Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
59.970
Πόντοι
41.813

Tom Hardy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
263
Πόντοι
280
Μπορει καποιοσ να βοηθησει να "γνωρισω" τη μαρινα ?? ????Εχω ξαναγραψει την εμπειρια μου με την "υποδοχη" και απο κοντα και τηλεφωνικως.....

Pirgos13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
290
Πόντοι
280
Μπορει καποιοσ να βοηθησει να "γνωρισω" τη μαρινα ?? ????Εχω ξαναγραψει την εμπειρια μου με την "υποδοχη" και απο κοντα και τηλεφωνικως.....
Δεν ξέρω φίλε έχω προσπαθήσει κι εγώ 1-2 φορές δεν υπάρχει ανταπόκριση από τη χοντρή. Πρέπει να πας από κει να την πετύχεις σε κάνα κενό. Αν βγάλεις άκρη πες και σε μένα !!

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528
Απ’ ότι ξέρω αυτό τον καιρό είναι σε διακοπές

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.331
Πόντοι
11.096
Για νά μήν τά μπερδεύουμε υπάρχει ή Σοφία πού ήταν και παλιά στο μαγαζί Ρωσίδα καί υπάρχει καί ή Σόφι με τά τατουάζ εκ Ρουμανίας μεριά.
Αυτά....

S0fi@

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Πως μπορουμε να σε βρουμε?
Από αυτο το Σάββατο θα δουλέψω κάθε μέρα ( Δευτέρα και Παρασκευή όσο καλοκαίρι θα κρατήσω για τα μπάνια μου ) και επειδή όλοι ξέρετε ότι πάντα αργω, καλύτερα μετά τίς δώδεκα κλείνετε ραντεβού με γνωστό τρόπο. Τηλεφωνήστε στο μαγαζί και Μαργαρίτα η Αλεξάνδρα θα σας τακτοποίησουν. Και ότι η Μαργαρίτα κάτι εχει μαζί μου είναι μύθος. Έχουμε πολύ καλή σχέση αφορά δουλειάς και θα χάρη να σας εξυπηρετήσει. Αυτά. Σας περιμένω. Φιλάκια.

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

S0fi@

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Έχω μια ιδέα να σας ευχαριστήσω ακόμα πιο ποιοτικα. Μερικές ευχάριστες ανανεώσεις.
Τι άλλο.... Όποιος δεν ξέρει,κάνω φουλ και πότε δεν ζητιανευω εξστρα. Ευχαριστώ που δεν με αφήσατε να πέσω σε αυτό το επίπεδο που από μόνοι σάς κάνετε πάντα δωράκια. Σας αγαπάω και μου λείψατε.

S0fi@

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Ουπς ξέχασα! Και βέβαια κάθε μήνα εγώ πηγαίνω για εξετάσεις στους γιατρούς. Σημαντικό

S0fi@

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Έχω διαβασει εδώ τόσα πολλά....ουφφφ. σας παρακαλώ,που λέτε ότι έχει πέσει μαγαζί, φταίει υποδοχή και τλπ. Λάθος. Φταίνε μόνο κορίτσια για πολλούς λόγους. Μαγαζί και υποδοχή έχουν τόση μεγάλη καρδιά δίνοντας σε δύσκολους στιγμές ευκαιρίες σε κάθε παπάκι να γίνει κύκνο . Δυστυχώς από αυγό του κόρακα απριορι θα μεγαλώσει κόρακας.
Όμορφες στιγμές σε όλους. Φιλάκια από την Σοφία σάς

ctlover

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.656
Πόντοι
5.335
Ποιες κοπέλες είναι σήμερα στο μαγαζί?

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
καλά μα πόσο ανεγκέφαλοι είστε κάποιοι...
η κοπέλα θα κάνει ότι γουστάρει και δεν θα σας δώσει λογαριασμό... ούτε θα βγάλει φιρμάνι
κι αν έκανε κάποτε ραντεβού έξω το έκανε διακριτικά, κι αν δεν κάνει πιά δικό της θέμα... δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξανακάνει αν δεν θέλει και κυρίως να το ανακοινώσει δημόσια...
Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!

Ας θυμηθούμε τι έκανε η Ζωή η Ουκρανέζα από το αδερφό μαγαζί. Μόλις έχτισε πελατολόγιο ξεκίνησε τα ραντεβού εκτός καταστήματος με όλο το μπαγιόκο να μπαίνει στην τσέπη της... :rockon:

PEXTIS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2020
Like
122
Πόντοι
0
Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!

Ας θυμηθούμε τι έκανε η Ζωή η Ουκρανέζα από το αδερφό μαγαζί. Μόλις έχτισε πελατολόγιο ξεκίνησε τα ραντεβού εκτός καταστήματος με όλο το μπαγιόκο να μπαίνει στην τσέπη της... :rockon:
Είσαι σίγουρος ??
Κάνει και τώρα ραντεβού ??

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
καλά μα πόσο ανεγκέφαλοι είστε κάποιοι...
η κοπέλα θα κάνει ότι γουστάρει και δεν θα σας δώσει λογαριασμό... ούτε θα βγάλει φιρμάνι
κι αν έκανε κάποτε ραντεβού έξω το έκανε διακριτικά, κι αν δεν κάνει πιά δικό της θέμα... δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξανακάνει αν δεν θέλει και κυρίως να το ανακοινώσει δημόσια...
Σοβαρά βρε ιππότη με το άσπρο άλογο; Όταν θέλουν να σε πετάξουν οι γκόμενες λένε το κλασικό μία= καμμία- αν θέλουν να σε τυλίξουν ρωτάνε από τον περιγυρο όλο το γενεαλογικό σου δέντρο μέχρι και 7 γενεές πίσω- επίσης τις ενδιαφέρει αν ήσουν γυναικάς πχ. κτλπ κτλπ. Και τώρα μια που εκδίδεται ή εκδιδοταν θα το παίξει αγία θα αποσιωπήσει το ένοχο παρελθόν για να κάνει οικογένεια; Δεν πάει έτσι -η κοινωνία δυστυχώς είναι σκληρή και κάθε ημέρα κρινομαστε μέσα σε αυτή βάση της συμπεριφοράς μας και των πεπραγμένων με ο' τι συνεπάγεται αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom