miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.120
- Πόντοι
- 456
Σ ευχαριστώ φίλε που μου τα λες γιατί με παίρνει απο κάτω. Απλά αναπολώ τις ωραίες στιγμές μα την κοπέλα και στενοχωριέμαι γιατί δεν της έδειξα ότι την σκεφτόμουν. Πιάστηκα απο κανα 2 χαζοάρες που έκανε και αυτή και την μάλωσα. Λογικό είναι να το δει αλλιώς. Αν μου έδεινε την ευκαιρία θα της έδινα να καταλάβει ότι την αγαπώ. Ναι την αγαπώ και ας έκανε αυτή άλλη σχέση. Είχε τα δίκια της. Με πήρε μόνη της τηλέφωνο μια μέρα γιατί ο σύντροφός της την παράτησε. Μάλιστα μου έλεγε κλαίγοντας ότι άλλαξε σπίτι και πήγε σε μεγαλύτερο να μείνει μαζί του και τώρα που την παράτησε πληρώνει πιο ακριβό ενοίκιο και μάλιστα ο εργοδότης της την είχε προειδοποιήσει ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έπρεπε να βρει άλλη δουλειά γιατί θα έκλεινε το μαγαζί. Πήγαμε για φαγητό και την αγκάλιασα και της είπα να μην στενοχωριέται, θα την βοηθίσω εγώ. Και μετά μου έστειλε μηνύματα και έλεγε ότι δεν θέλει επανασύνδεση , και με πήρε απλά για υποστήριξη επειδή ήταν σε δύσκολη στιγμή. Και απο τότε με μπλόκαρε και δεν .εχω επικοινωνία. Αυτά που λέω έγιναν πριν ένα χρόνοΗ αλήθεια είναι ότι πολλοί άντρες κάνουμε τραγικά λάθη. Το ίδιο κάνατε και εσείς κύριε miloss.
Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει και να χάνουμε την τόλμη και το θάρρος μας.
Και γιατί δεν κάνετε επαναπροσέγγιση ? Πολλές κοπέλες κολακεύονται με το να τις πολιορκούν επίμονα.
Στην περίπτωση που έχετε χαθεί με την συγκεκριμένη, οφείλετε να κοιτάξετε μπροστά και να συνεχίσετε την ερωτική σας διαδρομή.
Δεν χάθηκαν οι γυναίκες. Αλλά ούτε και οι ευκαιρίες κατάκτηση τους. Οι ερωτικές γνωριμίες δεν έχουν ηλικία.![]()