Ωραία λοιπόν να αλλάξω λίγο το τίτλο ; Υπάρχει κάποιο private ίδρυμα !;!;!
Το body to body δεν είναι μασάζ ; Εμένα πάντως μου έφυγαν οι πόνοι από χέρια και πόδια μετά το nuru ;
Και κάτι ακόμα , για ποιο λόγο κάνει video ; Ότι τι ; Εντάξει μαλακία που δεν της το είπαν εξ αρχής ΑΛΛΑ είναι κάποιου είδους ανάγκη να κάνει video για αυτό ;
Να αντιγράψω και αυτό το επικότατο σχόλιο " Καταρχην η Ν.Δ. Προωθει την Ραγδαια Αυξηση ολων των ειδων Πορνειας και για αυτο εχουν δημιουργιθει 40.000. Νεες Ελληνιδες Πορνες Απο τον Αυγουστο Του 2019. Επισης Μονο οι Ανθρωποι Της Ακρας Αριστερας Και Της Αναρχιας Πολεμουν Την Αναγκαστικη Πορνεια Απολυτα. Ομως το 90% Οι Γυναικες που κανουν πορνεια αγαπουν η και λατρευουν την Ν.Δ. Εγω Εδωσα Βοηθεια 25 ευρω σε μια Αθηναια Αισθητικο πριν 1,5 μηνα, αλλα αυτη με ελεγε μια μεγαλη ποικιλια ψεματων. Διοτι η Ιδια Θεωρει Καλο που εχει πολλα χρηματα απο την Πορνεια Που Κανει. Αγνοει ομως οτι θα πεθανει Νεα Απο Καρκινο Της Μητρας, η του Ειτζ, η Της Ηπατιτιδας C κ.τ.λ. Και για αυτο την Μπλοκαρα. Επισης Υπαρχουν Ψυχολογοι, Δικηγορινες, Νοσοκομες, Δασκαλες, Καθηγητριες, Γιατρινες, Φοιτητριες, Που Κανουν Σεξ με 3000 ανδρες σε ολη την Ελλαδα."