δεν ειναι αστειο.
αν ειχες ορεξη να το διαβασεις μπραβο σου.![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
εγω παλι δεν καταλαβα Χριστό οτι ειχαμε μπαναριστει ... Και ξερω πολυ καλα οτι δεν εχεις κανει ποτε αναφορά, δεν ειναι αναγκη να το γραψεις..μπαινωντας σημερα το πρωι για να καταλαβω τι εχει παιχτει περασα και απο το νημα σας γιατι ψιλιαστικα οτι ειχαμε διαγραφη μαζι επειδη σπαμαραμε χθες και τον βλεπω να δηωνει πολλακις οτι τον εκανα αναφορα,αναφορα δεν εχω κανει ποτε μου και κανεναν και αυτο που σιχαινομαι στη ζωη μου ειναι οι ρουφιανοι.
αν ειχες ορεξη να το διαβασεις μπραβο σου.![]()
αλλά ρε μαλακα βριζομαστε εδω μέσα πόσα χρόνια , 6-7 ? εχουμε ερθει κοντα
, πλακα εκανε ο μπαγλαμας ο αλλος , απλα επειδη βλεπει οτι μαζι κανουμε πλακα σε πειραξε και αυτος χωρις να σε ξερει τοσο καλά, αλλα υπέθεσε οτι δεν θα πειραχθεις..anyway, εγω ετσι νομίζω οτι έγινε , εχει και ο Καραμανος πληκτρολογιο και πιστευω οτι θα επιβεβαιωσει αυτα που σου γραφω και εγω.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις