α καλα κρασα ,θα πληρωσει μετα οχι μονο τη οποια ρευματοκλοπη , αλλα θα του χρεωσουν και τις απωλειες δικτυου τετιοι απατεωνες που ειναι ..Επισης να σας δωσω και ενα τιπ για το κολπο της ΔΕΗ, στο μπλε τιμολογιο ,, μας προσφερει λεει δωρεαν για τους 3 πρωτους μηνες την υπηρεσια green pass ετσι το λενε στα Αγγλικα , ωστε να μη καταλαβαινουν οιλοι τι σκατα ειναι αυτο.Ρωταω λοιπον τη κοπελα στην εξυπηρετηση τι ειναι αυτη η υπηρεσια α χα χα και τι μου λεει ,θα δινω εγω 1 ευρω το μηνα για να εχει η καημενη η παμπτωχη ΔΕΗ. χρηματα τα οποια θα επενδυει λεει σε πρασινα αλογα ,ε συγνωμη σε παεσινη ενεργεια .Οπα ενα λεπτο της λεω πολυ ωραια ,να σας δωσω τα λεφτα μου και εσεις θα μου δωσετε μετοχες στην αξια τους? κοκκαλο το κοριτσακι βραχυκυκλωσε τη λυπηθηκα λεω τωρα νακαψει το καημενο εγκεφαλο για ενα μεροκαμματο ε ασε .Και ειπα να της εξηγησω , προσπαθωντας να κρατησ τα γελια μου ,πως αν θελη η ΔΕΗ και αλλα κεφαλαια ας κοψει μετοχες η μερος αυτων ας το βαλει στο χρηματιστηριο ,η μεταξυ των μετοχων ,αλιως τι υπηρεσια που μου τη κανει και δωρεαν 3 μηνες δωρεαν προς τον εαυτο της .Ενταξει μπορει να διασκεδασα λιγη ωρα, μετα ομως της ειπα ,σοβαρα τωρα να τη κοψετε , μου απαντησε πως αν ειναι δυνατον ,δεν γινεται , αλλα μετα απο την απαιτηση μου εκει τηλεφωνικως. θα σταματησει μετα τους 3 μηνες.Ελα ομως που δεν σταματησε και μου χρεωσαν καπου 4 μηνες ,ετσι σε νεα τηλεφωνικη συνομιλια ,τους ζητησα τον αριθμο της αιιτησης που δεν ειχε ακομη ολοκληρωθει? ποσα χρονια αραγε θα ηθελε αυτο ? και προχωρησα μεσω της νομικης προστασιας που εχω σε εξωδικο .Προσοχη με αυτο το κολπο κονομανε καμμια 30 εκατομμυρια το χρονο .Μια γνωστη μου 84 χρονων ,οταν προσπαθουσα να της εξηγησω τι ειναι αυτο ,αφου δεν γνωριζει καθολου Αγγλικα, νομιζε πως τα λεφτα ειναι για να της επιστρεψουν κατι σαν τα pass που δινανε ,να γιατι το λενε στα Αγγλικα .Ο νομος ειναι ξεκαθαρος μου ειπε η δικηγορος της νομικης προστασιας, επρεπε πριν την εκδοση του λογαριασμου που θα ηταν ο ,πρωτος με χρεωση ,να ειχα ειδοποιηθει .αν επιθυμω να συνεχισουν την υπηρεσια αλλαμε χρεωση πλεον .Ειναι δικη τους υποχρεωση και οχι δικη μας ευθυνη να θυμομαστε ποτε ληγει.Με εχουν καλεσει 3 φορες στο τηλεφωνο ,μου εστειλαν και μηνυμα , αλλα δεν απαντω συμφωνα με το εξωδικο θα ,μιλησουν μονο με τη δικηγορο της νομικης προστασιας.Σιγουρα θα επιστρεψουν τα χρηματα ,αλλα αμεσως μετα θα κανουμε και επισημη καταηηελια με το ιστορικο στο συνηγορο του καταναλωτη , ωστε να ρουφηξουν ενα ωραιοτατο προστιμο ,γιατι μονο ετσι ισως μαζευτουν λιγο οι σκατοαπατεωνες με τη κολοφαρα της Μητσοτακης ΑΕ, που μας καταληστευουν