I_can_be_slut
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2024
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Δεν μπορώ να βρώ έναν άντρα για σεξ μόνο στην Λάρισα. Σκέφτομαι που μπορώ να τον γνωρίσω. Είμαι όμορφη, αλλά οι άντρες δεν φλερτάρουν καθόλου.
Ευχαριστώ.Σε λάθος μέρη ψάχνεις …
Άντρες υπάρχουμε…αλλά δεν πάμε όπου παίζει ποζεριά και δηθενια…μπες σε μοτοπαρεες και αθλητικούς συλλόγους τρεξίματος πχ να σου γίνει το μουνι γαρύφαλλο
Ποσο χρονών εισαι?Που στην Λάρισα να βρω έναν ωραίο άντρα για σεξ μόνο;
Είμαι 35 χρονών πότε θες να κάνουμε μια βιντεοκληση να σε δω και να σου σκίσω το μουνιΠου στην Λάρισα να βρω έναν ωραίο άντρα για σεξ μόνο;
...δεν χρειαζοταν να κανεις νεο νημα, εχεις κανει ηδη νημα με το ιδιο θεμα εδω:Που στην Λάρισα να βρω έναν ωραίο άντρα για σεξ μόνο;
Δεν μπορώ να βρώ έναν άντρα για σεξ μόνο στην Λάρισα. Σκέφτομαι που μπορώ να τον γνωρίσω. Είμαι όμορφη, αλλά οι άντρες δεν φλερτάρουν καθόλου.
εξαρταται τι ψάχνεις και σε τι ηλικία, όπως ξέρεις οι άντρες γίνονται πολύ εύκολοι όταν είναι να γαμήσουνΔεν μπορώ να βρώ έναν άντρα για σεξ μόνο στην Λάρισα. Σκέφτομαι που μπορώ να τον γνωρίσω. Είμαι όμορφη, αλλά οι άντρες δεν φλερτάρουν καθόλου.
Δεν ξερουν ολοι τις παραλιες γυμνιστων της ΛαρισαςΈλα σε παραλία γυμνιστων
Που έχει παραλία γυμνηστων?επίσης γίνεται παιχνίδι τι κόσμο μαζεύει?Δεν ξερουν ολοι τις παραλιες γυμνιστων της Λαρισας