Έχουμε κάποιο τηλέφωνο είναι Λάρισα αυτήν την βδομάδα;Το slik δεν εχει κατι στανταρ ερχετε πριστασιακα στιν πολη 1-2κοπελες το πολυ κ η συνενοηση γινετε μαζι τους κατα κυριο λογο.. προγρμ. τιμες, extra ..Το Aqua ειν Ανοιχτο ΣΚ-Δ. μονο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στη Λάρισα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostasperv
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 235
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Pli mi riz
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 126
- Πόντοι
- 1
Ητανε μια Μαρια .. πριν 5-6 μερες δν ξρω αν ειν ακομη.. μελαχρινη ευγενικη πολυ καλη κοπελα τσουποτη ..Έχουμε κάποιο τηλέφωνο είναι Λάρισα αυτήν την βδομάδα;
Το Aqua έχει κλείσει προφανώς γιατι δεν απαντούν στο τηλ ήδη απο την προηγούμενη εβδομάδα. Το Silk είχε κοπέλα στην Λαρισα (δεν ξερω αν ειναι ακόμα) αλλά όσες φορές προσπάθησα δεν είχε ραντεβου. Επικοινώνησα στο Viber και ηταν αρκετά ευγενικοί και εξηπηρετικοί. Οσο για το LUX παραμένει ανοιχτό με Νεφέλη και Δανάη να κάνουν την διαφορά σε σχέση με το υπόλοιπο ροστερ.
Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 21
Τα είπες όλαΤο Aqua έχει κλείσει προφανώς γιατι δεν απαντούν στο τηλ ήδη απο την προηγούμενη εβδομάδα. Το Silk είχε κοπέλα στην Λαρισα (δεν ξερω αν ειναι ακόμα) αλλά όσες φορές προσπάθησα δεν είχε ραντεβου. Επικοινώνησα στο Viber και ηταν αρκετά ευγενικοί και εξηπηρετικοί. Οσο για το LUX παραμένει ανοιχτό με Νεφέλη και Δανάη να κάνουν την διαφορά σε σχέση με το υπόλοιπο ροστερ.
Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.945
Καλησπερα, όσο θα βρίσκομαι Λάρισα (Τετάρτη 24/12 έως και Παρασκευή 26/12) για ραντεβου θα κανω μονο outcall και μόνο στο ξενοδοχείο Metropol.Το πρόγραμμα με τις υπηρεσίες είναι αναρτημένο στο προφίλ μου στην καρτέλα "Σχετικά"
Ευχαριστώ πολύ
Ίριδα καλησπέρα για αρχή...Καλησπερα, όσο θα βρίσκομαι Λάρισα (Τετάρτη 24/12 έως και Παρασκευή 26/12) για ραντεβου θα κανω μονο outcall και μόνο στο ξενοδοχείο Metropol.
Το πρόγραμμα με τις υπηρεσίες είναι αναρτημένο στο προφίλ μου στην καρτέλα "Σχετικά"
Ευχαριστώ πολύ![]()
Έχεις κάνει κάποια συνεννόηση μαζί τους?
Γιατί εκείνες τις ημέρες δεν νομίζω ότι θα παρέχουν/ διαθέτουν δωμάτια για ημιδιαμονη,ούτε κάν για διαμονή απ' ότι είδα..
Εκτός αν εννοείς στο δικό σου δωμάτιο στο Metropol...? που αν εννοούσες κάτι τέτοιο θα ήταν incall...
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Που το κόστος είναι 50€ για ημιδιαμονή....Καλησπερα, όσο θα βρίσκομαι Λάρισα (Τετάρτη 24/12 έως και Παρασκευή 26/12) για ραντεβου θα κανω μονο outcall και μόνο στο ξενοδοχείο Metropol.
Το πρόγραμμα με τις υπηρεσίες είναι αναρτημένο στο προφίλ μου στην καρτέλα "Σχετικά"
Ευχαριστώ πολύ![]()
Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.945
Καλησπέρα, κάλεσα ξανά και σήμερα για να ρωτήσω για το κόστος της ημιδιαμονης και την διαθεσιμότητα. Προχθές προσέφεραν ημιδιαμονη, σήμερα δεν προσφέρουν γενικά ημιδιαμονη. Δλδ δεν μπορεί να κλείσει κάποιος για λίγες ώρες πχ 2 ώρες, αυτό που γίνεται δλδ στα ξενοδοχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Το κόστος είναι 55€, είτε μείνεις 2 ώρες είτε διανυκτερεύσεις.
Το κόστος είναι 55€, είτε μείνεις 2 ώρες είτε διανυκτερεύσεις.
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Μαρία καλημέρα, πως μπορώ να ξέρω πότε έρχεσαι Λάρισα;Θα χαρώ λοιπόν την επόμενη φορά να τα καταφέρετε, και να τα πούμε και από κοντά.
Καλύτερη συνεχεία έως τότε...
Pli mi riz
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 126
- Πόντοι
- 1
Καλημερα για ν μν υπαρχουν κενα .. Η μαρια ειναι μια πολυ ομωρφη κοπελα που προσφερει πολυ καλες υπηρεσιες masaz .ως εκει ομως δν υπαρχει τιποτα περισοτερο ουτε αγγιγματα ουτε βγζ ρουχα κ ουτε προσφερει οτι τα υπολυπα στουντιο τυπου lux -Aqua ..Μαρία καλημέρα, πως μπορώ να ξέρω πότε έρχεσαι Λάρισα;
Gianniss32
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παιδιά άσχετο αλλά βλέπω το casanova στην Τρικάλων τη φάση είναι αυτό το μαγαζί αν είναι ανοιχτό;
Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.945
Αγάπες μου στην Λάρισα καλημέρα!Τις τελευταίες ημέρες έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματά σας εάν θα παρατείνω την παραμονή μου στην Λάρισα ή εάν μπορώ να αλλάξω τις ημερομηνίες ώστε να βολευτείτε οι περισσότεροι μιας και λόγω ημερών και τριημέρου Χριστουγέννων δεν μπορείτε!
Επίσης παρουσιάστηκαν διάφορα προβλήματα διαθεσιμότητας και εξασφάλισης χώρων ημιδιαμονής σε ξενοδοχεία, πάλι λόγω εορτών, με πιθανό αποτέλεσμα να υπάρχουν ακυρώσεις λόγω διαθεσιμότητας χώρου.
Γι αυτό δυστυχώς αποφάσισα να ακυρώσω την επίσκεψη μου στην πόλη σας 24- 26 Δεκ. και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στο άμεσο μέλλον (μετά τις γιορτές) για ένα τουρ όπου θα είναι όλα πιο οργανωμένα, θα βολεύει του περισσότερούς σας κ θα γίνουν τα ραντεβού όπως πρέπει και σας αξίζει.
Ευχαριστώ πολύ ξανά για την επιλογή σας και περιμένω σύντομα να σας δω !
Φιλάκια
maria1986@
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2025
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα...Μαρία καλημέρα, πως μπορώ να ξέρω πότε έρχεσαι Λάρισα;
Θα φροντίσω να σας ενημερώσω από εδώ..δεν το έχω ξανα κάνει γιατί θεωρώ ότι ο χώρος αυτός είναι για να παραθέτεται εσείς τις εμπειρίες σας ..και όχι για να κάνουμε εμείς ανακοινώσεις,αλλά επειδή βλέπω ότι δυστυχώς διαφορετικά δεν γίνετε σωστή ενημέρωση ,την επόμενη φορά θα το κάνω.
Μετά τις γιορτές θα ανέβω για αρκετές ημέρες. .
Προσφέρω χαλαρωτικό μασάζ με happy end στο τέλος.Για τιμές σας ενημερώνει το τηλεφωνικό κέντρο αναλυτικά πριν κλείσετε ραντεβού.
Pli mi riz
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 126
- Πόντοι
- 1
Πειτε ομως οτι δν ειναι η υπηρεσιες οπως τις ξερουμε απο τα εδω στουντιο.. δλδ καθολη τιν διαρκεια δν βγαζετε ρουχα κ το happy end ειν στα γρηγοραΚαλημέρα...
Θα φροντίσω να σας ενημερώσω από εδώ..δεν το έχω ξανα κάνει γιατί θεωρώ ότι ο χώρος αυτός είναι για να παραθέτεται εσείς τις εμπειρίες σας ..και όχι για να κάνουμε εμείς ανακοινώσεις,αλλά επειδή βλέπω ότι δυστυχώς διαφορετικά δεν γίνετε σωστή ενημέρωση ,την επόμενη φορά θα το κάνω.
Μετά τις γιορτές θα ανέβω για αρκετές ημέρες. .
Προσφέρω χαλαρωτικό μασάζ με happy end στο τέλος.Για τιμές σας ενημερώνει το τηλεφωνικό κέντρο αναλυτικά πριν κλείσετε ραντεβού.
Pli mi riz
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 126
- Πόντοι
- 1
Καλημερα για ν μν υπαρχουν κενα .. Η μαρια ειναι μια πολυ ομωρφη κοπελα που προσφερει πολυ καλες υπηρεσιες masaz .ως εκει ομως δν υπαρχει τιποτα περισοτερο ουτε αγγιγματα ουτε βγζ ρουχα κ ουτε προσφερει οτι τα υπολυπα στουντιο τυπου lux -Aqua ..
maria1986@
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2025
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Δεν κατάλαβα???Πειτε ομως οτι δν ειναι η υπηρεσιες οπως τις ξερουμε απο τα εδω στουντιο.. δλδ καθολη τιν διαρκεια δν βγαζετε ρουχα κ το happy end ειν στα γρηγορα
Ποιος είστε εσείς που θα μου πείτε τι θα πω???
Ο συντονιστής της σελίδας ??
Απευθύνθηκε κάποιος σε εσάς?Σας ρώτησε κάποιος κάτι??
Εκπρόσωπος μου είστε?
Εγώ απάντησα σε μια ερώτηση που τέθηκε σε εμένα και αυτή ήταν :πως θα μάθει ο κόσμος πότε θα έρθω στη Λάρισα... ερώτηση που βιάστηκατε να απαντήσετε εσείς επισημαίνοντας τις υπηρεσίες μου...
Και που την επαναλαμβάνεται ποίο κάτω για να σιγουρευτείτε ότι το είδαν όλοι....
Δεν ντρέπεστε λίγο?
Σας ενοχλεί η παρουσία μου στη Λάρισα τόσο πολύ ?
Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο και άφηστε με εμένα... σε αυτούς που ενδιαφέρονται...
maria1986@
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2025
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Άρα.....εδώ μας λέτε ότι το happy end είναι στα γρήγορα?κ το happy end ειν στα γρηγορα
Δηλαδή με το που την πιάνω στα χέρια μου :την τελειώνω!!!
Αξία λοιπόν!!!!!
Χωρίς επιπλέον ερέθισμα ,χωρίς να βγάζω ρούχα και χωρίς να με αγγίζετε καταφέρνω πολύ γρήγορα να σας τελειώνω!!!!
Με τιμάει ιδιαίτερα, σημαίνει ότι το άγγιγμα μου είναι πολύ σέξυ και καυλωτικο...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 844