Νέα

ρευμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sextripper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 856
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
ηρθανε προχθες κ κοψανε το ρευμα χωρις να εχω καμια ενημερωση, το εμαθα απο το γειτονα, βεβαια ο τσακαλος ο υπαλληλος που στειλανε αντι να κοψει τα καλωδια γυρισε απλα τον διακοπτη απο τον πινακα, στην ουσια δεν εχουν κανει διακοπη αλλα νομιζουν οτι εκαναν, το θεμα τωρα ειναι να το αφησω ετσι ή κανουν ελεγχους;

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.499
Πόντοι
6.495
για να στο κοψουνε , σιγουρα εχει καταχωρηθει η παροχη σου στο μητρωο με διακοπή ..κ.λ.π
θεωρώ βεβαιο ...οτι θα το διαπιστώσουν ευκολα σε περιπτωση επανασυνδεσης κ.λ.π

OP
OP
S

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
για να στο κοψουνε , σιγουρα εχει καταχωρηθει η παροχη σου στο μητρωο με διακοπή ..κ.λ.π
θεωρώ βεβαιο ...οτι θα το διαπιστώσουν ευκολα σε περιπτωση επανασυνδεσης κ.λ.π
μα δεν εκανα επανασυνδεση,ειδα την διακοπτη κατεβασμενο που πεφτει συχνα λογω παλιας εγκαταστασης και τον γυρισα και μου λεει σημερα ο γειτονας οτι ηρθαν για διακοπη,τωρα τι διακοπη εκαναν ουτε αυτοι δεν ξερουν, το θεμα ειναι μην βρω κανενα μπελα επειδη αυτοι ειναι ασχετοι

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.499
Πόντοι
6.495
μα δεν εκανα επανασυνδεση,ειδα την διακοπτη κατεβασμενο που πεφτει συχνα λογω παλιας εγκαταστασης και τον γυρισα και μου λεει σημερα ο γειτονας οτι ηρθαν για διακοπη,τωρα τι διακοπη εκαναν ουτε αυτοι δεν ξερουν, το θεμα ειναι μην βρω κανενα μπελα επειδη αυτοι ειναι ασχετοι
ΑΦΟΥ δεν ειχες ειδοποιηση διακοπης ..παρε αυτούς τους περιεργους στον δεδδηε..και ρωτα για τον αριθμό παροχής σου..
ειναι υποχρεομενοι να σου πουν μιας και οι κλησεις καταγραφονται.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.340
Πόντοι
6.236
Εγώ βρε παιδιά, δεν ξέρω. Έχω κουραστεί να γράφω σε νέα νήματα, να παίρνω τα χαχα μου και να τα ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
Spongebob Squarepants Ngapa GIF by The SpongeBob Movie: Sponge On The Run

OP
OP
S

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
η γνωμη σας ποια ειναι;αφου δεν με ενημερωσανε οτι θα κανουν διακοπη ηρθε ασχετος υπαλληλος και απλα κατεβασε τον διακοπτη μηπως να το αφησω ετσι να μην τους ενημερωσω και να χω δωρεαν ρευμα;ετσι κι αλλιως μας κλεβουν με τις χρεωσεις που εχουν ή θα εχω μετα προβλημα αν ελεγχουν τα ρολογια που υποτιθεται οτι εκαναν διακοπη, στο δικο μου στην ουσια δεν εκαναν,στην διακοπη κοβουν τα καλωδια αυτος ο ασχετος απλα γυρισε τον διακοπτη

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.187
Πόντοι
736
don't do the crime if you can't do the time που λένε και στο χωριό μου
θες να παραβείς το νόμο;
με γεια σου και χαρά σου, αλλά να είσαι έτοιμος και για τις συνέπειες, που μπορεί να έρθουν.
αυτή είναι η διαφορά του μάγκα από τον βλάκα.

OP
OP
S

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
θες να παραβείς το νόμο;
με γεια σου και χαρά σου, αλλά να είσαι έτοιμος και για τις συνέπειες, που μπορεί να έρθουν.
δεν εγινε παραβαση καποιου νομου αυτοι απλα δεν εκαναν σωστα την δουλεια τους, ξαναλεω στην διακοπη κοβουν τα καλωδια του ρολογιου αυτος εδω απλα γυρισε τον διακοπτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θες να παραβείς το νόμο;
δεν εγινε παραβαση καποιου νομου αυτοι απλα δεν εκαναν σωστα την δουλεια τους, ξαναλεω στην διακοπη κοβουν τα καλωδια του ρολογιου αυτος εδω απλα γυρισε τον διακοπτη

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.480
Πόντοι
3.506
Το ότι θα τον ξαναγυρίσεις πίσω από τη στιγμή που υλοποιήθηκε απόφαση διακοπής, συνιστά τεκμηρίωση παρανομίας. Και από τη στιγμή που τεκμηριώνεται παρανομία, υπάρχουν κυρώσεις άμα σε καταλάβουν. Εκτός και αν είσαι οπαδός της Ρόμα, οπότε προστατεύεσαι από το σύστημα.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
48
Like
5.402
Πόντοι
7.195
η γνωμη σας ποια ειναι;αφου δεν με ενημερωσανε οτι θα κανουν διακοπη ηρθε ασχετος υπαλληλος και απλα κατεβασε τον διακοπτη μηπως να το αφησω ετσι να μην τους ενημερωσω και να χω δωρεαν ρευμα;ετσι κι αλλιως μας κλεβουν με τις χρεωσεις που εχουν ή θα εχω μετα προβλημα αν ελεγχουν τα ρολογια που υποτιθεται οτι εκαναν διακοπη, στο δικο μου στην ουσια δεν εκαναν,στην διακοπη κοβουν τα καλωδια αυτος ο ασχετος απλα γυρισε τον διακοπτη
Ρε φιλε... στην διακοπή.. δεν κοβουν καλωδια..
Τον διακοπτη γυρνανε.. σημειώνουν το νουμερο απο τις κιλοβατώρες... κ κλεινουν το κουτι... με σφραγίδα....
Αν εσυ κανεις παραβίασή στο κουτι...κ συνεχίζεις να καταναλώνεις ρευμα.. θα φανει στον μετρητή....
και την πάτησες...!!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
46.807
Πόντοι
19.321
Γιατί δεν παίρνει τηλέφωνο την ΔΕΗ να μάθει τι έγινε; :think:
πιο καλά ξέρουν οι μύστες του μπου;;; Ήρεμα ρωτάω :coffee:

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
753
Πόντοι
81
Κόβουν καλώδια λέει ο άλλος, ναι και τα αφήνουν χύμα έτσι. Αν το γυρίσεις μόνος σου είναι ρευματοκλοπή και καλά ξεμπερδέματα μετά. Και όχι δεν έχουν υποχρέωση να σε ειδοποιήσουν για τη διακοπή, αυτό αναγράφεται στο λογαριασμό σου

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.905
Πόντοι
456
α καλα κρασα ,θα πληρωσει μετα οχι μονο τη οποια ρευματοκλοπη , αλλα θα του χρεωσουν και τις απωλειες δικτυου τετιοι απατεωνες που ειναι ..Επισης να σας δωσω και ενα τιπ για το κολπο της ΔΕΗ, στο μπλε τιμολογιο ,, μας προσφερει λεει δωρεαν για τους 3 πρωτους μηνες την υπηρεσια green pass ετσι το λενε στα Αγγλικα , ωστε να μη καταλαβαινουν οιλοι τι σκατα ειναι αυτο.Ρωταω λοιπον τη κοπελα στην εξυπηρετηση τι ειναι αυτη η υπηρεσια α χα χα και τι μου λεει ,θα δινω εγω 1 ευρω το μηνα για να εχει η καημενη η παμπτωχη ΔΕΗ. χρηματα τα οποια θα επενδυει λεει σε πρασινα αλογα ,ε συγνωμη σε παεσινη ενεργεια .Οπα ενα λεπτο της λεω πολυ ωραια ,να σας δωσω τα λεφτα μου και εσεις θα μου δωσετε μετοχες στην αξια τους? κοκκαλο το κοριτσακι βραχυκυκλωσε τη λυπηθηκα λεω τωρα νακαψει το καημενο εγκεφαλο για ενα μεροκαμματο ε ασε .Και ειπα να της εξηγησω , προσπαθωντας να κρατησ τα γελια μου ,πως αν θελη η ΔΕΗ και αλλα κεφαλαια ας κοψει μετοχες η μερος αυτων ας το βαλει στο χρηματιστηριο ,η μεταξυ των μετοχων ,αλιως τι υπηρεσια που μου τη κανει και δωρεαν 3 μηνες δωρεαν προς τον εαυτο της .Ενταξει μπορει να διασκεδασα λιγη ωρα, μετα ομως της ειπα ,σοβαρα τωρα να τη κοψετε , μου απαντησε πως αν ειναι δυνατον ,δεν γινεται , αλλα μετα απο την απαιτηση μου εκει τηλεφωνικως. θα σταματησει μετα τους 3 μηνες.Ελα ομως που δεν σταματησε και μου χρεωσαν καπου 4 μηνες ,ετσι σε νεα τηλεφωνικη συνομιλια ,τους ζητησα τον αριθμο της αιιτησης που δεν ειχε ακομη ολοκληρωθει? ποσα χρονια αραγε θα ηθελε αυτο ? και προχωρησα μεσω της νομικης προστασιας που εχω σε εξωδικο .Προσοχη με αυτο το κολπο κονομανε καμμια 30 εκατομμυρια το χρονο .Μια γνωστη μου 84 χρονων ,οταν προσπαθουσα να της εξηγησω τι ειναι αυτο ,αφου δεν γνωριζει καθολου Αγγλικα, νομιζε πως τα λεφτα ειναι για να της επιστρεψουν κατι σαν τα pass που δινανε ,να γιατι το λενε στα Αγγλικα .Ο νομος ειναι ξεκαθαρος μου ειπε η δικηγορος της νομικης προστασιας, επρεπε πριν την εκδοση του λογαριασμου που θα ηταν ο ,πρωτος με χρεωση ,να ειχα ειδοποιηθει .αν επιθυμω να συνεχισουν την υπηρεσια αλλαμε χρεωση πλεον .Ειναι δικη τους υποχρεωση και οχι δικη μας ευθυνη να θυμομαστε ποτε ληγει.Με εχουν καλεσει 3 φορες στο τηλεφωνο ,μου εστειλαν και μηνυμα , αλλα δεν απαντω συμφωνα με το εξωδικο θα ,μιλησουν μονο με τη δικηγορο της νομικης προστασιας.Σιγουρα θα επιστρεψουν τα χρηματα ,αλλα αμεσως μετα θα κανουμε και επισημη καταηηελια με το ιστορικο στο συνηγορο του καταναλωτη , ωστε να ρουφηξουν ενα ωραιοτατο προστιμο ,γιατι μονο ετσι ισως μαζευτουν λιγο οι σκατοαπατεωνες με τη κολοφαρα της Μητσοτακης ΑΕ, που μας καταληστευουν

Τελευταία τροποποίηση:

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
486
α καλα κρασα ,θα πληρωσει μετα οχι μονο τη οποια ρευματοκλοπη , αλλα θα του χρεωσουν και τις απωλειες δικτυου τετιοι απατεωνες που ειναι ..Επισης να σας δωσω και ενα τιπ για το κολπο της ΔΕΗ, στο μπλε τιμολογιο ,, μας προσφερει λεει δωρεαν για τους 3 πρωτους μηνες την υπηρεσια green pass ετσι το λενε στα Αγγλικα , ωστε να μη καταλαβαινουν οιλοι τι σκατα ειναι αυτο.Ρωταω λοιπον τη κοπελα στην εξυπηρετηση τι ειναι αυτη η υπηρεσια α χα χα και τι μου λεει ,θα δινω εγω 1 ευρω το μηνα για να εχει η καημενη η παμπτωχη ΔΕΗ. χρηματα τα οποια θα επενδυει λεει σε πρασινα αλογα ,ε συγνωμη σε παεσινη ενεργεια .Οπα ενα λεπτο της λεω πολυ ωραια ,να σας δωσω τα λεφτα μου και εσεις θα μου δωσετε μετοχες στην αξια τους? κοκκαλο το κοριτσακι βραχυκυκλωσε τη λυπηθηκα λεω τωρα νακαψει το καημενο εγκεφαλο για ενα μεροκαμματο ε ασε .Και ειπα να της εξηγησω , προσπαθωντας να κρατησ τα γελια μου ,πως αν θελη η ΔΕΗ και αλλα κεφαλαια ας κοψει μετοχες η μερος αυτων ας το βαλει στο χρηματιστηριο ,η μεταξυ των μετοχων ,αλιως τι υπηρεσια που μου τη κανει και δωρεαν 3 μηνες δωρεαν προς τον εαυτο της .Ενταξει μπορει να διασκεδασα λιγη ωρα, μετα ομως της ειπα ,σοβαρα τωρα να τη κοψετε , μου απαντησε πως αν ειναι δυνατον ,δεν γινεται , αλλα μετα απο την απαιτηση μου εκει τηλεφωνικως. θα σταματησει μετα τους 3 μηνες.Ελα ομως που δεν σταματησε και μου χρεωσαν καπου 4 μηνες ,ετσι σε νεα τηλεφωνικη συνομιλια ,τους ζητησα τον αριθμο της αιιτησης που δεν ειχε ακομη ολοκληρωθει? ποσα χρονια αραγε θα ηθελε αυτο ? και προχωρησα μεσω της νομικης προστασιας που εχω σε εξωδικο .Προσοχη με αυτο το κολπο κονομανε καμμια 30 εκατομμυρια το χρονο .Μια γνωστη μου 84 χρονων ,οταν προσπαθουσα να της εξηγησω τι ειναι αυτο ,αφου δεν γνωριζει καθολου Αγγλικα, νομιζε πως τα λεφτα ειναι για να της επιστρεψουν κατι σαν τα pass που δινανε ,να γιατι το λενε στα Αγγλικα .Ο νομος ειναι ξεκαθαρος μου ειπε η δικηγορος της νομικης προστασιας, επρεπε πριν την εκδοση του λογαριασμου που θα ηταν ο ,πρωτος με χρεωση ,να ειχα ειδοποιηθει .αν επιθυμω να συνεχισουν την υπηρεσια αλλαμε χρεωση πλεον .Ειναι δικη τους υποχρεωση και οχι δικη μας ευθυνη να θυμομαστε ποτε ληγει.Με εχουν καλεσει 3 φορες στο τηλεφωνο ,μου εστειλαν και μηνυμα , αλλα δεν απαντω συμφωνα με το εξωδικο θα ,μιλησουν μονο με τη δικηγορο της νομικης προστασιας.Σιγουρα θα επιστρεψουν τα χρηματα ,αλλα αμεσως μετα θα κανουμε και επισημη καταηηελια με το ιστορικο στο συνηγορο του καταναλωτη , ωστε να ρουφηξουν ενα ωραιοτατο προστιμο ,γιατι μονο ετσι ισως μαζευτουν λιγο οι σκατοαπατεωνες με τη κολοφαρα της Μητσοτακης ΑΕ, που μας καταληστευουν
Ρε φίλε μόλις οι θεσμοί , πχ συνηγορος δει ότι είσαι μαρίδα ,θα χάσεις την υπόθεση
Την έχουμε πατήσει πολλοι έτσι κ χαααμε το χρόνο μας
Ο θεσμός συνήγορος είναι συνήγορος του Κούλη και της ΔΕΗ ΑΕ
ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.207
Πόντοι
1.071
Πριν 5-6 χρόνια πάντως είχαμε συνδέσει εμείς τα καλώδια και μάλιστα ήμασταν 2-3 μέρες "παράνομοι" Μετά ήρθε η ΔΕΔΔΗΕ σύνδεσε και απλά συνέχισε να μετράει ο μετρητής! Δεν ξέρω εάν είχαν καταγράψει την ένδειξη, πάντως δεν μας έκανα τίποτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom