Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.705
- Πόντοι
- 3.656
κ
και ενσημαΕδώ έχει νεα βιντεάκια έμαθα...![]()
και ενσημαΕδώ έχει νεα βιντεάκια έμαθα...![]()
για καποιον ακατανοητο λογο,εχει λεει ο αθηναιοςΠερισσεύει κανένα?![]()
Τον πιστεύωγια καποιον ακατανοητο λογο,εχει λεει ο αθηναιος
Kαπου το πας εσυγια καποιον ακατανοητο λογο,εχει λεει ο αθηναιος
Τον πιστεύω![]()
Ρεμπεσκεδες μαν,ολη μερα εδω καυλαντιζουν.Καλα που ειμαι κι εγω και δινω το καλο παραδειγμαΡε γαμιολες![]()
Ρεμπεσκεδες μαν,ολη μερα εδω καυλαντιζουν.Καλα που ειμαι κι εγω και δινω το καλο παραδειγμα![]()
Είσαι μια γαμιολα εσύΡεμπεσκεδες μαν,ολη μερα εδω καυλαντιζουν.Καλα που ειμαι κι εγω και δινω το καλο παραδειγμα![]()
γαμωτο το ειχα και εγω αυτο στο παλιο το κινητο! εχεις και το ξεκωλιασμα? αν και δεν ηταν σε καλη ποιοτηταTρομερή η Ράλλη στο κρεβάτι ολόγυμνη και απλωμένη.
![]()
Επεσε υγρό και πέφτει ακόμη για τις φωτό της Ράλλη .Δυνατά πλάνα.γαμωτο το ειχα και εγω αυτο στο παλιο το κινητο! εχεις και το ξεκωλιασμα? αν και δεν ηταν σε καλη ποιοτητα
Το πιθανότερο να μπήκε η υπόθεση αρχείο .Κανείς δεν ξέρει τί έγινε.Υποτίθεται οτι ειχε κανει μήνυση κατά αγνώστων τοτε που διέρρευσαν οι φωτογραφίες, αλλα δεν ακούστηκε να εγινε κατι με αυτο το θεμα.
Φαντάσου να ειχαν διαρρεύσει και πιο αποκαλυπτικές και σκληρές φωτο, ακόμα θα τον παίζαμε νον στοπ απο το 2018.Επεσε υγρό και πέφτει ακόμη για τις φωτό της Ράλλη .Δυνατά πλάνα.