Νέα

Outdoor sex Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vag98
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vag98

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2022
Like
739
Πόντοι
81
Μέρη στη Λάρισα για σεξ σε εξωτερικό χώρο; Εγώ προτιμώ το άλσος και το δασάκι στο ποτάμι μετά τη γέφυρα στα ταμπάκικα.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.341
Πόντοι
3.836
18 είσαι τύπε;
Δεν φοβάσαι τους ανώμαλους ,να πληρώσεις δωμάτιο να κάνεις την δουλειά σου

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.862
Πόντοι
506
Μέρη στη Λάρισα για σεξ σε εξωτερικό χώρο; Εγώ προτιμώ το άλσος και το δασάκι στο ποτάμι μετά τη γέφυρα στα ταμπάκικα.
Πιο δασάκι εννοείς, σε πια γέφυρα?

Charlie H.

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
168
Πόντοι
0
18 είσαι τύπε;
Δεν φοβάσαι τους ανώμαλους ,να πληρώσεις δωμάτιο να κάνεις την δουλειά σου

Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Είναι η όλη κατάσταση που σε φτιάχνει.

Υπάρχουν πάρα πολλά μέρη στη Λάρισα ανάλογα με το τι σου αρέσει και πόσο risky είσαι. Π.χ. Στο Πανεπιστημιακό αν συνεχίσεις ευθεία από την είσοδο έχει ένα χωματόδρομο που σε βγάζει σε χωράφια εκεί πας γαμάς και βλέπεις πιάτο τη Λάρισα. Επειδή έχω κάνει άπειρα outdoor και αν γράψω μέρη εδώ θα χρειαστεί 3 σελίδες πες πάνω κάτω τι σου αρέσει ( φύση με θέα, φύση κρυμμένος, μέρη που μπορεί να σε πιάσουν) για να σου δώσω πληροφορίες.

OP
OP
V

Vag98

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2022
Like
739
Πόντοι
81
Πιο δασάκι εννοείς, σε πια γέφυρα?
Στο ποτάμι κάτω στο παρκάκι, αν πάρεις ευθεία από την πλευρά του αλκαζαρ και περάσεις κάτω από την πεζογέφυρα εκεί στα ταμπάκικα, αρχίζει χωματόδρομος και είναι κλεισμένο από δέντρα.

OP
OP
V

Vag98

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2022
Like
739
Πόντοι
81
Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Είναι η όλη κατάσταση που σε φτιάχνει.

Υπάρχουν πάρα πολλά μέρη στη Λάρισα ανάλογα με το τι σου αρέσει και πόσο risky είσαι. Π.χ. Στο Πανεπιστημιακό αν συνεχίσεις ευθεία από την είσοδο έχει ένα χωματόδρομο που σε βγάζει σε χωράφια εκεί πας γαμάς και βλέπεις πιάτο τη Λάρισα. Επειδή έχω κάνει άπειρα outdoor και αν γράψω μέρη εδώ θα χρειαστεί 3 σελίδες πες πάνω κάτω τι σου αρέσει ( φύση με θέα, φύση κρυμμένος, μέρη που μπορεί να σε πιάσουν) για να σου δώσω πληροφορίες.
Αν έχεις κάτι με φύση και θέα να προτείνεις, θα ήταν τέλειο!

Charlie H.

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
168
Πόντοι
0
Αν έχεις κάτι με φύση και θέα να προτείνεις, θα ήταν τέλειο!
1. Το κιόσκι πάνω στο ύψωμα μετά τον Τύρναβο

2. Στο δρόμο για Σπηλιά μετά τις πρώτες στροφές έχει ένα μεγάλο άνοιγμα που παρκάρεις το αμάξι και βλέπεις τα φώτα από κάτω όλου του κάμπου. Μόνο βράδυ πας γιατί μέρα θα φαίνεσαι από τον δρόμο.

3. Το πάρκο πίσω από την Νεάπολη πριν το Πανεπιστημιακό.

Λίγο πιο μακρύς αλλά αξίζει
4. Λίμνη Πλαστήρα πάνω στο παρατηρητήριο

5. Στόμιο περνόντας όλη την παραλία στο τέλος έχει ένα ερημικό κιόσκι και από κάτω μια ερημική παραλία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom