Νέα

Μασάζ στη Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostasperv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
207
Πόντοι
21
Νομίζω ότι όποιος πάει απλά δε θα ξαναπάει

• Like
Αντιδράσεις: ZoReN

acer21

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Like
29
Πόντοι
0
Ναι φίλε μου σου τον παίζουν. Πας με δική σου ευθύνη όμως
Με δική μας ευθυνη πηγαινουμε ετσι και αλλίως! Μπορείς να δωσεις ομως περισσοτερες πληρπφορίες; Οπως για παραδειγμα, ποσες κοπελες ειχε στην βαρδια, τι εξτρα παιζουν και τι χρεωσεις, ποση ωρα η καθε συνεδρία κτλ? Ετσι θα εχουμε μια εικονα για το τι προσφερουν και αναλογα θα πραξουμε.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.862
Πόντοι
506
Με δική μας ευθυνη πηγαινουμε ετσι και αλλίως! Μπορείς να δωσεις ομως περισσοτερες πληρπφορίες; Οπως για παραδειγμα, ποσες κοπελες ειχε στην βαρδια, τι εξτρα παιζουν και τι χρεωσεις, ποση ωρα η καθε συνεδρία κτλ? Ετσι θα εχουμε μια εικονα για το τι προσφερουν και αναλογα θα πραξουμε.
Έγραψα μη χαλάτε τα λεφτά σας σε αυτό το μαγαζί. Ο @Kostasperv έγραψε ότι το μπάνιο είναι εκτός δωματίου όπως επίσης και για τις κοπέλες . Αν συνεχέζεται να θέλεται να πάτε και να μπαινοβγαίνεται από το δωμάτιο στο μπάνιο για να κάνετε ντουζ να πάτε. Οι τιμές είναι οι ίδιες σε αυτά τα μαγαζιά.

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
148
Πόντοι
1
Αν είναι να σας τα βγάζουμε με το τσιγκελι ρε παιδιά..εντάξει αφήστε το.

nikoleon

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
39
Πόντοι
0
Αν είναι να σας τα βγάζουμε με το τσιγκελι ρε παιδιά..εντάξει αφήστε το.
Ναι ρε φίλε μπαίνει ο άλλος κακοσχολιάζει με φουλ άρνηση, αν έχει δίκαιο καλά κάνει, αλλά τουλάχιστον μπες σε λεπτομέρειες όπως οι υπόλοιποι συναγωνιστές να μπορέσουν να αιτιολογηθούν τα σχόλιά σου. Έτσι όπως πράτεις,περισσότερο κακόβουλο ακούγετε παρά αντικειμενικό το σχόλιό σου!

OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
207
Πόντοι
21
Έχουν μπάνιο εκτός δωματίου οι υπηρεσίες είναι κάτω του μετρίου οι κοπέλες αόρατες δηλαδή πως να πας εκεί;
Τι παραπάνω θέλετε να μάθετε; Κοπέλες αόρατες σημαίνει ότι δεν έχεις δυνατότητα επιλογής. Πηγαίνετε να πετάξετε ένα 50αρικο αν περισσεύειl.

• Like

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
148
Πόντοι
1
Δεν περισσευει καθολου το 50αρικο..πρεπει να δουλευουμε 2 μερες για να το βγαλουμε..θα συμφωνησω κι εγω ομως με τα προαναφερθεντα σχολια..δεν βλεπουμε να μακροημερευει...μαλλον θα καταληξει κι αυτο σαν το aqua.

acer21

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Like
29
Πόντοι
0
Ρε αλανια, το μονο που σχολιαζεται παραπανω ειναι οτι οι κριτικές και τα σχολια δεν ειναι πληρεις ώστε ο καθενας να αποφασισει αν του κανει ή οχι. Ενα "απλα μην πηγαινετε" δεν λεει κατι και οπως λεει ο φιλος παραπανω, ενα τετοια σχολιο ανετα μπορει να χαρακτηριστεί κακοβουλο. Εδω ειμαστε για να παραθετουμε εμπειρίες, οχι να καθοδηγουμε!

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
246
Πόντοι
20
Ρε...σατανάδες. Σας λένε δύο τρία άτομα μακριά από το συγκεκριμένο. Και εσείς επιμένετε. Για να μην λένε λεπτομέρειες σημαίνει δεν θέλουν να εκτεθούν γιατί πιθανόν είναι μετρημένοι όσοι φάγανε την φόλα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Αφού επιμένετε τόσο γιατί δεν πάτε να πείτε κ στους άλλους αν έχετε διαφορετικη αξιολόγηση.

• Like

nikoleon

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
39
Πόντοι
0
Την Κυριακή θα είμαι Θεσσαλονικη για δουλειά.Υπάρχει κάτι αξιόλογο σε σχέση υπηρεσίες-τιμή να επισκεφτώ;

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.246
Πόντοι
3.836
Για πες μου φίλε υπηρεσίες τιμη; ή που να κοιτάξω για να βρω σχετικά;

GiorgoSalonika

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2026
Like
54
Πόντοι
0
Ρε παιδιά...
Η Μαρία του silk που ήταν Λάρισα βρίσκεται στο queen??
Έχει πάει κανείς?
Εχώ την αίσθηση ότι την ακολουθούν στο insta και τους ακολουθεί.
Να την μπερδεύω τόσο ..

OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
207
Πόντοι
21
Ρε παιδιά...
Έχει πάει κανείς?
Να την μπερδεύω τόσο ..
Καμία σχέση

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
124
Πόντοι
1
Ρε παιδιά...
Έχει πάει κανείς?
Να την μπερδεύω τόσο ..
Περα του οτι δν αξιζει φραγκο .. πληροφοριες λενε οτι θα ανεβει αρχες του μηνα χωρις πκηρφοριες περισοτερες .. πολυ ακριβη και αυτα που προσφερει. δν αξιζει

GiorgoSalonika

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2026
Like
54
Πόντοι
0
Περα του οτι δν αξιζει φραγκο .. πληροφοριες λενε οτι θα ανεβει αρχες του μηνα χωρις πκηρφοριες περισοτερες .. πολυ ακριβη και αυτα που προσφερει. δν αξιζει
Για εμένα αξίζει αδερφέ...γι αυτό και ρώτησα.
Τα υπόλοιπα περισσεύουν.
Είδαμε όλοι πολύ καλά το μήνυμα που τις έστειλες πριβέ...
Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο σε αυτούς που έχουν επισκεφτεί το queen ,εάν θες να πας αλλού την συζήτηση δεν θα σου κάνω την χάρη.

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
124
Πόντοι
1
Για εμένα αξίζει αδερφέ...γι αυτό και ρώτησα.
Τα υπόλοιπα περισσεύουν.
Είδαμε όλοι πολύ καλά το μήνυμα που τις έστειλες πριβέ...
Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο σε αυτούς που έχουν επισκεφτεί το queen ,εάν θες να πας αλλού την συζήτηση δεν θα σου κάνω την χάρη.
Αν εχεις λεφτα για πεταμα τι να .. δεν εχω αποψη εκτος αν σε εσενα βαζει βιζι η σ αφηνει τιν αγγιζεις οποτε αλλαζουν τα πραγματα ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom