Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas233
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 338K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
767
Πόντοι
81
Πετάς όλο το σύστημα και παίρνεις καινούργιο. Επισκευές πλέον δεν αξίζουν.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
359
Πόντοι
36

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.648
Πόντοι
10.131

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
359
Πόντοι
36

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.238
Πόντοι
1.486
Μετα από 13 χρόνια που ανταλλάξαμε τις πρωτες μας κουβέντες εδω μεσα σε αυτό το νήμα,σημερα μου δοθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντα τον ΓΚΟΥΡΟΥ μας.Τον ανθωπο που σε οτι ειχε να κανει με Pc ,παντα μας εδινε στοχευμενες συμβουλές ,απαντησεις και λύσεις,ειδικα σε μενα που τον ειχα ζαλίσει οικογενειακώς!!Τον ενα και μοναδικο LONE MARVEL!!!
Ηπιαμε καφεδακι στο must καφε των Χανίων ,στη μοναδική "Κουκουβαγια" και είπαμε τα νεα μας.Η φωτό φυσικά και ειναι πειραγμενη αλλά και μόνο η δημοσίευσή της αντανακλά τις τεραστιες ευχαριστίες μου για όλες τις υπηρεσίες που μας εχει προσφερει από εδω μεσα ο αγαπητός φίλος.
Εις το επανιδείν αδερφε και επιφυλασσομαι για τα καλύτερα!
ΥΓ: Πλάκα πλακα,εδω μεσα εχω γνωρίσει τα καλύτερα παιδιά.Οι παλαιότεροι γνωρίζουν καλά...

Συνημμένα

• IMG_20251005_1132730.jpg
    IMG_20251005_1132730.jpg
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 19

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.471
Πόντοι
6.495
Ωραίος ο Admiral!
Εγώ θα κάνω μια γενική ερώτηση: έχει κάποιος (ή κάποια, δεκτή κάθε γνώμη) υπόψη του κάποιο αξιοπρεπές πρόγραμμα για disk cloning, κατά προτίμηση σε free version;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.490
Πόντοι
3.506
Ωραίος ο Admiral!
Εγώ θα κάνω μια γενική ερώτηση: έχει κάποιος (ή κάποια, δεκτή κάθε γνώμη) υπόψη του κάποιο αξιοπρεπές πρόγραμμα για disk cloning, κατά προτίμηση σε free version;
Εγώ χρησιμοποιώ το Macrium Reflect. Δεν με έχει "εγκαταλείψει" ποτέ σε θέματα αξιοπιστίας cloning, back-up κλπ.

petrosthess69

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2018
Like
394
Πόντοι
20
Ωραίος ο Admiral!
Acronis true image.
Μακράν το καλύτερο. Υπάρχει η δυνατότητα για boot CD ή boot usb για disk clone

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.239
Πόντοι
216
Ωραίος ο Admiral!

κάποτε χρησιμοποιούσα το clonezilla (πολύ καλο και γρηγορο). είναι ακόμα free αν δεν κάνω λάθος

petrosthess69

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2018
Like
394
Πόντοι
20
κάποτε χρησιμοποιούσα το clonezilla (πολύ καλο και γρηγορο). είναι ακόμα free αν δεν κάνω λάθος
Υπάρχει και είναι δωρεάν, απλά πιο περίπλοκο σαν interface και μπορεί να σε μπερδέψει.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.239
Πόντοι
216
Μετα από 13 χρόνια που ανταλλάξαμε τις πρωτες μας κουβέντες εδω μεσα σε αυτό το νήμα,σημερα μου δοθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντα τον ΓΚΟΥΡΟΥ μας.Τον ανθωπο που σε οτι ειχε να κανει με Pc ,παντα μας εδινε στοχευμενες συμβουλές ,απαντησεις και λύσεις,ειδικα σε μενα που τον ειχα ζαλίσει οικογενειακώς!!Τον ενα και μοναδικο LONE MARVEL!!!
Ηπιαμε καφεδακι στο must καφε των Χανίων ,στη μοναδική "Κουκουβαγια" και είπαμε τα νεα μας.Η φωτό φυσικά και ειναι πειραγμενη αλλά και μόνο η δημοσίευσή της αντανακλά τις τεραστιες ευχαριστίες μου για όλες τις υπηρεσίες που μας εχει προσφερει από εδω μεσα ο αγαπητός φίλος.
Εις το επανιδείν αδερφε και επιφυλασσομαι για τα καλύτερα!
ΥΓ: Πλάκα πλακα,εδω μεσα εχω γνωρίσει τα καλύτερα παιδιά.Οι παλαιότεροι γνωρίζουν καλά...
Ναυαρχε τι κάνεις ολα οκ?
είδα τι έγραψες εδω και ανησύχησα.
Τι μονο στη Κουκουβαγια τη βγαλατε? Δε πήγατε για μια ουλια ρακι ή κανα ριφακι φουριαρικο αν και εγω προτειμουσα το "μαυρο κρέας" :uglystupid:οταν ημουν εκεί?:uglystupid::uglystupid:

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Θελω να πω για αυτο το νημα τα εξης. Πριν κανα εναμιση χρονο που εστεινα καινουργιο PC και το κουβεντιασαμε με αρκετα παιδια, πηρα ιδεες και συμβουλες, που εφαρμοσα πολλες απο αυτες βεβαια. Διαφωνησαμε σε καποια πραγματα, φυσικο ειναι, αλλα η κουβεντα παρεμεινε σε υψηλο επιπεδο, χωρις τσακωμους και βρισιδια, που τα βλεπεις, σχεδον καθημερινα στα δηθεν ειδικα σαιτς για PC. Θελω να ευχαριστησω, ολους τους φιλους που συμετειχαν στην κουβεντα μας και ευχομαι να τα ξαναπουμε, αν χρειαστει στο μελλον καποιος αλλος, βοηθεια σχετικα.
Για ενημερωση να αναφερω οτι, επελεξα τοτε εναν 14700kf, παρολα τα προβληματα που ειχαν αναφερθει για τις σειρες 13xx και 14xx και μοντελα 700/900. Εναμιση χρονο μετα δεν αντιμετωπησα καποιο σχετικο προβλημα. Ο 14700 ειναι οντως ενα ζεστο και ισως ενεργοβορο cpu, πιστευω ομως οτι με καλη ψυξη και με μια μητρικη μεσαιας κατηγοριας, θα δουλεψει χωρις προβληματα. Εγω τον εχω με μια noctua με διπλο ψυγειο/ανεμιστηρες, σε ευρυχωρο κουτι με 6 φανακια και μια aoruselite AX. Undervolting, ουτε που περασε απο το μυαλο μου να κανω. Οπως και το overclocking, πιστευω οτι ειναι σπορ μονο για χομπιστες. Το οποιο κερδος που ισως παρει ενας απλος χρηστης, ειναι απειροελλαχιστο μπροστα στον χρονο που απαιτειται και στο ρισκο.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
359
Πόντοι
36
Ναυαρχε τι κάνεις ολα οκ?
είδα τι έγραψες εδω και ανησύχησα.
Τι μονο στη Κουκουβαγια τη βγαλατε? Δε πήγατε για μια ουλια ρακι ή κανα ριφακι φουριαρικο αν και εγω προτειμουσα το "μαυρο κρέας" :uglystupid:οταν ημουν εκεί?:uglystupid::uglystupid:
Δεν υπήρχε χρόνος έφευγα την Κυριακή και έτσι δεν κάναμε κάτι παραπάνω. Αλλά επειδη είναι ωραία εκεί μπορεί να επαναληφθεί το ταξίδι.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.239
Πόντοι
216
Δεν υπήρχε χρόνος έφευγα την Κυριακή και έτσι δεν κάναμε κάτι παραπάνω. Αλλά επειδη είναι ωραία εκεί μπορεί να επαναληφθεί το ταξίδι.
Εγώ πετάγομαι συχνά . Εχω εκια κάτω εκτός απο φίλους, συντέκνους, φιλιότσα και το κοπέλι μου που μενει και δουλεύει στο κέντρο στα Χανιά (μαλλον το φαγε ο μινοταυρος).

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.375
Πόντοι
6.256
Ηπιαμε καφεδακι στο must καφε των Χανίων ,στη μοναδική "Κουκουβαγια" και είπαμε τα νεα μας.
Τι ήττα ρε για την περιοχή ... που έκλεισε το άλλο μαγαζί παρακάτω ... απογοήτευση !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom