Νέα

Πώς να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.120
Πόντοι
456
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άντρες κάνουμε τραγικά λάθη. Το ίδιο κάνατε και εσείς κύριε miloss.
Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει και να χάνουμε την τόλμη και το θάρρος μας.
Και γιατί δεν κάνετε επαναπροσέγγιση ? Πολλές κοπέλες κολακεύονται με το να τις πολιορκούν επίμονα.
Στην περίπτωση που έχετε χαθεί με την συγκεκριμένη, οφείλετε να κοιτάξετε μπροστά και να συνεχίσετε την ερωτική σας διαδρομή.
Δεν χάθηκαν οι γυναίκες. Αλλά ούτε και οι ευκαιρίες κατάκτηση τους. Οι ερωτικές γνωριμίες δεν έχουν ηλικία. :rockon:
Σ ευχαριστώ φίλε που μου τα λες γιατί με παίρνει απο κάτω. Απλά αναπολώ τις ωραίες στιγμές μα την κοπέλα και στενοχωριέμαι γιατί δεν της έδειξα ότι την σκεφτόμουν. Πιάστηκα απο κανα 2 χαζοάρες που έκανε και αυτή και την μάλωσα. Λογικό είναι να το δει αλλιώς. Αν μου έδεινε την ευκαιρία θα της έδινα να καταλάβει ότι την αγαπώ. Ναι την αγαπώ και ας έκανε αυτή άλλη σχέση. Είχε τα δίκια της. Με πήρε μόνη της τηλέφωνο μια μέρα γιατί ο σύντροφός της την παράτησε. Μάλιστα μου έλεγε κλαίγοντας ότι άλλαξε σπίτι και πήγε σε μεγαλύτερο να μείνει μαζί του και τώρα που την παράτησε πληρώνει πιο ακριβό ενοίκιο και μάλιστα ο εργοδότης της την είχε προειδοποιήσει ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έπρεπε να βρει άλλη δουλειά γιατί θα έκλεινε το μαγαζί. Πήγαμε για φαγητό και την αγκάλιασα και της είπα να μην στενοχωριέται, θα την βοηθίσω εγώ. Και μετά μου έστειλε μηνύματα και έλεγε ότι δεν θέλει επανασύνδεση , και με πήρε απλά για υποστήριξη επειδή ήταν σε δύσκολη στιγμή. Και απο τότε με μπλόκαρε και δεν .εχω επικοινωνία. Αυτά που λέω έγιναν πριν ένα χρόνο

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.120
Πόντοι
456
Λοιπον το πραγμα εχει ως εξης. Εννοειται ο καθενας ειναι διαφορετικος και τα βλεπει αλλιως τα πραγματα.. Μια ιδεα ειναι να χωνεις τακτικα ρδελα δηλαδη τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα. Επειτα βγαινεις εξω πινεις πολυ και σκαναρεις ολες τις γκομενες γυρω σου απο την πιο ωραια στην λιγοτερο. Εφοσον εχεις πιει πολυ πεφτουν οι αναστολες σου και αρχιζεις να χωνεσαι, ας παρεις και την πιο ασχημη ή τουλαχιστον καποια που δεν ειναι αποκρουστικη.. Αυτη η μεθοδος ιδανικα λειτουργει οταν βγενεις μονος σε ορθαδικα με κοσμο που χορευει γιατι ως γνωστον το ποτο και ο χορος ανεβαζει το κεφι και τις καυλες.. Αφου κανεις αυτα τα δυο για καμποσο καιρο η ανεση σου στο πεσιμο και στην επικοινωνια λεκτικα και σωματικα με τη γυναικα θα ανεβει. Επειτα μπορεις να αποφασισεις τι θες στη ζωη σου δηλαδη να συνεχισεις ετσι να περνας καλα και να εισαι σε θεση να χτυπας ολο και πιο δυνατα γκομενακια (αυτο δεν ειναι απαραιτητο) - ο σκοπος ειναι να διασκεδαζεις ή να βρεις τελικα το θαρρος να προσσεγιζεις την κοπελα που πραγματικα σου αρεσει για καποια σχεση . Επισης οσο εχεις επαφες με γυναικες εξω απο ρδελα εφοσον σου αρεσει αυτο το παιχνιδι θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις με τον ευατο σου ετσι ωστε να τα καταφερνεις καλυτερα. Οπως, το να φτιαξεις σωμα και να εχεις ενα ωραιο στυλ και το πιο δυσκολο και οχι επιφανειακο να χτισεις μια ενδιαφερουσα προσωπικοτητα..
Συμφωνώ απόλυτα

