Νέα

Μασάζ στη Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostasperv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolas1924

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2025
Like
37
Πόντοι
0
Παλικάρια εκεί στη Λάρισα τι παίζει κανένα καινούργιο κορασίδα δεν υπάρχει ρώτησα για την Αρτεμη αλλά δεν απάντησε κανείς..το Aqua μηστηριωδως έκλεισε ξαφνικά..ρίξτε καμία ενημέρωση για εμάς που ερχόμαστε από Βολο εδώ δεν έχει τίποτα

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
126
Πόντοι
1
Εποικινωνια μ loux Λυδια Δαναη κ αλλη μια δν θυμαμε ακουω γνωμες .. ποια Αξιζει

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.275
Πόντοι
3.836
Εποικινωνια μ loux Λυδια Δαναη κ αλλη μια δν θυμαμε ακουω γνωμες .. ποια Αξιζει
Δες και διάβασε
Καθως οι πληροφοριες για εδω χάνονται στο "διπλανο" λαδαδικο της πολης,θεωρω πως επρεπε να ανοιξει το δικο του νημα!

Μετα απο προτροπη συναγωνιστων που περασαν με Δαναη,επιβεβαιωνω πως κανει φοβερη δουλεια!

26 χρονων απ οτι λεει κ οντως τοσο ειναι (με το ματι) πολυ καλη επιδερμιδα,πολυ καλα tattoo underboobs και κανα δυο αλλα π καυλωνουν τους λατρεις,ωραια παρουσια που σιγουρα θα την κοιταζες στο δρομο και πολυ καλο δευτερο μερος.

Ειναι τσαχπινα,δεκτικοτατη στο δευτερο μερος & μενει με το εσωρουχο.

Κοστος 55€

OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
208
Πόντοι
21
Δανάη και Νεφέλη είναι αρκετά καλές

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
126
Πόντοι
1
Επισκεψη στο παραπανω Λαδομαγαζο .. περιτο ν πω οτι γινοταν χαμος.. μας διεκοψαν 4 φορες χτυπαγ το τηλφ .. 2 κορασιδες Μαχη -Αρτεμης .. ζητησα Μαχη καθος η αλλη δν μ γεμισε το ματι .. Μπαινω δωματιο μπορουσε ν καταλαβεις τ γινοταν .. ετοιμαζομαι ερχετε η κορασιδα γινονται συστασεις κ ξεκιναει 1 μερος Αδιαφορο Χαιδεμα θα το ελεγα .. 2 μερος ξεκιναει χαμιλος φωτισμος βαζει πανω μερος μενει μ εσωρουχο ..αρχιζω να πιανω καλα χωρις αρνησεις απο μερους τις οποτε με το καταληλο δωρακι προχωρισε σε πιο λεπτομερη περιποιηση .. θα ξαναπροτιμηθει σιγουρα

maria1986@

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Καλημέρα σας...
Να ενημερώσω για όσους ενδιαφέρονται ότι από το μεσημέρι και μετά θα βρίσκομαι Λάρισα και θα εξυπηρετώ είτε στο χώρο μου , είτε στο χώρο σας .
Τα ραντεβού κλείνονται αποκλειστικά και μόνο από το τηλεφωνικό κέντρο του Silk Massage μέσω μνμ στο Viber η στο what's up .
Δυνατότητα για πρόγραμμα 40 λεπτό η 50 λεπτό.
Σας ενημερώνουν για τιμές αναλυτικά.
- Δεν στέλνουν φωτογραφίες μου(μη ζητάτε)
- Δεν γίνονται εκπτώσεις (δίκαια πράγματα για όλους)
-Δεν προσφέρω στοματικό,δεν προσφέρω σεξ(μόνο happy end with hand)
- δεν θα σας εμποδίσω εάν αυτό που θα αντικρίσετε δεν είναι στα γούστα σας να φύγετε την ίδια τη στιγμή (δεν θα με πληγώσετε πιστέψτε με:wink:...και πάλι φίλοι)
Υ.Γ διαθέσιμο και pos

OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
208
Πόντοι
21
Καλημέρα σας...
Να ενημερώσω για όσους ενδιαφέρονται ότι από το μεσημέρι και μετά θα βρίσκομαι Λάρισα και θα εξυπηρετώ είτε στο χώρο μου , είτε στο χώρο σας .
Τα ραντεβού κλείνονται αποκλειστικά και μόνο από το τηλεφωνικό κέντρο του Silk Massage μέσω μνμ στο Viber η στο what's up .
- δεν θα σας εμποδίσω εάν αυτό που θα αντικρίσετε δεν είναι στα γούστα σας να φύγετε την ίδια τη στιγμή (δεν θα με πληγώσετε πιστέψτε με:wink:...και πάλι φίλοι)
Υ.Γ διαθέσιμο και pos
Ευχαριστούμε για την ξεκάθαρη ενημέρωση

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
426
Πόντοι
3.210
Καλημέρα σας...
Υ.Γ διαθέσιμο και pos
Και το τηλέφωνο του silk massage που το βρίσκουμε?

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
126
Πόντοι
1
Και το τηλέφωνο του silk massage που το βρίσκουμε?

Καλημέρα σας...
Υ.Γ διαθέσιμο και pos

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
126
Πόντοι
1
Καλημέρα σας...
Υ.Γ διαθέσιμο και pos
Καλησπερα και καλη χρονια..λαθος πολη βρηκες για κοροϊδα νομιζω περαν του οτι εισαι πανακριβη.. δλδ 40 λεπτα 40 € 50 λεπτα 50€ + 40 να σου παιξεις μαλακια χωρις Να σου πιασει ο αλλος λιγο τον κολαρακι(Ομολογο ειναι πολυ καλο) χωρις να βγαλεις ενα ρουχο .. μ 55 στο loux στον παιζουν .. κ αν εισαι τυχαιρος τιν κοπελα δλδ μπορει να σ κανει κ κανα κλαρινετο

OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
208
Πόντοι
21
Δεν υπάρχει καταλληλότερη πόλη για κορόιδα. Γι'αυτό άλλωστε δεν βρίσκεις ραντεβού. Εδώ δε βρίσκεις καρέκλα να πιείς καφέ που τον χρεώνουν λες και είσαι στο Κολωνάκι.

Αρμαγεδών

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2026
Like
12
Πόντοι
0
Το Silk έφυγε την Παρασκευή απο Λάρισα και δεν ξέρουν πότε θα ξαναγυρίσουν. Να παρακολουθούμε τα sosial μου είπαν

Εγγρ.
9 Ιαν 2020
Like
244
Πόντοι
20
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ INSTAGRAM ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΙΣ 1/2/2026. ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΟΝΗΡΟ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Queen luxury massage. ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ, Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?

OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
208
Πόντοι
21
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ INSTAGRAM ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΙΣ 1/2/2026. ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΟΝΗΡΟ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Queen luxury massage. ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ, Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?
Μάλλον σε γυναίκες θα απευθύνεται

GiorgoSalonika

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2026
Like
54
Πόντοι
0
Καλώς να ορίσει...
Προσπαθώ να το βρω από το πρωί αλλά δεν μου βγάζει τίποτα.

Αρμαγεδών

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2026
Like
12
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανένα μέλος για το καινούργιο μασατζίδικο στην Λάρισα Queen luxury massage?

Αρμαγεδών

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2026
Like
12
Πόντοι
0
Έστειλα μνμ απόψε και ρώτησα για κορίτσια αλλά απέφυγαν να απαντήσουν. Το μόνο που απάντησαν είναι 30€ η ώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom