Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.248
Πόντοι
3.656

Kaloeros

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
5.181
Πόντοι
10.505
Το Συγγρου 40-42 όπως και το αδελφό μαγαζί πάνε τρένο.

Έχουν πολύ όμορφες κοπέλες ,οι περισσότερες με φουλ πρόγραμμα, για όλα τα γούστα.

Ειναι από τα πιο παλιά μαγαζιά με σταθερή πελατεία και πολύ κόσμο καθημερινά.

Ορισμένα μέλη,το γνωστό παρεάκι,που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα παρακαλώ να σέβονται τις κοπέλες και το μαγαζί .Θιγμενοι εγωισμοί και άκυρα από κοπέλες δεν πρέπει να δηλώνονται δημόσια με πολεμική προς το μαγαζί.
Φίλε Ιωνά, μόλις τώρα διάβασα το σχόλιό σου.
Πολύ ωραία η ιστορία σου, αν τα παραμύθια έδιναν βραβεία, θα ήσουν υποψήφιος!
Σίγουρα έχεις πολύ φαντασία και μπράβο σου!

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.777
Πόντοι
206
Τα θυμαμαι και μου ερχεται να κλαψω...Θυμαμαι οταν ειχε πρωτο-ανοιξει που ειχε την Τζεσικα απο το προσφατως κλειστο Συγγρου 45....
Επισης θυμαμαι μια ξανθια μουναρα που την λεγανε Μεριλιν...την θυμαται κανεις;;;;Εσταζε το μουνι της ,κυριολεκτικα τρεχανε τα μουνοζουμα στα μπουτια της...Αααααα ρε εποχες, να τα θυμααι και να κλαις...

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
Το Συγγρου 40-42 όπως και το αδελφό μαγαζί πάνε τρένο.

Έχουν πολύ όμορφες κοπέλες ,οι περισσότερες με φουλ πρόγραμμα, για όλα τα γούστα.

Ειναι από τα πιο παλιά μαγαζιά με σταθερή πελατεία και πολύ κόσμο καθημερινά.

Ορισμένα μέλη,το γνωστό παρεάκι,που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα παρακαλώ να σέβονται τις κοπέλες και το μαγαζί .Θιγμενοι εγωισμοί και άκυρα από κοπέλες δεν πρέπει να δηλώνονται δημόσια με πολεμική προς το μαγαζί.
Ήρθε νωρίς η Κυριακή;
Τι έγινε ρε παιδιά;

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.998
Πόντοι
2.306
Πολυ ησυχία στο νημα.. Δουλεύει το μαγαζι κανονικά ?

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
885
Πόντοι
81
Πολυ ησυχία στο νημα.. Δουλεύει το μαγαζι κανονικά ?
Κατά δήλωση του ιδιοκτήτη Ionas πάει τρένο...Απλά εμείς εδώ είμαστε κακοπροαίρετοι και μόνο τα κακά βλέπουμε.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.786
Πόντοι
3.446
Περασμα απο το μαγαζί προηγούμενη Πέμπτη κατά τις 5:30 απογ μετα απο 1 χρονο περίπου. Είχε 4 κοπελες στα δωμάτια κ οι 2 θα σχολουσαν στις 6:00 σύμφωνα με την υπηρεσία κ μονο 1 διαθέσιμη. Εμφανίστηκε μετα απο σηζητηση/παρακάλια της υπηρεσίας μια μιλφ ονομα Βίκυ αλλα μονο για μισή ωρα μπορούσε εγω ομως πηγα για ωρα. Ευχαρίστησα κ μου είπε ότι με περιμένει την επόμενη μερα πρωί με περισσότερες κοπέλες. Έγινα καπνός. Τι φάση διάλυση μέχρι τις 6:00 δουλεύουν?
Φεύγοντας κάθονταν έξω στα σκαλιά ηταν μια παχουλη σκουροχρομη κ πίνοντας καφε κ ντουμανιαζε....μάλλον περιμενε τις φίλες της να σχολιάσουν.....
Δεν πήγα στο αδελφό μαγαζί γιατι τα ιδια θα γίνονταν.....έβαλα πλώρη για αλλου και περασα τέλεια μια ωρίτσα.

kors

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2023
Κριτικές
24
Like
893
Πόντοι
990
Περασμα απο το μαγαζί προηγούμενη Πέμπτη κατά τις 5:30 απογ μετα απο 1 χρονο περίπου. Είχε 4 κοπελες στα δωμάτια κ οι 2 θα σχολουσαν στις 6:00 σύμφωνα με την υπηρεσία κ μονο 1 διαθέσιμη. Εμφανίστηκε μετα απο σηζητηση/παρακάλια της υπηρεσίας μια μιλφ ονομα Βίκυ αλλα μονο για μισή ωρα μπορούσε εγω ομως πηγα για ωρα. Ευχαρίστησα κ μου είπε ότι με περιμένει την επόμενη μερα πρωί με περισσότερες κοπέλες. Έγινα καπνός. Τι φάση διάλυση μέχρι τις 6:00 δουλεύουν?
Φεύγοντας κάθονταν έξω στα σκαλιά ηταν μια παχουλη σκουροχρομη κ πίνοντας καφε κ ντουμανιαζε....μάλλον περιμενε τις φίλες της να σχολιάσουν.....
Δεν πήγα στο αδελφό μαγαζί γιατι τα ιδια θα γίνονταν.....έβαλα πλώρη για αλλου και περασα τέλεια μια ωρίτσα.

Πάει για κλείσιμο;

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.740
Πόντοι
11.096
Μάγκες η ενημέρωση πρέπει να είναι χρήσιμη για τον κόσμο. Και εγώ έχω ποστάρει αυτά που κάνω όταν κάνω επισκέψεις σε κάποιες με δικό τους χώρο. Να μαθαίνετε πληροφορίες για το ρόστερ και να ποστάρετε συγκεκριμένα. Αλλιώς ναχαμε να λέγαμε.

Φύγανε κάποιες στις 6. Και λοιπόν; Δικαίωμα τους είναι. Μπορεί το ωράριο τους κάποιες φορές να μη συμφωνεί με του πελάτη. Μπορεί να είχαν δουλειά. Όλα παίζουν. Ελεύθερες και αυτές ελεύθερες και εμείς.

Οσο για την άλλη που κάπνιζε, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είχε σχέση με αυτές που φεύγαν. Παίζει να ήταν από τον κάτω όροφο. Έχει συμβεί είναι τσεκάρισμένο.

Και μία συμβουλή ο κάτω όροφος είναι ξεκάρφωμα για επίσκεψη στο μαγαζί. Το ξέρουν καλά οι παντρεμένοι. Όπως είπα, να λέμε και κάτι χρήσιμο όταν ποστάρουμε.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.998
Πόντοι
2.306
Μάγκες η ενημέρωση πρέπει να είναι χρήσιμη για τον κόσμο. Και εγώ έχω ποστάρει αυτά που κάνω όταν κάνω επισκέψεις σε κάποιες με δικό τους χώρο. Να μαθαίνετε πληροφορίες για το ρόστερ και να ποστάρετε συγκεκριμένα. Αλλιώς ναχαμε να λέγαμε.

Φύγανε κάποιες στις 6. Και λοιπόν; Δικαίωμα τους είναι. Μπορεί το ωράριο τους κάποιες φορές να μη συμφωνεί με του πελάτη. Μπορεί να είχαν δουλειά. Όλα παίζουν. Ελεύθερες και αυτές ελεύθερες και εμείς.

Οσο για την άλλη που κάπνιζε, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είχε σχέση με αυτές που φεύγαν. Παίζει να ήταν από τον κάτω όροφο. Έχει συμβεί είναι τσεκάρισμένο.

Και μία συμβουλή ο κάτω όροφος είναι ξεκάρφωμα για επίσκεψη στο μαγαζί. Το ξέρουν καλά οι παντρεμένοι. Όπως είπα, να λέμε και κάτι χρήσιμο όταν ποστάρουμε.
Σωστός.
Καλα ο τύπος παραπάνω του κατσε η Βίκυ και δεν πέρασε έστω και μισή ώρα?? Θα εβλεπε αστεράκια απο την καβλα..

• Like
Αντιδράσεις: tribal

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.786
Πόντοι
3.446
Σωστός.
Καλα ο τύπος παραπάνω του κατσε η Βίκυ και δεν πέρασε έστω και μισή ώρα?? Θα εβλεπε αστεράκια απο την καβλα..

ΌΤΑΝ άκουσα την συζήτηση με την υπηρεσία έλα για μισή ωρα σχεδόν την παρακάλεσε να σαλοναρει το είδα σαν να εκανε αγγαρια κ δεν θα ειχε όρεξη κ δεν μπήκα για μισάωρο....

Μονο μια φορα το έκανα (μισάωρο) στο συγκεκριμένο μαγαζί με την Μαρίνα την πρωτη φορα που πηγα στο μαγαζί κ την πετυχα ελευθερη κατά τυχη .Επισης ακριβώς στη μισή ωρα χτυπησε την πόρτα η υπηρεσία κάτι που πρωτη φορα μου έτυχε σε μασατζίδικο κ ένιωσα ότι βρίσκομαι σε οικο κ εχει χρονόμετρο. Από τότε ειπα ποτε ξανα μισή ωρα πρόγραμμα στο συγκεκριμένο κατάστημα κ ειδικά με την συγκεκριμένη υπηρεσία στην υποδοχή.

Ελπίζω να σου έλυσα την απορία!!!

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.740
Πόντοι
11.096
@Mystery X @Arxontas tou skotous όλα καλά μάγκες. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Η Μαρίνα και η Βίκυ, η Βίκυ και η Μαρίνα είναι οι κορυφαίες στο είδος τους και από τη στιγμή που είναι κορυφαίες υπάρχει και το ανάλογο τίμημα. Δηλαδή δύσκολα να κλείσεις ραντεβού. Υπομονή κι επιμονή λοιπόν! Όσο για το βουνό γράψτε την στα παπαρια σας. Μιλάτε την κοφτά και φειδωλά και κάντε τη δουλειά σας! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Καλημέρα!

• Like
Αντιδράσεις: tribal

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom