Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Υπάρχει αυτο Test Disk που είναι δωρεάν και αυτό Disk Drill που μπορείς να κάνεις recovery εως 500ΜΒ. Εάν είναι αρχεία κειμένου αρκεί.'Εχεις να προτείνεις και κάποιο άλλο?
Ευχαριστώ και πάλιΥπάρχει αυτο Test Disk που είναι δωρεάν και αυτό Disk Drill που μπορείς να κάνεις recovery εως 500ΜΒ. Εάν είναι αρχεία κειμένου αρκεί.
Φαντάζομαι οτι αν επικοινωνήσεις με ενα κατάστημα Πλαίσιο θα σε βοηθήσουν.Πως βρισκω driνers για turbo x καρτα δικτυου
Καλημέρα φίλε, εδώ θα βρεις οδηγούς. Φαντάζομαι για Windows 11 ψάχνεις.Πως βρισκω driνers για turbo x καρτα δικτυου
Τους βρηκα τους drivers απ το λινκ που εβαλες.Καλημέρα φίλε, εδώ θα βρεις οδηγούς. Φαντάζομαι για Windows 11 ψάχνεις.

Καλή χρονιά να έχεις τότεΤους βρηκα τους drivers απ το λινκ που εβαλες.![]()
Εγώ χρησιμοποιώ το Macrium Reflect. Δεν με έχει "εγκαταλείψει" ποτέ σε θέματα αξιοπιστίας cloning, back-up κλπ.Ωραίος ο Admiral!
Εγώ θα κάνω μια γενική ερώτηση: έχει κάποιος (ή κάποια, δεκτή κάθε γνώμη) υπόψη του κάποιο αξιοπρεπές πρόγραμμα για disk cloning, κατά προτίμηση σε free version;
Ευχαριστώ για την πρόταση!!Εγώ χρησιμοποιώ το Macrium Reflect. Δεν με έχει "εγκαταλείψει" ποτέ σε θέματα αξιοπιστίας cloning, back-up κλπ.
Acronis true image.Ωραίος ο Admiral!
Εγώ θα κάνω μια γενική ερώτηση: έχει κάποιος (ή κάποια, δεκτή κάθε γνώμη) υπόψη του κάποιο αξιοπρεπές πρόγραμμα για disk cloning, κατά προτίμηση σε free version;
Ωραίος ο Admiral!
Υπάρχει και είναι δωρεάν, απλά πιο περίπλοκο σαν interface και μπορεί να σε μπερδέψει.κάποτε χρησιμοποιούσα το clonezilla (πολύ καλο και γρηγορο). είναι ακόμα free αν δεν κάνω λάθος
Ναυαρχε τι κάνεις ολα οκ?Μετα από 13 χρόνια που ανταλλάξαμε τις πρωτες μας κουβέντες εδω μεσα σε αυτό το νήμα,σημερα μου δοθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντα τον ΓΚΟΥΡΟΥ μας.Τον ανθωπο που σε οτι ειχε να κανει με Pc ,παντα μας εδινε στοχευμενες συμβουλές ,απαντησεις και λύσεις,ειδικα σε μενα που τον ειχα ζαλίσει οικογενειακώς!!Τον ενα και μοναδικο LONE MARVEL!!!
Ηπιαμε καφεδακι στο must καφε των Χανίων ,στη μοναδική "Κουκουβαγια" και είπαμε τα νεα μας.Η φωτό φυσικά και ειναι πειραγμενη αλλά και μόνο η δημοσίευσή της αντανακλά τις τεραστιες ευχαριστίες μου για όλες τις υπηρεσίες που μας εχει προσφερει από εδω μεσα ο αγαπητός φίλος.
Εις το επανιδείν αδερφε και επιφυλασσομαι για τα καλύτερα!
ΥΓ: Πλάκα πλακα,εδω μεσα εχω γνωρίσει τα καλύτερα παιδιά.Οι παλαιότεροι γνωρίζουν καλά...
οταν ημουν εκεί?

Δεν υπήρχε χρόνος έφευγα την Κυριακή και έτσι δεν κάναμε κάτι παραπάνω. Αλλά επειδη είναι ωραία εκεί μπορεί να επαναληφθεί το ταξίδι.Ναυαρχε τι κάνεις ολα οκ?
είδα τι έγραψες εδω και ανησύχησα.
Τι μονο στη Κουκουβαγια τη βγαλατε? Δε πήγατε για μια ουλια ρακι ή κανα ριφακι φουριαρικο αν και εγω προτειμουσα το "μαυρο κρέας"οταν ημουν εκεί?
![]()
Εγώ πετάγομαι συχνά . Εχω εκια κάτω εκτός απο φίλους, συντέκνους, φιλιότσα και το κοπέλι μου που μενει και δουλεύει στο κέντρο στα Χανιά (μαλλον το φαγε ο μινοταυρος).Δεν υπήρχε χρόνος έφευγα την Κυριακή και έτσι δεν κάναμε κάτι παραπάνω. Αλλά επειδη είναι ωραία εκεί μπορεί να επαναληφθεί το ταξίδι.
Τι ήττα ρε για την περιοχή ... που έκλεισε το άλλο μαγαζί παρακάτω ... απογοήτευση !Ηπιαμε καφεδακι στο must καφε των Χανίων ,στη μοναδική "Κουκουβαγια" και είπαμε τα νεα μας.