Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
O Μίκλος Γιούτσωφ έγινε Νίκος Γιούτσος.
[move]Έμπαινε Γιούτσο...
...Έμπαινε Γιούτσο...
...Έμπαινε Γιούτσο!!!
[/move]
εαν απαγορευτει και η συμμετοχη των γνωστων εφταγκολων whois, τρουπακι και ραοπαοδενπαο στο ιερο θρεντ του παναθηναικου, εγω παω πασοΝα απαγορευτει στο πουλι η συμμετοχη στο παρον θρεντ >![]()
εαν απαγορευτει η συμμετοχη των γνωστων εφταγκολων whois, τρουπακι και ραοπαοδενπαο στο ιερο θρεντ του παναθηναικου, εγω παω πασο
χτες το πουλι σας εκανε γερη νιλαΤι εγινε ρε ξεφτυλιδη ακομα να σπασει το ρεκορ της γιουβεντους;
Παρακαλείται ο έχων τη φώτο με την ΚΩΛΑΡΑ της Τζούλιας (και κάτι αριθμούς) να την ανεβάσει ξανά για να είμεθα απολύτως σίγουροι για την εμπειρία του Τσίου![]()
χτες το πουλι σας εκανε γερη νιλα
ειχανε βγει κατι στραβοστομηδες στο 0-2 να πουλησουν μαγκια
τους λεει το πουλι: μην ειστε κοροιδα, εχω εμπειρια απο ευρωπη, 4-5 θα φατε παλι
μετα την 4αρα σκορπισανε ολοι οπως σκορπατε οταν τρωτε τις φαπες στα μπαχαλα
μαζι και οι δυο, 11 γκολ σας βαλανεΒρε ασε τις παπαριες και πες μας τι εγινε με το ρεκορ της 7αρας που θα εσπαγε πρωτα με τη Μπαγερν και μετα με τη Τοτεναμ....
μαζι και οι δυο, 11 γκολ σας βαλανε
τα 6 γκολ που φάγατε από τους πεινασμένους τους Ρουμάνους της Ντιναμό τα ξεχασες μορη λινατσα...μαζι και οι δυο, 11 γκολ σας βαλανε