Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.494
- Πόντοι
- 28.246
Αν παθει κατι το παιδι εσενα θα θεωρησω υπευθυνο να ξέρεις.Πουθενά δεν μπορεί να παίξει
Αν παθει κατι το παιδι εσενα θα θεωρησω υπευθυνο να ξέρεις.Πουθενά δεν μπορεί να παίξει
Θα πάθει γτ δεν είναι μπασκετμπολίστας.Νομίζει ότι είναιΑν παθει κατι το παιδι εσενα θα θεωρησω υπευθυνο να ξέρεις.
μας εχεις φαει ολη την ομαδα και ακομα δεν ξεκινησαμε.Θα πάθει γτ δεν είναι μπασκετμπολίστας.Νομίζει ότι είναι
ΝΑΙμας εχεις φαει ολη την ομαδα και ακομα δεν ξεκινησαμε.
Για την ομάδα δεν έχω πει κάτιμας εχεις φαει ολη την ομαδα και ακομα δεν ξεκινησαμε.
ΝΑΙ.... ΝΑΙΣε ψάχνει ο Φαλ![]()
Φαε ρε κανένα καρονο να συνέλθεις, εχεις γαμηθει γρουσούζη με την ομαδα και τον παιχτη τωρα.μας εχεις φαει ολη την ομαδα και ακομα δεν ξεκινησαμε.
Δειξε λιγη κατανοηση ο σκατατζης απο τις κουραδοαναθυμιασεις το εχει καψει τελειως....μια χαρα ειναι ο Χολ για 2ος σεντερ οτι ακριβως θελαμε.Εναν πολυ αθλητικο σεντερ,καλο αμυντικο που θα τελειωνει τις φασεις κοντα στο καλαθι.Φαε ρε κανένα καρονο να συνέλθεις, εχεις γαμηθει γρουσούζη με την ομαδα και τον παιχτη τωρα.
Ασίστ Πνευμονιδης Γιαρεμτσουκ γκολ, και 1-0
Πνευμονιδης πλασέ και γκολ 2-0
![]()
Πουθενά δεν μπορεί να παίξει
Θα πάθει γτ δεν είναι μπασκετμπολίστας.Νομίζει ότι είναι
συμφωνω σε ολα.Για τον συγκεκριμένο λέω γιατί δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα
Το θέμα είναι σε τελειωμένα παιχνίδια να τον βάζει ο μαλακας που είναι στον πάγκο να φυλάει τους βασικούς του ψηλούς από το κακο.Τον πηραμε γιατι δεν πιανει θεση ξενου, και γιατι θελουμε ενα πενταρι για αγγαρεια να τρωει ξυλο στο ελληνικο πρωταθλημα ή να ξεκουραζει βασικους στα τελειωμενα ματς της ευρωλιγκας οταν ειμαστε μπροστα 20+. Ασε που θα ερχεται στο ΣΕΦ να τον βλεπει και ο Γιαννης μια στο τοσο και θα μας κανει τσαμπα διαφημιση![]()
Αυτην την στιγμή ισα που εχει τους 8 γηγενείς για την ΟΥΕΦΑ. Θα τον κρατήσει, άμα συνεχίσει έτσιΛίγο περισσότερο ύψος να είχε ...
Όμως είναι σαΐτα.
Μακάρι να τον κρατήσει.
Να με συμπάθας. Προσπέρασε το αν δεν κάνεις κέφι....Άμα δηλαδή αυτός ο Αντινο κανειι 7 εκ ευρώ ο Πνευμονιδης ποσα κανει;
Σαράντα;
ποιο κοντος ειναι ο πορτογαλος η αυτος?Λίγο περισσότερο ύψος να είχε ...
Όμως είναι σαΐτα.
Μακάρι να τον κρατήσει.
Να ρωτήσω κάτι εσας που παρακολουθείτε γιατί το έχω απορία:Το θέμα είναι σε τελειωμένα παιχνίδια να τον βάζει ο μαλακας που είναι στον πάγκο να φυλάει τους βασικούς του ψηλούς από το κακο.
Δεν κάνει για κάτι άλλο ο Κωστάκης. Για τα μποσικα είναι και το Ελληνικό διαβατήριο του.
Το θεμα είναι και πόσα δίνεις.Να ρωτήσω κάτι εσας που παρακολουθείτε γιατί το έχω απορία:
Γενικά δεν υπάρχουν πια αξιόλογοι ψηλοί στην αγορά;
Γιατί τόσα χρόνια δεν εχω δει να μπορούμε να πάρουμε έναν καλο ψηλό να έχεις γεμάτη ρακέτα ρε παιδί μου. Με Μιλουτινοφ δεν τρόμαξε κανείς.
Αραπρωτίστως χρηματικό το θέμα.Το θεμα είναι και πόσα δίνεις.
Άλλο ένα θέμα είναι και τι δίνουν οι άλλοι στον ίδιο.
Ως παράδειγμα. (Δεν είναι ψηλός) Στον Μίσιτς του δωσανε και μετοχές τις ομάδας μαζί με 15 μύρια για τρία χρόνια.