You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas233
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 338K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 359
- Πόντοι
- 36
Υπάρχει αυτο Test Disk που είναι δωρεάν και αυτό Disk Drill που μπορείς να κάνεις recovery εως 500ΜΒ. Εάν είναι αρχεία κειμένου αρκεί.'Εχεις να προτείνεις και κάποιο άλλο?
CockaLinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2020
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ και πάλιΥπάρχει αυτο Test Disk που είναι δωρεάν και αυτό Disk Drill που μπορείς να κάνεις recovery εως 500ΜΒ. Εάν είναι αρχεία κειμένου αρκεί.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46.939
- Πόντοι
- 6.256
Πως βρισκω driνers για turbo x καρτα δικτυου
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.648
- Πόντοι
- 10.131
Φαντάζομαι οτι αν επικοινωνήσεις με ενα κατάστημα Πλαίσιο θα σε βοηθήσουν.Πως βρισκω driνers για turbo x καρτα δικτυου
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 359
- Πόντοι
- 36
Καλημέρα φίλε, εδώ θα βρεις οδηγούς. Φαντάζομαι για Windows 11 ψάχνεις.Πως βρισκω driνers για turbo x καρτα δικτυου
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46.939
- Πόντοι
- 6.256
Τους βρηκα τους drivers απ το λινκ που εβαλες.Καλημέρα φίλε, εδώ θα βρεις οδηγούς. Φαντάζομαι για Windows 11 ψάχνεις.

LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 359
- Πόντοι
- 36
Καλή χρονιά να έχεις τότεΤους βρηκα τους drivers απ το λινκ που εβαλες.![]()
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 1.486
Μετα από 13 χρόνια που ανταλλάξαμε τις πρωτες μας κουβέντες εδω μεσα σε αυτό το νήμα,σημερα μου δοθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντα τον ΓΚΟΥΡΟΥ μας.Τον ανθωπο που σε οτι ειχε να κανει με Pc ,παντα μας εδινε στοχευμενες συμβουλές ,απαντησεις και λύσεις,ειδικα σε μενα που τον ειχα ζαλίσει οικογενειακώς!!Τον ενα και μοναδικο LONE MARVEL!!!
Ηπιαμε καφεδακι στο must καφε των Χανίων ,στη μοναδική "Κουκουβαγια" και είπαμε τα νεα μας.Η φωτό φυσικά και ειναι πειραγμενη αλλά και μόνο η δημοσίευσή της αντανακλά τις τεραστιες ευχαριστίες μου για όλες τις υπηρεσίες που μας εχει προσφερει από εδω μεσα ο αγαπητός φίλος.
Εις το επανιδείν αδερφε και επιφυλασσομαι για τα καλύτερα!
ΥΓ: Πλάκα πλακα,εδω μεσα εχω γνωρίσει τα καλύτερα παιδιά.Οι παλαιότεροι γνωρίζουν καλά...
Ηπιαμε καφεδακι στο must καφε των Χανίων ,στη μοναδική "Κουκουβαγια" και είπαμε τα νεα μας.Η φωτό φυσικά και ειναι πειραγμενη αλλά και μόνο η δημοσίευσή της αντανακλά τις τεραστιες ευχαριστίες μου για όλες τις υπηρεσίες που μας εχει προσφερει από εδω μεσα ο αγαπητός φίλος.
ΥΓ: Πλάκα πλακα,εδω μεσα εχω γνωρίσει τα καλύτερα παιδιά.Οι παλαιότεροι γνωρίζουν καλά...
Συνημμένα
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.490
- Πόντοι
- 3.506
Εγώ χρησιμοποιώ το Macrium Reflect. Δεν με έχει "εγκαταλείψει" ποτέ σε θέματα αξιοπιστίας cloning, back-up κλπ.Ωραίος ο Admiral!
Εγώ θα κάνω μια γενική ερώτηση: έχει κάποιος (ή κάποια, δεκτή κάθε γνώμη) υπόψη του κάποιο αξιοπρεπές πρόγραμμα για disk cloning, κατά προτίμηση σε free version;
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.471
- Πόντοι
- 6.495
Ευχαριστώ για την πρόταση!!Εγώ χρησιμοποιώ το Macrium Reflect. Δεν με έχει "εγκαταλείψει" ποτέ σε θέματα αξιοπιστίας cloning, back-up κλπ.
petrosthess69
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2018
- Like
- 394
- Πόντοι
- 20
Acronis true image.Ωραίος ο Admiral!
Εγώ θα κάνω μια γενική ερώτηση: έχει κάποιος (ή κάποια, δεκτή κάθε γνώμη) υπόψη του κάποιο αξιοπρεπές πρόγραμμα για disk cloning, κατά προτίμηση σε free version;
Μακράν το καλύτερο. Υπάρχει η δυνατότητα για boot CD ή boot usb για disk clone
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 216
Ωραίος ο Admiral!
κάποτε χρησιμοποιούσα το clonezilla (πολύ καλο και γρηγορο). είναι ακόμα free αν δεν κάνω λάθος
petrosthess69
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2018
- Like
- 394
- Πόντοι
- 20
Υπάρχει και είναι δωρεάν, απλά πιο περίπλοκο σαν interface και μπορεί να σε μπερδέψει.κάποτε χρησιμοποιούσα το clonezilla (πολύ καλο και γρηγορο). είναι ακόμα free αν δεν κάνω λάθος
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 216
Ναυαρχε τι κάνεις ολα οκ?Μετα από 13 χρόνια που ανταλλάξαμε τις πρωτες μας κουβέντες εδω μεσα σε αυτό το νήμα,σημερα μου δοθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντα τον ΓΚΟΥΡΟΥ μας.Τον ανθωπο που σε οτι ειχε να κανει με Pc ,παντα μας εδινε στοχευμενες συμβουλές ,απαντησεις και λύσεις,ειδικα σε μενα που τον ειχα ζαλίσει οικογενειακώς!!Τον ενα και μοναδικο LONE MARVEL!!!
είδα τι έγραψες εδω και ανησύχησα.
Τι μονο στη Κουκουβαγια τη βγαλατε? Δε πήγατε για μια ουλια ρακι ή κανα ριφακι φουριαρικο αν και εγω προτειμουσα το "μαυρο κρέας"
οταν ημουν εκεί?

aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.733
- Πόντοι
- 216
Θελω να πω για αυτο το νημα τα εξης. Πριν κανα εναμιση χρονο που εστεινα καινουργιο PC και το κουβεντιασαμε με αρκετα παιδια, πηρα ιδεες και συμβουλες, που εφαρμοσα πολλες απο αυτες βεβαια. Διαφωνησαμε σε καποια πραγματα, φυσικο ειναι, αλλα η κουβεντα παρεμεινε σε υψηλο επιπεδο, χωρις τσακωμους και βρισιδια, που τα βλεπεις, σχεδον καθημερινα στα δηθεν ειδικα σαιτς για PC. Θελω να ευχαριστησω, ολους τους φιλους που συμετειχαν στην κουβεντα μας και ευχομαι να τα ξαναπουμε, αν χρειαστει στο μελλον καποιος αλλος, βοηθεια σχετικα.
Για ενημερωση να αναφερω οτι, επελεξα τοτε εναν 14700kf, παρολα τα προβληματα που ειχαν αναφερθει για τις σειρες 13xx και 14xx και μοντελα 700/900. Εναμιση χρονο μετα δεν αντιμετωπησα καποιο σχετικο προβλημα. Ο 14700 ειναι οντως ενα ζεστο και ισως ενεργοβορο cpu, πιστευω ομως οτι με καλη ψυξη και με μια μητρικη μεσαιας κατηγοριας, θα δουλεψει χωρις προβληματα. Εγω τον εχω με μια noctua με διπλο ψυγειο/ανεμιστηρες, σε ευρυχωρο κουτι με 6 φανακια και μια aoruselite AX. Undervolting, ουτε που περασε απο το μυαλο μου να κανω. Οπως και το overclocking, πιστευω οτι ειναι σπορ μονο για χομπιστες. Το οποιο κερδος που ισως παρει ενας απλος χρηστης, ειναι απειροελλαχιστο μπροστα στον χρονο που απαιτειται και στο ρισκο.
Για ενημερωση να αναφερω οτι, επελεξα τοτε εναν 14700kf, παρολα τα προβληματα που ειχαν αναφερθει για τις σειρες 13xx και 14xx και μοντελα 700/900. Εναμιση χρονο μετα δεν αντιμετωπησα καποιο σχετικο προβλημα. Ο 14700 ειναι οντως ενα ζεστο και ισως ενεργοβορο cpu, πιστευω ομως οτι με καλη ψυξη και με μια μητρικη μεσαιας κατηγοριας, θα δουλεψει χωρις προβληματα. Εγω τον εχω με μια noctua με διπλο ψυγειο/ανεμιστηρες, σε ευρυχωρο κουτι με 6 φανακια και μια aoruselite AX. Undervolting, ουτε που περασε απο το μυαλο μου να κανω. Οπως και το overclocking, πιστευω οτι ειναι σπορ μονο για χομπιστες. Το οποιο κερδος που ισως παρει ενας απλος χρηστης, ειναι απειροελλαχιστο μπροστα στον χρονο που απαιτειται και στο ρισκο.
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 359
- Πόντοι
- 36
Δεν υπήρχε χρόνος έφευγα την Κυριακή και έτσι δεν κάναμε κάτι παραπάνω. Αλλά επειδη είναι ωραία εκεί μπορεί να επαναληφθεί το ταξίδι.Ναυαρχε τι κάνεις ολα οκ?
είδα τι έγραψες εδω και ανησύχησα.
Τι μονο στη Κουκουβαγια τη βγαλατε? Δε πήγατε για μια ουλια ρακι ή κανα ριφακι φουριαρικο αν και εγω προτειμουσα το "μαυρο κρέας"οταν ημουν εκεί?
![]()
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 216
Εγώ πετάγομαι συχνά . Εχω εκια κάτω εκτός απο φίλους, συντέκνους, φιλιότσα και το κοπέλι μου που μενει και δουλεύει στο κέντρο στα Χανιά (μαλλον το φαγε ο μινοταυρος).Δεν υπήρχε χρόνος έφευγα την Κυριακή και έτσι δεν κάναμε κάτι παραπάνω. Αλλά επειδη είναι ωραία εκεί μπορεί να επαναληφθεί το ταξίδι.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.375
- Πόντοι
- 6.256
Τι ήττα ρε για την περιοχή ... που έκλεισε το άλλο μαγαζί παρακάτω ... απογοήτευση !Ηπιαμε καφεδακι στο must καφε των Χανίων ,στη μοναδική "Κουκουβαγια" και είπαμε τα νεα μας.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις