Αρα με happy end είναι;; Πήγες ;;Έχουν μπάνιο εκτός δωματίου οι υπηρεσίες είναι κάτω του μετρίου οι κοπέλες αόρατες δηλαδή πως να πας εκεί;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στη Λάρισα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostasperv
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 230
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.862
- Πόντοι
- 506
Ναι φίλε μου σου τον παίζουν. Πας με δική σου ευθύνη όμωςΑρα με happy end είναι;; Πήγες ;;
Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 21
Νομίζω ότι όποιος πάει απλά δε θα ξαναπάει
Με δική μας ευθυνη πηγαινουμε ετσι και αλλίως! Μπορείς να δωσεις ομως περισσοτερες πληρπφορίες; Οπως για παραδειγμα, ποσες κοπελες ειχε στην βαρδια, τι εξτρα παιζουν και τι χρεωσεις, ποση ωρα η καθε συνεδρία κτλ? Ετσι θα εχουμε μια εικονα για το τι προσφερουν και αναλογα θα πραξουμε.Ναι φίλε μου σου τον παίζουν. Πας με δική σου ευθύνη όμως
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.862
- Πόντοι
- 506
Έγραψα μη χαλάτε τα λεφτά σας σε αυτό το μαγαζί. Ο @Kostasperv έγραψε ότι το μπάνιο είναι εκτός δωματίου όπως επίσης και για τις κοπέλες . Αν συνεχέζεται να θέλεται να πάτε και να μπαινοβγαίνεται από το δωμάτιο στο μπάνιο για να κάνετε ντουζ να πάτε. Οι τιμές είναι οι ίδιες σε αυτά τα μαγαζιά.Με δική μας ευθυνη πηγαινουμε ετσι και αλλίως! Μπορείς να δωσεις ομως περισσοτερες πληρπφορίες; Οπως για παραδειγμα, ποσες κοπελες ειχε στην βαρδια, τι εξτρα παιζουν και τι χρεωσεις, ποση ωρα η καθε συνεδρία κτλ? Ετσι θα εχουμε μια εικονα για το τι προσφερουν και αναλογα θα πραξουμε.
the_crafty
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2011
- Like
- 148
- Πόντοι
- 1
Αν είναι να σας τα βγάζουμε με το τσιγκελι ρε παιδιά..εντάξει αφήστε το.
Ναι ρε φίλε μπαίνει ο άλλος κακοσχολιάζει με φουλ άρνηση, αν έχει δίκαιο καλά κάνει, αλλά τουλάχιστον μπες σε λεπτομέρειες όπως οι υπόλοιποι συναγωνιστές να μπορέσουν να αιτιολογηθούν τα σχόλιά σου. Έτσι όπως πράτεις,περισσότερο κακόβουλο ακούγετε παρά αντικειμενικό το σχόλιό σου!Αν είναι να σας τα βγάζουμε με το τσιγκελι ρε παιδιά..εντάξει αφήστε το.
Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 21
Τι παραπάνω θέλετε να μάθετε; Κοπέλες αόρατες σημαίνει ότι δεν έχεις δυνατότητα επιλογής. Πηγαίνετε να πετάξετε ένα 50αρικο αν περισσεύειl.Έχουν μπάνιο εκτός δωματίου οι υπηρεσίες είναι κάτω του μετρίου οι κοπέλες αόρατες δηλαδή πως να πας εκεί;
the_crafty
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2011
- Like
- 148
- Πόντοι
- 1
Δεν περισσευει καθολου το 50αρικο..πρεπει να δουλευουμε 2 μερες για να το βγαλουμε..θα συμφωνησω κι εγω ομως με τα προαναφερθεντα σχολια..δεν βλεπουμε να μακροημερευει...μαλλον θα καταληξει κι αυτο σαν το aqua.
Ρε αλανια, το μονο που σχολιαζεται παραπανω ειναι οτι οι κριτικές και τα σχολια δεν ειναι πληρεις ώστε ο καθενας να αποφασισει αν του κανει ή οχι. Ενα "απλα μην πηγαινετε" δεν λεει κατι και οπως λεει ο φιλος παραπανω, ενα τετοια σχολιο ανετα μπορει να χαρακτηριστεί κακοβουλο. Εδω ειμαστε για να παραθετουμε εμπειρίες, οχι να καθοδηγουμε!
Ρε...σατανάδες. Σας λένε δύο τρία άτομα μακριά από το συγκεκριμένο. Και εσείς επιμένετε. Για να μην λένε λεπτομέρειες σημαίνει δεν θέλουν να εκτεθούν γιατί πιθανόν είναι μετρημένοι όσοι φάγανε την φόλα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Αφού επιμένετε τόσο γιατί δεν πάτε να πείτε κ στους άλλους αν έχετε διαφορετικη αξιολόγηση.
Pli mi riz
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Irida φιλεΤην Κυριακή θα είμαι Θεσσαλονικη για δουλειά.Υπάρχει κάτι αξιόλογο σε σχέση υπηρεσίες-τιμή να επισκεφτώ;
Για πες μου φίλε υπηρεσίες τιμη; ή που να κοιτάξω για να βρω σχετικά;Irida φιλε
Για πες μου φίλε υπηρεσίες τιμη; ή που να κοιτάξω για να βρω σχετικά;
Irida - Page 127 - bourdela.com forum
Αν έχει κάποιος τηλ για ίριδα η Κίρα αν μπορεί να μου το στείλει Ευχαριστώ Καλησπέρα Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σταμάτησα, όμως επέστρεψα. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ πολύ
GiorgoSalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2026
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά...
Η Μαρία του silk που ήταν Λάρισα βρίσκεται στο queen??
Έχει πάει κανείς?
Εχώ την αίσθηση ότι την ακολουθούν στο insta και τους ακολουθεί.
Να την μπερδεύω τόσο ..
Έχει πάει κανείς?
Να την μπερδεύω τόσο ..
Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 21
Καμία σχέσηΡε παιδιά...
Έχει πάει κανείς?
Να την μπερδεύω τόσο ..
Pli mi riz
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Περα του οτι δν αξιζει φραγκο .. πληροφοριες λενε οτι θα ανεβει αρχες του μηνα χωρις πκηρφοριες περισοτερες .. πολυ ακριβη και αυτα που προσφερει. δν αξιζειΡε παιδιά...
Έχει πάει κανείς?
Να την μπερδεύω τόσο ..
GiorgoSalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2026
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Για εμένα αξίζει αδερφέ...γι αυτό και ρώτησα.Περα του οτι δν αξιζει φραγκο .. πληροφοριες λενε οτι θα ανεβει αρχες του μηνα χωρις πκηρφοριες περισοτερες .. πολυ ακριβη και αυτα που προσφερει. δν αξιζει
Τα υπόλοιπα περισσεύουν.
Είδαμε όλοι πολύ καλά το μήνυμα που τις έστειλες πριβέ...
Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο σε αυτούς που έχουν επισκεφτεί το queen ,εάν θες να πας αλλού την συζήτηση δεν θα σου κάνω την χάρη.
Pli mi riz
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Αν εχεις λεφτα για πεταμα τι να .. δεν εχω αποψη εκτος αν σε εσενα βαζει βιζι η σ αφηνει τιν αγγιζεις οποτε αλλαζουν τα πραγματα ..Για εμένα αξίζει αδερφέ...γι αυτό και ρώτησα.
Τα υπόλοιπα περισσεύουν.
Είδαμε όλοι πολύ καλά το μήνυμα που τις έστειλες πριβέ...
Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο σε αυτούς που έχουν επισκεφτεί το queen ,εάν θες να πας αλλού την συζήτηση δεν θα σου κάνω την χάρη.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 842