Έχεις μια απάντηση επί του θέματος ???Συγχαρητήρια για το πρώτο σου μυνήματα μετά από 5 χρόνια εγγραφής στο σάιτ, τύπε.![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.614
- Πόντοι
- 4.897
Έχεις ένα μεγάλο δίκιο, αν και θα μπορούσε ... αν άλλαζε πόλη, εμφανιση, έπιανε καποια αλλη δουλειά κλπ. Βέβαια τα παραδείγματα με διαψεύδουν (ας μην αναφέρω ονόματα, κάποιων που έφυγαν και δυστυχώς γι αυτές ξαναγύρισαν όταν μαθεύτηκε η αλήθεια)....αλλα σε αυτά χρειάζεται και λίγο τύχη!
Εμ..δεν ειναι ευκολο να φυγει μια απ το χωρο αυτο..αν της δοθει η ευκαιρια μακαρι να το πραξει...αλλα..να πως γινεται... γνωριζει καποιος π.χ μια πρωην σεξεργατρια και τελος παντων την θελει την γουσταρει..τη βαζει στη ζωη του..και την παρουσιαζει αριστερα και δεξια..κι απ τα αριστερα του σφυριζει καποιος..την ειχα παρει αυτη...καλο κομματι..κι απ τα δεξια του σφυριζει ο αλλος..κι εγω ρε μαγκα την εχυνα στο στομα..σταγονα δεν εμενε...Έχεις ένα μεγάλο δίκιο, αν και θα μπορούσε ... αν άλλαζε πόλη, εμφανιση, έπιανε καποια αλλη δουλειά κλπ. Βέβαια τα παραδείγματα με διαψεύδουν (ας μην αναφέρω ονόματα, κάποιων που έφυγαν και δυστυχώς γι αυτές ξαναγύρισαν όταν μαθεύτηκε η αλήθεια)....αλλα σε αυτά χρειάζεται και λίγο τύχη!
Αλισα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση ....Εγώ είμαι η Σοφί με το τατουάζ από τη Ρουμανία...Καλή σας μέρα...Για νά μήν τά μπερδεύουμε υπάρχει ή Σοφία πού ήταν και παλιά στο μαγαζί Ρωσίδα καί υπάρχει καί ή Σόφι με τά τατουάζ εκ Ρουμανίας μεριά.
Αυτά....
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.003
- Πόντοι
- 5.946
Σοβαρά βρε ιππότη με το άσπρο άλογο; Όταν θέλουν να σε πετάξουν οι γκόμενες λένε το κλασικό μία= καμμία- αν θέλουν να σε τυλίξουν ρωτάνε από τον περιγυρο όλο το γενεαλογικό σου δέντρο μέχρι και 7 γενεές πίσω- επίσης τις ενδιαφέρει αν ήσουν γυναικάς πχ. κτλπ κτλπ. Και τώρα μια που εκδίδεται ή εκδιδοταν θα το παίξει αγία θα αποσιωπήσει το ένοχο παρελθόν για να κάνει οικογένεια; Δεν πάει έτσι -η κοινωνία δυστυχώς είναι σκληρή και κάθε ημέρα κρινομαστε μέσα σε αυτή βάση της συμπεριφοράς μας και των πεπραγμένων με ο' τι συνεπάγεται αυτό.
Άλογο άσπρο; Ιππότης; Αγίες και οικογένειες; Σκληρές κοινωνίες
Είσαι εντελώς εκτός θέματος παίχτη…
Εδώ μιλάμε για το αν κάνει ή έκανε ραντεβού και αν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν από εδώ μέσα. Τα υπόλοιπα που τσαμπουνάς είναι τρίχες στα αρχίδια μας… σύνελθε
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 13.457
- Πόντοι
- 3.936
Άποψη σου. Ο επομενος..σύνελθε
pa-poutsis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 10
- Like
- 466
- Πόντοι
- 291
Ρε παλικάρια τα κορίτσια δεν μπορούμε να τα δούμε πουθενά;
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
Όχι δεν υπήρχαν ποτέ φωτός σε σελίδες.Ρε παλικάρια τα κορίτσια δεν μπορούμε να τα δούμε πουθενά;
Ταντρα ζωη εκει?αξιζε?σημερα Ριτα, Τανια, Ταντρα Ζωη στο Λαγουμτζη... περασα με την τελευταια
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.003
- Πόντοι
- 5.946
Κάτσε και περίμενε τον επόμενο εσύ… τι τύποι θεέ μουΆποψη σου. Ο επομενος..
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 13.457
- Πόντοι
- 3.936
Oπως το 'πες και ειδικά αυτοί που θέλουν να κάνουν τη νύχτα- μέρα και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα.… τι τύποι θεέ μου
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.003
- Πόντοι
- 5.946
Ακριβώς! Μες το μυαλό μου είσαι, πιάνεις πουλιά στον αέρα!Oπως το 'πες και ειδικά αυτοί που θέλουν να κάνουν τη νύχτα- μέρα και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα.
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
Αυτός ο clonarius το έχει κουράσει εδώ και πολύ καιρό.Κουράσατε. Πάμε παρακάτω.
Αλλά με το μικρό μυαλουδακι που έχει δυσκολεύεται να το κατανοήσει.
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 701
- Πόντοι
- 86
Τζούλια τι λέει;;την έχει γαμησει κανείς πρόσφατα;;;;είναι δυνατή όπως παλιά;;;
Ghetto Mama
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2025
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Η Τζούλια εμφανισιακά είναι καλή τουλάχιστον σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εκεί.Μεσα δε ξέρω γιατί κάνει face control και δεν περνάει με όλους.Την προηγουμενη εβδομαδα ήταν διακοπες.Γυρισε η Αλεξάνδρα η ψηλή,δεν την είδα αλλά το είπε η τσατσα.
καλά και πώς το έφαγαν οι νταβάδες του μαγαζιού ρε σεις?Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!
Ας θυμηθούμε τι έκανε η Ζωή η Ουκρανέζα από το αδερφό μαγαζί. Μόλις έχτισε πελατολόγιο ξεκίνησε τα ραντεβού εκτός καταστήματος με όλο το μπαγιόκο να μπαίνει στην τσέπη της...![]()
μην μου πείτε πως δεν υπάρχουν ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 200
- Εμφανίσεις
- 53K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 135