Η λειτουργία της ομάδας όπως φάνηκε μέσα από το γήπεδο, και όχι μέσα από την τηλεόραση , δεν ήταν καλή.
Στο πρώτο μέρος το κέντρο ήταν ανύπαρκτο με συνέπεια να νομίζω ότι παίζαμε με λιγότερους παίκτες και βρέθηκα να μετράω φανέλες.
Η άμυνα υπήρχαν φορές που πελαγοδρομούσε και στην επίθεση είχαν βάλει τον Χασάν τιμωρία μόνο του.
Λαλά , Ρεμπρ , δεν κάνουν για Ολυμπιακό και Ευρώπη. Δεν πάμε πουθενά με αυτούς. Δεν έβγαλαν ούτε μία σέντρα της προκοπής. Όλο πάνω στην πλάτη του αντίπαλου. Μία η δύο φάσεις που έκαναν καλές δεν τους σώζουν. Ειδικά ο Λαλά , καμμία φαντασία - προσωπική προσπάθεια και αργές αντιδράσεις. Περπατητός το έβγαλε το μάτς.
Στό δεύτερο έδειξε γιατί έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει έτσι στο πρώτο.
Πάντως , έλειψαν και ο Μπούχα και ο Φορτού. Θα είμασταν τελείως άλλη ομάδα. Ο Ανδρούτσος έδωσε τρέξιμο από τότε που μπήκε αλλά κάτι έλειπε στην τελική προσπάθεια. ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ με αποτέλεσμα να βγαίνουν στην κόντρα που ήταν πολύ γρήγοροι.
Ο κοντός κατάθεσε ψυχή παρά τα χρόνια του. Επαιζε , κατευθυνε και εμψύχωνε συνέχεια. Ο Τζολάκης ήταν καλός και στο σουτ που έβγαλε καταπληκτκός. Στο τελευταιο που βγήκε και έμεινε η εστία μόνη δεν φταίει αυτός αλλά αν δείτε η μπάλα χάνεται από λάθος και οι αμυντικοί είναι πολύ αργοί να επιστρέψουν. Ευτυχώς βγήκε έξω και ήρθαν τα αρχίδια μας στην θέση τους. Και ο Γιαραμπής από όταν μπήκε έτρεξε , έκλεψε, προσπάθησε αλλά ήθελε και άλλους να βοηθήσουν. Και ο Μασούρας κατά περιόδους ήταν καλός.
Αυτή ήταν η γνώμη μου όπως τα είδα από την 10. Δεν είμαι ειδικός απλά λέω ότι κατάλαβα.
Αν παίξουμε σοβαρά τους έχουμε στην επανάληψη.