Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265
ασχετα με το αποτελεσμα ηταν μια πολλη καλη εμφανιση,ας ειχαμε παιξει ετσι και με τη λουντογκορετς και ας αποκλειομασταν,ελπιζω τα λαθη να μας βαλουν μυαλο και να κανουμε μια νεα αρχη. :hi:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.362
Πόντοι
12.756
καραμανη για ελα να πουμε δυο λογακια γιατι οταν ελειπα πηρε το ματι μου κατι μαλακιες που ελεγες,εδω ειμαι να μου τα πεις.
εφαγα μπαν για σενα πουστη...
τετοια ντροπη ειχα να νιωσω απο την πρωτη φορά που δεν εκανα ανακριβης φορολογικη δήλωση γαμημενε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265
εφαγα μπαν για σενα πουστη...
τετοια ντροπη ειχα να νιωσω απο την πρωτη φορά που δεν εκανα ανακριβης φορολογικη δήλωση γαμημενε
να προσεχεις κυκλοφοραει μπατσαρια. :confused:

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.319
Πόντοι
24.631

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.362
Πόντοι
12.756

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265
πουστη αντρα σε παρακολουθουσαν , γιατι εγω εκτος απο κατι γαμωμανες δεν εχω δωσει δικαιωματα
εχω να κλεισω κατι λογαριασμους με τον καραμανη και μετα αν θες παμε για την τελευταια εξοδο αλλα πρωτα πρεπει να μπει μια ταξη γιατι το σοβαρο απο το αστειο απεχει λιγο και αυτος το ξεπερασε και μαλιστα εν την απουσια μου και πισω απο την πλατη μου. :hi:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.145
Πόντοι
17.116
ασχετα με το αποτελεσμα ηταν μια πολλη καλη εμφανιση,ας ειχαμε παιξει ετσι και με τη λουντογκορετς και ας αποκλειομασταν,ελπιζω τα λαθη να μας βαλουν μυαλο και να κανουμε μια νεα αρχη. :hi:
Τυπε στα παιχνίδια με την Λουντογκορετς σε είχε παρατήσει ο Βαγγελας! :confused: :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265
Τυπε στα παιχνίδια με την Λουντογκορετς σε είχε παρατήσει ο Βαγγελας! :confused: :confused:
ρε μπουχε μετα απο τετοιο καζο μιλας. :confused: πιστευω θα στρωσει η ομαδα και με τις προσθηκες που ηδη εχουν γινει και θα γινουν θα κλεισουμε στοματα. :hi:

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.319
Πόντοι
24.631
εχω να κλεισω κατι λογαριασμους με τον καραμανη και μετα αν θες παμε για την τελευταια εξοδο αλλα πρωτα πρεπει να μπει μια ταξη γιατι το σοβαρο απο το αστειο απεχει λιγο και αυτος το ξεπερασε και μαλιστα εν την απουσια μου και πισω απο την πλατη μου. :hi:
λιγα με το καραμανη στο ξαναπα χθες...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.145
Πόντοι
17.116
ρε μπουχε μετα απο τετοιο καζο μιλας. :confused: πιστευω θα στρωσει η ομαδα και με τις προσθηκες που ηδη εχουν γινει και θα γινουν θα κλεισουμε στοματα. :hi:
Μάλλον δεν είδες το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που δίδαξε ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ επί 90+3 λεπτά!!! :confused: :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265
Μάλλον δεν είδες το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που δίδαξε ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ επί 90+3 λεπτά!!! :confused: :confused:
ειχα την τυχη να μην παρακολουθω εκεινη την ωρα ποδοσφαιρο,τουλαχιστον αν ειναι να τυφλωθω ας το κανω με τον ολυμπιακο. :confused: :confused: :confused:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.145
Πόντοι
17.116
ειχα την τυχη να μην παρακολουθω εκεινη την ωρα ποδοσφαιρο,τουλαχιστον αν ειναι να τυφλωθω ας το κανω με τον ολυμπιακο. :confused: :confused: :confused:
Α! Να τα λέμε όλα παιδιά γιατί

Οι κενονια βραζι!!! :tooth: :tooth::tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.362
Πόντοι
12.756
:hi:

καραμανος ειναι δικός μας, τον εχεις παρεξηγησει νομίζω
ξερεις οτι δεν θα στο ελεγα αν δεν ισχυε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265
:hi:

καραμανος ειναι δικός μας, τον εχεις παρεξηγησει νομίζω
ξερεις οτι δεν θα στο ελεγα αν δεν ισχυε
μπαινωντας σημερα το πρωι για να καταλαβω τι εχει παιχτει περασα και απο το νημα σας γιατι ψιλιαστικα οτι ειχαμε διαγραφη μαζι επειδη σπαμαραμε χθες και τον βλεπω να δηωνει πολλακις οτι τον εκανα αναφορα,αναφορα δεν εχω κανει ποτε μου και κανεναν και αυτο που σιχαινομαι στη ζωη μου ειναι οι ρουφιανοι.
Εκανε ενα μεγαλο ατοπημα και του εκανα παρατηρηση ευγενεστατα και αντι να σκυψει το κεφαλι προσπαθει με ψευδη να βγει απο πανω,οπως ειπα το σοβαρο απο το αστειο απεχει ελαχιστα οταν κατηγορεις καποιον πισωπλατα δεν ειναι αστειο. :hi:
αν ειχες ορεξη να το διαβασεις μπραβο σου. :tooth::tooth::tooth:

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.319
Πόντοι
24.631
μπαινωντας σημερα το πρωι για να καταλαβω τι εχει παιχτει περασα και απο το νημα σας γιατι ψιλιαστικα οτι ειχαμε διαγραφη μαζι επειδη σπαμαραμε χθες και τον βλεπω να δηωνει πολλακις οτι τον εκανα αναφορα,αναφορα δεν εχω κανει ποτε μου και κανεναν και αυτο που σιχαινομαι στη ζωη μου ειναι οι ρουφιανοι.
Εκανε ενα μεγαλο ατοπημα και του εκανα παρατηρηση ευγενεστατα και αντι να σκυψει το κεφαλι προσπαθει με ψευδη να βγει απο πανω,οπως ειπα το σοβαρο απο το αστειο απεχει ελαχιστα οταν κατηγορεις καποιον πισωπλατα δεν ειναι αστειο. :hi:
βρε μαλακα χαβαλε κανει ο Καραμανης ποτε δεν βριζει κανεναν ΞΥΠΝΑ..εχεις χασει το χιουμορ σου τι διαολο;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.362
Πόντοι
12.756
εγω παλι δεν καταλαβα Χριστό οτι ειχαμε μπαναριστει ... Και ξερω πολυ καλα οτι δεν εχεις κανει ποτε αναφορά, δεν ειναι αναγκη να το γραψεις..

αλλά ρε μαλακα βριζομαστε εδω μέσα πόσα χρόνια , 6-7 ? εχουμε ερθει κοντα :effemine:, πλακα εκανε ο μπαγλαμας ο αλλος , απλα επειδη βλεπει οτι μαζι κανουμε πλακα σε πειραξε και αυτος χωρις να σε ξερει τοσο καλά, αλλα υπέθεσε οτι δεν θα πειραχθεις..
anyway, εγω ετσι νομίζω οτι έγινε , εχει και ο Καραμανος πληκτρολογιο και πιστευω οτι θα επιβεβαιωσει αυτα που σου γραφω και εγω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom