Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 456
Η 2 που ξέρω κ παίρνω δε κάνουν..μην επιμένειςΦήμες, φήμες.
Τίποτα δεν γίνεται.
Η 2 που ξέρω κ παίρνω δε κάνουν..μην επιμένειςΦήμες, φήμες.
Τίποτα δεν γίνεται.
Με την μια από τις δύο που ανέφερες,έχω πάει τέσσερις φορές.Η 2 που ξέρω κ παίρνω δε κάνουν..μην επιμένεις
Φαντάζομαι ποια ήταν στο διπλό, πόλεμος θά έγινε με αυτές τίς δύο μαζίΜε την μια από τις δύο που ανέφερες,έχω πάει τέσσερις φορές.
Η μια από τις τέσσερεις ήταν σε διπλό με συναδελφισσα της.
Υπάρχουν φωτογραφίες.
Εσύ μην επιμένεις χωρίς να ξέρεις.
Τα τελευταία χρόνια ναι δεν έχουμε πάει.
Φαντάζομαι ποια ήταν στο διπλό, πόλεμος θά έγινε με αυτές τίς δύο μαζί![]()
Με την μια από τις δύο που ανέφερες,έχω πάει τέσσερις φορές.
Υπάρχουν φωτογραφίες.
Τα τελευταία χρόνια ναι δεν
Απολύτως λογικόΜε την μια από τις δύο που ανέφερες,έχω πάει τέσσερις φορές.
Υπάρχουν φωτογραφίες.
Με την μια από τις δύο που ανέφερες,έχω πάει τέσσερις φορές.
Υπάρχουν φωτογραφίες.
Φαντάζομαι ποια ήταν στο διπλό, πόλεμος θά έγινε με αυτές τίς δύο μαζί![]()
αυτες που φανταζεστε παιχταραδες μου.νομιζω ότι και γω το ίδιο φαντάζομαι....
κουτσομπολη.Για να δούμε θα βγουν ονόματα στην φόρα..
![]()
λείπεις Τζεσσικα λείπεις... αααχΦαντάζομαι ποια ήταν στο διπλό, πόλεμος θά έγινε με αυτές τίς δύο μαζί![]()
Μιά που μου έγιναν αναφορές: Περσινά ξινά σταφύλια. Τι περσινά δηλαδή βγάλαμε πολλές σοδειές από τότε.Για την Τσε και τη Μαρ λες, είναι γνωστό αφού είχε βγάλει και φωτογραφίες από το ξενοδοχείο.
Εγώ θέλω να βγω σε ξενοδοχείο με τη Τζούλια αλλά δε μου κάθεται.
Μιά που μου έγιναν αναφορές: Περσινά ξινά σταφύλια. Τι περσινά δηλαδή βγάλαμε πολλές σοδειές από τότε.
Και λοιπόν τι έγινε εάν βγήκε κάποια έξω κάποτε; Βγήκε ή όχι, αυτό ακυρώθηκε από μόνο του. Γράφουν κάποιοι σχόλια χωρίς να ξέρουν τί έγινε και πώς και γιατί. Μην σκοτώνεστε κάποιοι, διότι πρακτικά και ουσιαστικά δεν έχει καθόλου αξία σαν πληροφορία το "βγαίνει/δεν βγαίνει".
Παρακουράστηκε το πράγμα, και δεν χρειάζεται τόσο κουτσομπολιό και τόση ματαιοδοξία. Πώς θα γίνει τώρα να αρχίσω να ποστάρω και εγώ δηλαδή το τί έγινε πριν 1000 χρόνια;
ΑΜΑ αρχίσουν οι καφέδες πουρνό πουρνό …Καλά θα πάει κ αυτό..
![]()
καλά μα πόσο ανεγκέφαλοι είστε κάποιοι...
η κοπέλα θα κάνει ότι γουστάρει και δεν θα σας δώσει λογαριασμό... ούτε θα βγάλει φιρμάνι
κι αν έκανε κάποτε ραντεβού έξω το έκανε διακριτικά, κι αν δεν κάνει πιά δικό της θέμα... δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξανακάνει αν δεν θέλει και κυρίως να το ανακοινώσει δημόσια...
Ασχολούμαστε αγαπητέ έως ένα σημείο γιατί κάποιοι υποστηρίζουν καί επιμένουν ότι δεν γίνονται αυτά.Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατι ασχολουμαστε. Βγαινει εξω δε βγάινει ειναι δικο της θεμα. Αν η πολιτικη του μαγαζιου το επιτρέπει δε μασ πέφτει λογος. Θεωρω ομως ότι γινεται άδικη κριτικη. Ελευθερη αγορα ειναι κι αυτό το επάγγελμα κυριοι.