Καλησπέρα σε όλους...
Τώρα που έφυγα από Λάρισα ,το τονιζω,για να μην θεωρηθεί ότι πάω να κάνω διαφήμιση ας παραθέσω και εγώ τα πράγματα ακριβώς όπως είναι...:
Την Λάρισα την επισκέπτομαι εδώ και τέσσερα χρόνια,όχι μόνη μου,προωθούμε από συγκεκριμένο γραφείο, Παρ όλο που δεν ανήκω στο δυναμικό του στη Αθήνα...Αυτό τι σημαίνει ,ότι τις τιμές του μασάζ τις ορίζει η εργοδοσία η οποία παίρνει και το αντίστοιχο ποσοστό της(υπάρχει επίσημο σάιτ)που αναγράφονται όλα).
Οι τιμές αυτές δεν ανέβηκαν σε καμία επαρχία από αυτές που επισκεπτόμαστε και διατηρήθηκαν ακριβώς όπως είναι και στην Αθήνα,σε αντίθεση με άλλα γραφεία που έχουν την ώρα στα 70€...εμείς κρατήσαμε τα ίδια επίπεδα παντού, και προσθέσαμε και πρόγραμμα 50 λεπτών με 50€ η 40 λεπτών με 40€ για αυτούς που θα ήθελαν κάτι ποίο οικονομικό.
Τιμές για τις οποίες είστε ενήμεροι πολύ πριν προγραμματίσετε το ραντεβού,δεν τις έχουμε κρύψει ...
Το δεύτερο κομμάτι του happy end (το οποίο επίσης επισημαίνουμε ότι δεν είναι υποχρεωτικό )είναι μια τιμή που την ορίζει η θεραπεύτρια,άλλες την έχουν +20€ ,άλλες +30€ ...άλλες +80€ ...
Εγώ την έχω +30€ (εάν σκεφτείτε ότι σε ένα μπαρ ένα νερό να κεράσεις στη μπαργουμαν για να σου κάνει παρέα ενός τετάρτου πληρώνεις 20€ πεταμένα)και το διευκρινίζω πριν την έναρξη του μασάζ,οπότε είναι στη δικαιοδοσία σας να αποφασίσετε εάν θα πάρετε η όχι...δεν κάνω εκπτώσεις γιατί θέλω να είμαι δίκαιη με όλους.
Το αν αξίζει το μασάζ που κάνω,αν είναι μέτριο,αν είναι καλό η κακό, προφανώς και μπορείτε να το κρίνετε,σε όλα τα επαγγέλματα ισχύει αυτό.Ουτε όλοι οι γιατροί είναι καλοί αλλά πληρώνονται αδρά,ούτε όλοι οι οικοδόμοι είναι καλοί αλλά επίσης πληρώνονται,ούτε όλες οι σερβιτόρες ,ούτε όλες οι καθαρίστριες κλπ κλπ...Εάν δεν σας αρέσει απλα δεν με ξανά προτιμάτε,έως τώρα πάντως η Λάρισα το αντίθετο μου έχει δείξει...
Στην εμφάνιση τώρα εννοείται πως δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους...ούτε και εμένα μου αρέσουν όλοι, έχετε όμως το δικαίωμα μπαίνοντας στο διαμέρισμα,εάν αυτό που θα δείτε σας δημιουργεί δυσφορία η τέλος πάντων δεν είναι αυτό που περιμένατε ...να ανοίξετε την πόρτα "Μαράκι μου χάρηκα, περίμενα κάτι άλλο ,δεν θα συνεχίσω,Καλή συνέχεια από εμένα"...δεκτό και αξιοπρεπέστατο,και πάλι φίλοι.Δεν θα με προσβάλετε πιστέψτε με...
Ειρωνείες μετά, και καυστικά σχόλια δήθεν για να προστατεύσουμε τους υπόλοιπους από την απατεωνισα που ανέβηκε δεν νομίζω ότι βοηθάνε, αντίθετα δημιουργούν μια περιέργεια στον κόσμο να πάει να δει αυτό το κακο "προϊόν" που πουλιέται τόσο ακριβά...
Κύριε
@PARTIZAN μου χίλια συγνώμη εάν αποδείχτηκα ανάξια των προσδοκιών σας, σε όλους τους τομείς...και το μόνο που θεωρήσατε καλό ήταν το διαμέρισμα και η ντουζιέρα ,κάτι είναι και αυτό.
Εμένα πάντως δεν θα με επηρεάσει η γνώμη σας,γιατί η Λάρισα με έχει στηρίξει και συνεχίζει να με στηρίζει...
Θα είμαι κοντά σε όσους επιθυμούν ραντεβού πολύ σύντομα,ποίο σύντομα από όσο υπολόγιζα.
Υ.Γ. είμαι πολύ περήφανη που δεν αξίζω ούτε μια τρίχα από το μ@@νι των κοριτσιών που προαναφέρατε ποιοι πάνω.
. ΜΑΡΙΑ