paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.889
- Πόντοι
- 10.656
και στατιστικα να το δεις, οσο ανεβαινει το υψος, τοσο μειωνονται οι επιλογες. Αρα ανθρωποι που ειναι ΚΑΙ ικανοι στο αθλημα ΚΑΙ εχουν ~2.15 υψος, δεν υπαρχουν σε αφθονια. Και ειδικα σε μια χωρα σαν την ελλαδιτσα, που εχει τοσο μικρο πληθυσμο, σπανια βγαινουν τοσο ψηλοι παικτες, που να ξερουν και λιγο μπασκετ.Να ρωτήσω κάτι εσας που παρακολουθείτε γιατί το έχω απορία:
Γενικά δεν υπάρχουν πια αξιόλογοι ψηλοί στην αγορά;
Γιατί τόσα χρόνια δεν εχω δει να μπορούμε να πάρουμε έναν καλο ψηλό να έχεις γεμάτη ρακέτα ρε παιδί μου. Με Μιλουτινοφ δεν τρόμαξε κανείς.
Αν λοιπον υπαρχει ελευθερος ενας ανω του μετριου ψηλος, το ΝΒΑ αυτοματα τον τσιμπαει ακομα και για δευτερο-τριτο. Και οι μισθοι στο ΝΒΑ ειναι πολλαπλασιοι απο αυτους της Ευρωλιγκας, ακομα και για τους παγκιτες. Αρα, ελαχιστοι ψηλοι που ειναι ικανοι κυκλοφορουν στην ευρωπαικη αγορα. Οι περισσοτερες ομαδες εχουν μετριοτητες σε αυτην την θεση, τα "σκουπιδια" που δεν θα μπορουσαν να σταθουν στο ΝΒΑ. Ελαχιστες οι εξαιρεσεις.
συνδιασμος χρηματικου ανταγωνισμου και πληθυσμιακης ελλειψης με αυτα τα χαρακτηριστικα.Αραπρωτίστως χρηματικό το θέμα.
Θενκς.