Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas233
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 339K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boutsiki

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2025
Like
786
Πόντοι
80
Μύστες καλησπέρα. Μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να βρω σχετικό θέμα ή είναι πολύ παλιό. Είχα τραβήξει βιντεάκια με πρωη μου με go pro πριν 3 χρόνια τουλάχιστον. Έχω κάνει 2 φορές format την κάρτα. Υπάρχει πρόγραμμα να σκανάρω για διαγραμμένα και να τα επαναφέρω;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.238
Πόντοι
1.486
Ναυαρχε τι κάνεις ολα οκ?
είδα τι έγραψες εδω και ανησύχησα.
Τι μονο στη Κουκουβαγια τη βγαλατε? Δε πήγατε για μια ουλια ρακι ή κανα ριφακι φουριαρικο αν και εγω προτειμουσα το "μαυρο κρέας" :uglystupid:οταν ημουν εκεί?:uglystupid::uglystupid:
Καλημερα φίλε,δυστυχως ο Γκουρού ειχε πτηση το μεσημερι και δεν πηγαμε καπου αλλού..Επιφυλάσσομαι όμως για την επόμενη φορά..
Τι ήττα ρε για την περιοχή ... που έκλεισε το άλλο μαγαζί παρακάτω ... απογοήτευση !
Οντως..Αλλα εχουμε και το Card Postal πιο πανω ,το οποίο εχει και αυτό φοβερή θεα...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.238
Πόντοι
1.486
Αν ειμαστε πολλοί ,κανουμε και ενα bou meeting εκτος Αθήνας..Θα φωναξω και τη γρια τον Τραμου να γουσταρουμε..:buck2::buck2::buck2:

BisexualWannabe

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.911
Πόντοι
1.056
Μύστες καλησπέρα. Μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να βρω σχετικό θέμα ή είναι πολύ παλιό. Είχα τραβήξει βιντεάκια με πρωη μου με go pro πριν 3 χρόνια τουλάχιστον. Έχω κάνει 2 φορές format την κάρτα. Υπάρχει πρόγραμμα να σκανάρω για διαγραμμένα και να τα επαναφέρω;
Έχει προγράμματα recovery αλλά σε κάρτα και βίντεο μετά από δύο Format, πολύ πολύ δύσκολο. Αν ήταν σκληρός και με απλό φορμάτ κάτι θα κάναμε. Επίσης πιο εύκολα βρίσκει φωτογραφίες, μάλλον είσαι άτυχος

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.503
Πόντοι
3.506
Έπαιξες και έχασες δυστυχώς. Αν τα ήθελες έπρεπε τα είχες back-up. Αν όχι, το ξεχνάς ότι τα είχες. Δεν νοείται για μηχανογραφικό αρχείο η λογική, δεν το ήθελα κάποτε και το έσβησα και τρία χρόνια μετά αποφασίζω ότι το θέλω.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.663
Πόντοι
10.131
Με διπλό format δεν τρέχει κάστανο! Καταρχάς γιατι να κάνεις διπλό φορματ σε μια καρτα; Ενα απλο delete φτάνει.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom