ΜΑΓΚΕΣ θα γραψω με ηρεμια και καθαρη σκεψη....
δειτε τι εχω γραψει στο παρελθον....ΜΑΡΤΙΝΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ....
ΣΗΜΕΡΑ ομως γιατι κατεβασε ομαδα με 3 σεντερ μπακ? δεν μπορω να καταλαβω ξεκινα ρε , με ba semedo h sisse semedo η οτι αλλο....γιατι βγαζεις ενα χαφ δεν ξεκιναει εμβιλα,σουρλη, καμαρα μικρο η οποιο αλλο χαφ....
βασικη απορια αυτο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΡΣΕΝΑΛ ΟΥΤΕ ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ....χανεις το ΚΕΝΤΡΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ...
ΚΑΙ ΜΕ ψαρωμενο κουντε αφηνεις την ομαδα κομμενη στην μεση.
αποψη μου αυτο...
-------------------
2... τα γαμημενα μπακ δεν προσφερουν επιθετικα τιποτα ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΕΝΤΡΑ εξαιρεση η 1 του lala...
o reatsoyk γαμησε τα μια μπαλια στο κουτι να βρει ενα παιχτη....
ανδρουτσος δεν θα τα φορτωσουμε ολα στον ΜΙΚΡΟ αλλα σαν μπακ δεν μπορει τελεια και παυλα!!!-----
--------------
3. ΧΑΣΑΝ δεν το βριζω παιζει παντα αυτο που μπορει κ μας εχει σωσει πολλες φορες οποτε τον ξερουμε ειναι για 45 -20-10 λεπτα...
----
4-ΚΟΥΝΤΕ θα περιμενω μια σεζον να τον κρινω ομως χωρις την μπαλα ειναι
@@@@@@ να πανε!!!
---
5.σεμεδο τα εχω γραψει οταν αλλοι τον καναν θεο...ψηλα και σε δυναμη ειναι 10/10....στην ταχυτητα και με μπαλα κατω ειναι τσολιας!!!
----------------
τα κερδη?????????
- τζολακης & βαλμπενουα(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ)...
ΑΥΤΑ προς το παρον...
---
στην πουτανα που ελεγε με ενα εξτρεμ ειμαστε κομπλε ΟΜΑΔΑΡΑ......
ας δει τα μπακ τα 2...και τοback up του el arabi.......
prin to mats χωρις να δω συνθεση ειπα 2-0.....οταν ξεκινησε μπλοκαρε μυαλο γιατι 3 σεντερ μπακ....
----
εχω πιστη οτι θα περασουμε ομως αν δει κανεις αλλες χρονιες αυτα τα ματς τα ειχαμε αν οχι ανετα υπο απολυτο ελεγχο...
--
διαιτησια.....ευκολη δικαιολογια...
στον αραμπι ηταν φαουλ που δεν δινεται...
στον χασαν μπορουσε κοκκινη κ πεναλτι...
και στον μαντι ανετα κοκκινη αλλα και στις δυο περιπτωσεις ηταν προς το τελος του ματς....
---
θα περασουμε αλλα πρεπει να αλλαξουν αρκετα.....
----
οι βουλγαροι σχετικα με μπακου καλυτερη ομαδα ,αλλα η μπακου στο 1 ημιχρονο ειχε καλυτερες ευκαιριες....
---
μην ακουμπατε τον τζολακη...το γκολ ειναι ευθηνη στο τειχος/...
--
το ματς θυμισε δεκαετια 80-90 ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!
ΠΟΣΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ακομη κ τα κορνερ σεντρες....
---
χωρις σοβαρα μπακ...δεν εχεις ελπιδες να αιφνιδιασεις τοσο απλα....
τωρα βαφτισαμε την λουγκοκορετς ΟΜΑΔΑΡΑ οκ βελεζ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....αλλα εχουμε περασει αΝΕΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ...
Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ 3 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ-