kachaplias
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 11.987
- Πόντοι
- 4.546
τυπε με 10 μηνυματα και χωρις κριτικη βιντεο προφανως δε θα παιξει. σε ξερουν απο χθες?Μην περιμένετε τίποτα και εγώ την πάτησα
τυπε με 10 μηνυματα και χωρις κριτικη βιντεο προφανως δε θα παιξει. σε ξερουν απο χθες?Μην περιμένετε τίποτα και εγώ την πάτησα
Και σε εμένα παίδες!!!
καλημερα κ απο εδω παιδια να μπει καλα η εβδομαδα
Μην με μπλεκεις εμενα με στατιστικη κλπ
Εγώ την έχω πσρτουζα με Βάσω Λασκαράκη μόνο δυστυχως
Κωλομπαρα
Θα μου στείλεις και εμένα ένα πιτογυρο μανΚωλομπαρα
Απ ολα τυπε?Γιατι μπορει να στειλει σκετο πατατες-ντοματα(εσεις βαζετε και κατι τζατζικια εκει δεν ξερω) δηλαδη αποσπασματα απο το βιδεο ή τιποτα σκρινσοτΘα μου στείλεις και εμένα ένα πιτογυρο μαν

Με απ' όλα τυπεΑπ ολα τυπε?Γιατι μπορει να στειλει σκετο πατατες-ντοματα(εσεις βαζετε και κατι τζατζικια εκει δεν ξερω) δηλαδη αποσπασματα απο το βιδεο ή τιποτα σκρινσοτ![]()
Ναι έλα στον ασύρματο σε κανένα μισαωροΘα μου στείλεις και εμένα ένα πιτογυρο μαν
Έχει ραδιενέργεια εκεί τυπε δεν πατάωΝαι έλα στον ασύρματο σε κανένα μισαωρο
Αφού το λέει και μόνη της όταν πήγε να δοκιμάσει τα μαγιό το Νικολεττάκι : "Θέλω να χωράει 'τα κορίτσια' που έχουν μεγαλώσει λίγο... "Πολύ βυζί

Συγγνώμη αλάνια. Υπάρχει τέτοιο βίντεο και δεν το ξέρω?! Αδελφέ μπορείς να μου το στείλεις?Εγώ την έχω πσρτουζα με Βάσω Λασκαράκη μόνο δυστυχως
Αδελφέ μπορείς να μου στείλεις και εμένα ένα περιποιημένο πίτουρο απ'όλα?Ρε μλκ![]()