mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 173
- Like
- 10.147
- Πόντοι
- 17.116
Ναι βρε μλκ μόνο 2 ...Αφού ο άλλος ψάχνει τον προφεσορ στο τηλ. για εξηγήσεις!μονο 2?

Ναι βρε μλκ μόνο 2 ...Αφού ο άλλος ψάχνει τον προφεσορ στο τηλ. για εξηγήσεις!μονο 2?

κλεισαμε 100 μονο στο ουεφα ρε μπουχο (που δεν παιζουμε και συχνα) εσεις 100 δεν εχετε κανει ουτε οικογενειακα διπλαΝαι βρε μλκ μόνο 2 ...Αφού ο άλλος ψάχνει τον προφεσορ στο τηλ. για εξηγήσεις!![]()
![]()
Θέλω τις πηγές σου! Με στοιχεία...τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑκλεισαμε 100 μονο στο ουεφα ρε μπουχο (που δεν παιζουμε και συχνα) εσεις 100 δεν εχετε κανει ουτε οικογενειακα διπλα
Ζωγραφιζεις,ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣΘέλω τις πηγές σου! Με στοιχεία...τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ![]()
![]()

τσακω μια πηγηΘέλω τις πηγές σου! Με στοιχεία...τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ![]()
![]()

Ναι καλά γραφτον στα παπάρια σου αδελφέ.ο αλλος μας εχει ζαλισει τα αρχιδια στης αναλυσεις...μαλλον αρθρογραφος στο σδνα ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μονο ενα ρε μπουχο?
Εσύ ρε μλκ μου από τους μαχητές ντελιβερι τονΘέλω τις πηγές σου! Με στοιχεία...τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ![]()
![]()

Έχει πάει μια βόλτα στα υπόγεια να δει τι γινεται.αδερφε μηπως εχει δει τον μπουχο?
να εισαι κυριος με μεσιε Μπουξο ρε ΚΥΡΙΟΣ
παντως ευκολα θα προκριθειτε και εσεις και χαλαρα και Μπουξος το ιδιο..θα το επαιζα διπλο Μπαουγκ και σκορακι 1-2
Ναι παίξε και μετά να κλαίς.δωστο σε μένα αυτό το στοιχιμα.παντως ευκολα θα προκριθειτε και εσεις και χαλαρα και Μπουξος το ιδιο..θα το επαιζα διπλο Μπαουγκ και σκορακι 1-2
Κλειστά είναι μλκ μου;Ρε μουνια ανοίξτε τα μπεργκεραδικα γαμω τον 15Αυγουστο μου μέσα!!!
Πάλι με πατσά θα την βγάλουμε κ σήμερα!![]()
![]()
Περνάμε εύκολαΝαι παίξε και μετά να κλαίς.δωστο σε μένα αυτό το στοιχιμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κλειστά είναι μλκ μου;

Στείλε το φακίρη να σου φέρει κανένα σουβλάκι από εκεί που μου είχες πει τα καλάΠερνάμε εύκολα![]()