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Σ ευχαριστώ φίλε που μου τα λες γιατί με παίρνει απο κάτω. Απλά αναπολώ τις ωραίες στιγμές μα την κοπέλα και στενοχωριέμαι γιατί δεν της έδειξα ότι την σκεφτόμουν. Πιάστηκα απο κανα 2 χαζοάρες που έκανε και αυτή και την μάλωσα. Λογικό είναι να το δει αλλιώς. Αν μου έδεινε την ευκαιρία θα της έδινα να καταλάβει ότι την αγαπώ. Ναι την αγαπώ και ας έκανε αυτή άλλη σχέση. Είχε τα δίκια της. Με πήρε μόνη της τηλέφωνο μια μέρα γιατί ο σύντροφός της την παράτησε. Μάλιστα μου έλεγε κλαίγοντας ότι άλλαξε σπίτι και πήγε σε μεγαλύτερο να μείνει μαζί του και τώρα που την παράτησε πληρώνει πιο ακριβό ενοίκιο και μάλιστα ο εργοδότης της την είχε προειδοποιήσει ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έπρεπε να βρει άλλη δουλειά γιατί θα έκλεινε το μαγαζί. Πήγαμε για φαγητό και την αγκάλιασα και της είπα να μην στενοχωριέται, θα την βοηθίσω εγώ. Και μετά μου έστειλε μηνύματα και έλεγε ότι δεν θέλει επανασύνδεση , και με πήρε απλά για υποστήριξη επειδή ήταν σε δύσκολη στιγμή. Και απο τότε με μπλόκαρε και δεν .εχω επικοινωνία. Αυτά που λέω έγιναν πριν ένα χρόνο
Πάλι καλά κύριε miloss είστε πολύ τυχερός. Από την στιγμή που έχουν γίνει όλα τα παραπάνω πρέπει να την ξεχάσετε.
Δεν είναι για εσάς αυτή η κοπέλα. Και φυσικά δεν πρέπει ούτε γονατιστή που λέει ο λόγος να την θέλετε.
Διάλεξε και πήρε τις αποφάσεις της. Αυτό πρέπει να κάνετε και εσείς.
Οσο και δύσκολο και να ακούγετε. :rockon:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.120
Πόντοι
456
Πάλι καλά κύριε miloss είστε πολύ τυχερός. Από την στιγμή που έχουν γίνει όλα τα παραπάνω πρέπει να την ξεχάσετε.
Δεν είναι για εσάς αυτή η κοπέλα. Και φυσικά δεν πρέπει ούτε γονατιστή που λέει ο λόγος να την θέλετε.
Διάλεξε και πήρε τις αποφάσεις της. Αυτό πρέπει να κάνετε και εσείς.
Οσο και δύσκολο και να ακούγετε. :rockon:
Ναι ίσως έτσι πρέπει να γίνει. Γιατί μιλάς στον πληθυντικό?

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.568
Πόντοι
5.956
Μιλούσα χτες με "φίλη" στο φβ που είχα χρόνια να μιλήσω και μου έδινε την εντύπωση ότι με κατηγορούσε που είμαι μόνος. Την ξέχεσα στο τέλος και της απαγόρεψα να κρίνει και να συγκρίνει τη δική μου ζωή με τη δική της και με ποιο δικαίωμα άλλωστε;
τυπε με το μπαρδον , φέτος θα ηγηθεις του γνωστού νήματος ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στο σαη για μοναχικές καρδιές; :wanker::wanker::wanker:

DickWinters

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.231
Πόντοι
201
Σε πεισαν και σένα οι γυναίκες οτι φταις εσυ αν είσαι μόνος;

Οτι πρέπει να κάνεις...αγώνες για να γίνεις όπως σε θέλουν αυτές;
Πολλά από αυτά που θέλουν οι γυναίκες από εμάς, πιστεύω ότι τα θέλουμε κι εμείς από εμάς. Οπότε γιατί να μην προσπαθήσεις γι αυτά τουλάχιστον;

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.713
Πόντοι
456
Κύριε RETRO υπάρχει τέτοιο νήμα ? :hi:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
:heavymetalbig:

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Πολλά από αυτά που θέλουν οι γυναίκες από εμάς, πιστεύω ότι τα θέλουμε κι εμείς από εμάς. Οπότε γιατί να μην προσπαθήσεις γι αυτά τουλάχιστον;
Μήλας για λογικά και υποκειμενικά πλαίσια και κριτήρια γτ αν πάμε σύμφωνα με τον κανόνα έχω το μουνι θέτω τους κανόνες ένας φίλος έλεγε εγώ έχω τον πούτσο αυτόν που έχω και γαμαω τους κανόνες ξέρω γκόμενα που χώρισε χωρίς δεύτερη σκέψη σχέση της μετά από χρόνια επειδή δεν έκανε ελεύθερη πτώση μαζί της την ενθαρρυνε αλλά δεν ήθελε ο χριστιανός να κάνει και τον χώρισε επιτόπου όχι την επόμενη κτλ και συζήτηση επιτόπου

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056

Μπα

Στο τέλος υποτάσσονται στα θέλω των γυναικών υπο τον φοβο μπακουριάς.

Ειδικά όσοι δεν βρίσκουν εύκολα γυναίκα

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.400
Πόντοι
2.916
Πριν 20+ χρόνια,στα ΓΕΛ γαμιόντουσαν ελάχιστες σε σχέση με τώρα.Οσες το καναν ήταν είτε με εξωσχολικούς,είτε με τους πιο δημοφιλείς του σχολείου.
Δεκαετία 00 πήγαινα σχολείο (ΓΕΛ), στην Αθήνα από Β Λυκείου και μετά ήταν πολύ κοινό να έχεις γκόμενα, οι περισσότεροι είχαμε κάποια. Δε χρειαζόταν να είσαι είναι κάποιος πολύ δημοφιλής, αρκεί να μην ήταν φοβιτσιάρης και μπουρούχας.
Αυτό που έχει μάλλον αλλάξει τα τελευταία 10 χρόνια (από αυτά που ακούω από κάποιους Έλληνες πιτσιρικάδες που έχω συνεργαστεί) είναι ότι με insta κλπ. παίζουν και πολλές αρπαχτές, τότε ήταν κυρίως η λογική να τα φτιάξω με κάποια.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Δεκαετία 00 πήγαινα σχολείο (ΓΕΛ), στην Αθήνα από Β Λυκείου και μετά ήταν πολύ κοινό να έχεις γκόμενα, οι περισσότεροι είχαμε κάποια. Δε χρειαζόταν να είσαι είναι κάποιος πολύ δημοφιλής, αρκεί να μην ήταν φοβιτσιάρης και μπουρούχας.
Αυτό που έχει μάλλον αλλάξει τα τελευταία 10 χρόνια (από αυτά που ακούω από κάποιους Έλληνες πιτσιρικάδες που έχω συνεργαστεί) είναι ότι με insta κλπ. παίζουν και πολλές αρπαχτές, τότε ήταν κυρίως η λογική να τα φτιάξω με κάποια.

Αυτο που έχει αλλάξει είναι ότι οι πιτσιρίκες ε΄χουν αλλάξει.

Και οι γονεις τους,ειδικά οι πατεράδες,που δεν τους πειράζει αν η κορη έχει αγόρι απ'τα 14,ξενυχτάει,γυρνάει σπίτι ξημερώματα...Αυτά στην σημερινή ελληνική κοινωνία θεωρούνται φυσιολογικά.Σε αντίθεση με τα χρονια που πηγαιναμε εμεις σχολείο

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.400
Πόντοι
2.916
Αυτο που έχει αλλάξει είναι ότι οι πιτσιρίκες ε΄χουν αλλάξει.

Και οι γονεις τους,ειδικά οι πατεράδες,που δεν τους πειράζει αν η κορη έχει αγόρι απ'τα 14,ξενυχτάει,γυρνάει σπίτι ξημερώματα...Αυτά στην σημερινή ελληνική κοινωνία θεωρούνται φυσιολογικά.Σε αντίθεση με τα χρονια που πηγαιναμε εμεις σχολείο
Eκεί που πήγαινα εγώ σχολείο στην Αθήνα οι περισσότεροι πατεράδες ήταν ΟΚ να έχει αγόρι η κόρη αγόρι στο Λύκειο, φυσιολογικό ήταν. Μετά τα 16 οι περισσότερες κάποιον είχαν. Τα έπαιρναν κρανίο μόνο αν τα είχαν με κανέναν πρεζάκια, πολύ μεγαλύτερο κλπ.
Και να ξενυχτάει ΣΚ σε κάποια πλαίσια πάλι ΟΚ ήταν. Επαρχία μπορεί να ήταν αλλιώς.

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.592
Πόντοι
26.435
Πριν 20+ χρόνια,στα ΓΕΛ γαμιόντουσαν ελάχιστες σε σχέση με τώρα.Οσες το καναν ήταν είτε με εξωσχολικούς,είτε με τους πιο δημοφιλείς του σχολείου.
ισχύει 100%
Μιλούσα χτες με "φίλη" στο φβ που είχα χρόνια να μιλήσω και μου έδινε την εντύπωση ότι με κατηγορούσε που είμαι μόνος. Την ξέχεσα στο τέλος και της απαγόρεψα να κρίνει και να συγκρίνει τη δική μου ζωή με τη δική της και με ποιο δικαίωμα άλλωστε;
αποφύγετε να λέτε τα γκομενικά σας με γυναίκες φίλες σας. Τις πιάνει η ζήλια/ανταγωνισμός για τις άλλες γυναίκες στάζουν φαρμάκι λένε μαλακίες, μας εκνευρίζουν και είναι διπλό το κακό: 1) απομακρύνονται ως "φίλες" 2) "καίγεται" η πιθανότητα από φίλη να μεταπηδήσει σε sex partner.

Αντίθετα, αν έχετε γαμησει καλά μια γκόμενα και είχατε καλό σοσιαλ μαζί της όχι όμως σχέση μα ελεύθερη σχέση, τότε παίζει πάρα πολύ και άλλον να έχει ακόμα και σοβαρή σχέση να έχει να κάθεται να την γαμάτε. Αυτό το επιβεβαιώνω προσωπικα. Απλά κανονίστε να σας θεωρεί μια πολύ καλή καβατζα/διάλειμμα από την ρουτίνα της.

DickWinters

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.231
Πόντοι
201
Μήλας για λογικά και υποκειμενικά πλαίσια και κριτήρια γτ αν πάμε σύμφωνα με τον κανόνα έχω το μουνι θέτω τους κανόνες ένας φίλος έλεγε εγώ έχω τον πούτσο αυτόν που έχω και γαμαω τους κανόνες ξέρω γκόμενα που χώρισε χωρίς δεύτερη σκέψη σχέση της μετά από χρόνια επειδή δεν έκανε ελεύθερη πτώση μαζί της την ενθαρρυνε αλλά δεν ήθελε ο χριστιανός να κάνει και τον χώρισε επιτόπου όχι την επόμενη κτλ και συζήτηση επιτόπου
Μπα

Στο τέλος υποτάσσονται στα θέλω των γυναικών υπο τον φοβο μπακουριάς.

Ειδικά όσοι δεν βρίσκουν εύκολα γυναίκα

Μισό λεπτό τύποι. Νομιζω δεν εχετε καταλαβει τι λέω.
Ας το παμε βήμα-βήμα. Τι θέλουν οι γυναίκες από εμάς; Εγώ το έχω σκεφτεί ήδη και έχω καταλήξει σε αυτη την πεντάδα :
  • Εμφάνιση
  • Σεξ
  • Χρήμα
  • Αυτοπεποίθηση
  • Κοινωνικότητα
Κάποιες μπορεί να ψάχνουν το 9+/10 σε κάθε κατηγορία, άλλες μπορεί να βολευτούν απλώς με το να περνάς τη βάση σε κάθε κατηγορία. Αλλά γενικά πιστεύω οτι αυτα κοιτάζουν.

Οπότε κοιτάζουμε κι εμείς εκεί. Και ρωτώ: Υπάρχει κάτι από τα παράπανω που δε θα το ήθελες κι εσύ για εσένα, ανεξαρτήτως γυναικών; Δε θα ήθελες να είσαι πιο κοινωνικός; Πιο αθλητικός; Να έχεις περισσότερα skills; Οπότε γιατί να μην το κάνεις για σενα;

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Μισό λεπτό τύποι. Νομιζω δεν εχετε καταλαβει τι λέω.
Ας το παμε βήμα-βήμα. Τι θέλουν οι γυναίκες από εμάς; Εγώ το έχω σκεφτεί ήδη και έχω καταλήξει σε αυτη την πεντάδα :
  • Εμφάνιση
  • Σεξ
  • Χρήμα
  • Αυτοπεποίθηση
  • Κοινωνικότητα
Κάποιες μπορεί να ψάχνουν το 9+/10 σε κάθε κατηγορία, άλλες μπορεί να βολευτούν απλώς με το να περνάς τη βάση σε κάθε κατηγορία. Αλλά γενικά πιστεύω οτι αυτα κοιτάζουν.

Οπότε κοιτάζουμε κι εμείς εκεί. Και ρωτώ: Υπάρχει κάτι από τα παράπανω που δε θα το ήθελες κι εσύ για εσένα, ανεξαρτήτως γυναικών; Δε θα ήθελες να είσαι πιο κοινωνικός; Πιο αθλητικός; Να έχεις περισσότερα skills; Οπότε γιατί να μην το κάνεις για σενα;

Τα κοιτάνε όλα αυτά,αλλά όχι με τη σειρά που τα γράφεις

Πρώτο γι'αυτές είναι το χρήμα,ενώ εμας δε μας ενδιαφέρει αν έχει χρήμα

Εμφάνιση-σεξ για εμας είναι στα πρώτα,γι'αυτές στα τελευταία

Κοινωνικότητα γι'αυτές είναι στα πρώτα,εμας δε μας ενδιαφέρει αν δεν έχει ούτε μια φίλη.

DickWinters

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.231
Πόντοι
201
Τα κοιτάνε όλα αυτά,αλλά όχι με τη σειρά που τα γράφεις

Πρώτο γι'αυτές είναι το χρήμα,ενώ εμας δε μας ενδιαφέρει αν έχει χρήμα

Εμφάνιση-σεξ για εμας είναι στα πρώτα,γι'αυτές στα τελευταία

Κοινωνικότητα γι'αυτές είναι στα πρώτα,εμας δε μας ενδιαφέρει αν δεν έχει ούτε μια φίλη.
Ίσως να 'ναι έτσι. Δεν τα έγραψα με σειρά.
Υπάρχει κάτι από όλα αυτά που είναι αδύνατο να το φτάσεις σε επίπεδο "το περνάω με βάση"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom