Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 868
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
26
Like
3.881
Πόντοι
4.827
Μιλάμε για εξαντλητικό ταξίδι από Μινσκ με περιπέτεια,αναμονή στα σύνορα,ορθοστασία μετά από ξενύχτι στα κλαμπ και πτήση την επόμενη μέρα,όρεξη ε΄χεις να περιμένεις το νυχτερινό λεωφορείο στο κρύο ή να ψάχνεις Uber?Μπήκα στο πρώτο διαθέσιμο ταξί να φτάσω γρήγορα ξενοδοχείο για να πάω για ύπνο.
οκ..αλλα γιατι εκλεισες στο marriot στην αλλη ακρη.?το ραντισον στο αεροδρομιο δεν σου εκανε ?

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
οκ..αλλα γιατι εκλεισες στο marriot στην αλλη ακρη.?το ραντισον στο αεροδρομιο δεν σου εκανε ?

Σκέφτηκα μήπως προλάβαινα να δω λίγο την παλιά πόλη στο Βίλνιους αλλά τελικά ξεράθηκα στον ύπνο.Πάντως ωραία μουνάκια οι Λιθουανές μου έκαναν εντύπωση.Καλύτερες από τις Λευκορρωσίδες σωματικώς,όχι τόσο θηλυκές και περιποιημένες βέβαια.Πάντως πιο μοντελικά χαρακτηριστικά.
Κατά τη γνώμη σου το Μάριοτ ή το Ράντισον είναι καλύτερο?Το Ράντισον μου φάνηκε εντυπωσιακό δίπλα στο ποτάμι και είναι λίγο πιο κοντά στην παλιά πόλη.
Γενικά δεν είχα ιδέα από Βίλνιους,νόμιζα οτι το αεροδρόμιο είναι πιο κοντά στην πόλη,όχι οτι είναι ιδιαίτερα μακριά δηλαδή κάπου 20 λεπτά πήρε με το ταξί.
Αν ξαναπάω Μινσκ ίσως να μείνω μια μέρα Βίλνιους αξίζει τον κόπο.Και το αεροδρόμιο μικρό αλλά ήρεμο,κυριλέ μέσα,Ρίγα μεγάλο αλλά μπορδέλο πολύ βρώμικο και με πολλή κίνηση.
Ο ταξιτζής μου εξήγησε οτι μένουν Βίλνιους Ρωσόφωνοι με λιθουανική υπηκοότητα που δε μιλάνε λέξη λιθουανικά ούτε κάνουν τον κόπο να μάθουν,λένε η Ρωσία είναι σπουδαία χώρα γιατί να μάθω λιθουανικά,μου αρκούν τα ρωσικά.

Τελευταία τροποποίηση:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
26
Like
3.881
Πόντοι
4.827
Σκέφτηκα μήπως προλάβαινα να δω λίγο την παλιά πόλη στο Βίλνιους αλλά τελικά ξεράθηκα στον ύπνο.Πάντως ωραία μουνάκια οι Λιθουανές μου έκαναν εντύπωση.Καλύτερες από τις Λευκορρωσίδες σωματικώς,όχι τόσο θηλυκές και περιποιημένες βέβαια.
Κατά τη γνώμη σου το Μάριοτ ή το Ράντισον είναι καλύτερο?Το Ρνατισον μου φάνηκε εντυπωσιακό δίπλα στο ποτάμι και είναι λίγο πιο κοντά στην παλιά πόλη.
Γενικά δεν είχα ιδέα από Βίλνιους,νόμιζα οτι το αεροδρόμιο είναι πιο κοντά στην πόλη,όχι οτι είναι ιδιαίτερα μακριά δηλαδή κάπου 20 λεπτά πήρε.
ραντισον εχω μεινει πανω απο 10 φορες ειναι τοπ για μενα.800 μετρα απο το κεντρο.πρωινο τοπ στο εστιατοριο διπλα στο ποταμι.μπαρ skyline φοβερη θεα ,βλεπεις και καμμια γκομενα περιποιημενη...ουτε 50 μετρα απο την υπογεια διαβαση βγαινεις στο europa το εμπορικο που επισης βλεπεις κοσμο ,και διπλα ακριβως το πιο μικρο εμπορικο το cup που επισης μαζευει μουνακια για εχει terrace με καφε και εστιατορια.επισης στον δρομο ακριβως απο πανω περνανε 2 λεωφορεια που πας καρφι αεροδρομιο...το marriot ειναι πιο μακρια απο ολα αυτα και χωρις να ειναι πολυ κοντυτερα στην παλια πολη.δεν εχω μεινει.
φθηνοτερο αρκετα καλο ειναι το holiday inn 150μ πριν το ραντισον,πλεονεκτημα οτι δεν εχει καρτα στο ανσανσερ,ανεβαινε η γκομενα χωρις να χρειαζοταν ν κατεβαινω να την παιρνω...επισης για καρακεντρο πολυ καλο ,νοβοτελ,20 μετρα απο το δρομο με τα περισσοτερα καφε ρεστοραν και κλαμπς της πολης.μειονεκτημα εχει ξυλινες πορτες τυπου salloon,στα queen rooms, για το μπανιο,αν κανεις μπανιο ολη η υγρασια μπαινει στο δωματιο,αν γαμας γινεσαι μουσκεμα.
εισαι της παραδοσιακης σχολης αλλα πρεπει να παιζεις ενημερωση μεσω google για να μη χανεις χρονο και χρημα...

