Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.700
- Πόντοι
- 12.756
για φωτογραφιση πηγε εκει μανπου μενει η γαμιολα?
καμια ταρατσα ξενοδόχειου ειναι
για φωτογραφιση πηγε εκει μανπου μενει η γαμιολα?
Έλα τώρα κάνεις την πάπια αφού ξέρεις που μένει γιατί δεν λες στο παλικάριγια φωτογραφιση πηγε εκει μαν
καμια ταρατσα ξενοδόχειου ειναι
Παντως απο τοτε που γκαστρωθηκε και μετα δεν εχει ανεβασει κατι αξιολογο για «ματι».Καλοκαιρινή με τρομερές βυζάρες....
![]()
Παντως απο τοτε που γκαστρωθηκε και μετα δεν εχει ανεβασει κατι αξιολογο για «ματι».
Οτι ανεβαζει ειναι απο παλαιοτερες φωτο.
Τωρα το κανει ειτε γιατι το παίζει παντρεμένη με παιδι ειτε γιατι δεν εχει επανέλθει το σωμα της.
Νομίζω ότι ισχύει το πρώτο. Το παίζει παντρεμένη με παιδί και δεν φωτογραφίζεται πλέον σέξυ
Ναι δεν λενε τιποτα. Εντάξει η αψεγάδιαστες γυναίκες ειναι ελάχιστες, οχι μονο στην Ελλάδα αλλα και παγκοσμιος.Εμενα παλι, μου ηρθε να κανω εμετο οταν το πρωι εβαλε ενα στορι με τα δαχτυλα των ποδιων της![]()
Σωστό, απλά μου "έσκασαν" κάπως οι πατούσες με τα χοντρά και λίγο στραβά δαχτυλάκια. Βασικά είναι το μόνο που δεν μου αρέσει πάνω της γιατί κατά τ' άλλα πιστεύω ότι είναι και γαμώ τις γκόμενες ακόμη και τώρα, που έχει αφεθεί λίγο λόγω γάμου/παιδιού κτλ.Ναι δεν λενε τιποτα. Εντάξει η αψεγάδιαστες γυναίκες ειναι ελάχιστες, οχι μονο στην Ελλάδα αλλα και παγκοσμιος.
Καλά ρε τύπε.Υπάρχουν ροζ βίντεο;αν γίνεται να μου το στείλετε και εμένα
Χαχα όχι είμαι καινούργιος εδώΚαλά ρε τύπε.
Ακόμα δεν το έχεις;
@RETRO φτιάξε τον μύστη.Χαχα όχι είμαι καινούργιος εδώ
Όντως αυτη είναι??