Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η τιμή είναι ύποπτηΈστειλα μνμ απόψε και ρώτησα για κορίτσια αλλά απέφυγαν να απαντήσουν. Το μόνο που απάντησαν είναι 30€ η ώρα
Τα κανονικά μασάζ ξεκινάνε 15-20Η τιμή είναι ύποπτη
Όταν λες περίεργοι πως το εννοείς?Πήγε κανένας να δοκιμάσει;; Στο τηλ είναι πολύ περίεργοι…
Lux spa massageΚαλησπέρα σε όλους θα επισκεφτώ την Λάρισα αύριο υπάρχει κάποιο μαγαζί να επισκεφτώ γιατί από τα προηγούμενα μνμτα χάθηκα λίγο στο πιο είναι ανοιχτό και πιο όχι..!! ευχαριστώ πολύ..!!
Ευχαριστώ πολύLux spa massage
Εχει νήμα εδώ μέσα,επίσης έτσι το βρίσκεις fb & insta
Ειναι μια κοντούλα καλό προσωπάκι.ποτε δουλεύει αυτή;H Αρτεμις ποια ειναι παιδια?? Επισης queen ερωτηση για ερωτικο προγραμμα απλα τονισαν οτι γινεται σε ολο το σωμα
Δεν είμαι σίγουρος.Τελικά απ' ότι φαίνεται είναι κανονικό μασάζ.
Αυτές που βρήκα ότι ακολουθεί η σελίδα δούλευαν πάντως στο gold spa παλιά άρα σίγουρα υπάρχει και κάτι άλλο ..επειδή δεν είμαι από Λάρισα και δεν γνωρίζω πολλά δν ξέρω σίγουρα πάντωςΤελικά απ' ότι φαίνεται είναι κανονικό μασάζ.
Οταν περνεις τηλ σου λενε "30 ευρω για μια ωρα μασαζ σε ολο το σωμα" ουτε ελατε απο εδω για περισσοτερες λεπτομερειες ουτε τιποτα..ετσι για "ξεκαρφωμα"..μαλιστα..σ'ευχαριστουμε ρε τυπε..Queen Massage larisa
Aπο το παλιο παλιο ροστερ του gold , για αυτους που χτυπαγαν καρτες εκει !!!
Υπηρεσιες οτι και τοτε !!!