Τελευταία τροποποίηση:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
26
Like
3.881
Πόντοι
4.827
Αν ξαναπάω Μινσκ ίσως να μείνω μια μέρα Βίλνιους αξίζει τον κόπο.Και το αεροδρόμιο μικρό αλλά ήρεμο,κυριλέ μέσα,Ρίγα μεγάλο αλλά μπορδέλο πολύ βρώμικο και με πολλή κίνηση.
Ο ταξιτζής μου εξήγησε οτι μένουν Βίλνιους Ρωσόφωνοι με λιθουανική υπηκοότητα που δε μιλάνε λέξη λιθουανικά ούτε κάνουν τον κόπο να μάθουν,λένε η Ρωσία είναι σπουδαία χώρα γιατί να μάθω λιθουανικά,μου αρκούν τα ρωσικά.
βιλνιους ειναι compact πολη σε 2μερες την εχεις γυρισει ολη με τα ποδια...το αεροδρομιο ειναι 5,5 χλμ απο το κεντρο.το τερμιναλ των αναχωρησεων ειναι 5,5 μηνων καινουργιο.ριγα εχει πιο πολλες ανταποκρισεις γι αυτο εχει και παραπανω κοσμο..

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
βιλνιους ειναι compact πολη σε 2μερες την εχεις γυρισει ολη με τα ποδια...το αεροδρομιο ειναι 5,5 χλμ απο το κεντρο.το τερμιναλ των αναχωρησεων ειναι 5,5 μηνων καινουργιο.

Οντως το κτίριο των αφίξεων ήταν σε τραγική κατάσταση.Τελείως σοβιετικού τύπου.Ενώ στις αναχωρήσεις εντυπωσιάστηκα.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
ραντισον εχω μεινει πανω απο 10 φορες ειναι τοπ για μενα.800 μετρα απο το κεντρο.πρωινο τοπ στο εστιατοριο διπλα στο ποταμι.μπαρ skyline φοβερη θεα ,βλεπεις και καμμια γκομενα περιποιημενη...ουτε 50 μετρα απο την υπογεια διαβαση βγαινεις στο europa το εμπορικο που επισης βλεπεις κοσμο ,και διπλα ακριβως το πιο μικρο εμπορικο το cup που επισης μαζευει μουνακια για εχει terrace με καφε και εστιατορια.επισης στον δρομο ακριβως απο πανω περνανε 2 λεωφορεια που πας καρφι αεροδρομιο...το marriot ειναι πιο μακρια απο ολα αυτα και χωρις να ειναι πολυ κοντυτερα στην παλια πολη.δεν εχω μεινει.
φθηνοτερο αρκετα καλο ειναι το holiday inn 150μ πριν το ραντισον,πλεονεκτημα οτι δεν εχει καρτα στο ανσανσερ,ανεβαινε η γκομενα χωρις να χρειαζοταν ν κατεβαινω να την παιρνω...επισης για καρακεντρο πολυ καλο ,νοβοτελ,20 μετρα απο το δρομο με τα περισσοτερα καφε ρεστοραν και κλαμπς της πολης.μειονεκτημα εχει ξυλινες πορτες τυπου salloon,στα queen rooms, για το μπανιο,αν κανεις μπανιο ολη η υγρασια μπαινει στο δωματιο,αν γαμας γινεσαι μουσκεμα.
εισαι της παραδοσιακης σχολης αλλα πρεπει να παιζεις ενημερωση μεσω google για να μη χανεις χρονο και χρημα...

Οντως το Ράντισον φαινόταν εντυπωσιακό εξωτερικά και σαφώς σε καλύτερη θέση,το Μάριοτ δεν είναι μακριά,έβλεπα το Ράντισον απέναντι.Εχει περίπου τις ίδιες τιμές αλλά το διάλεξα τελευταία στιγμή γιατί μου φάνηκε πιο καινούργιο και με μεγαλύτερα δωμάτια.Δυνατό πρωινό και καλά μουνάκια στη ρεσεψιόν και στους θαμώνες αλλά αν ξαναπάω θα μείνω σίγουρα Ράντισον.
Ηταν ένα πολωνικό ζευγάρι στο πρωινό,ο Πολωνός έκανε σα σκυλάκι στην Πολωνέζα.Τον άκουγα να μιλάει και δεν πίστευα τι έλεγε.Τέτοιο στυλ σε γκόμενα σα λακές δε θα είχε ποτέ σε καμία περίπτωση Λευκορρώσος.Εντωμεταξύ όταν έρχεσαι Πολωνία από Γερμανία εντυπωσιάζεσαι πόσο πιο αρσενικοί είναι οι Πολωνοί σε συμπεριφορά στις Πολωνέζες σε σχέση με τους Γερμανούς απέναντι στις Γερμανίδες.Οι Γερμανοί για τα ρωσικά δεδομένα είναι τελείως τσιάουα σε αυτό το θέμα.

Τελευταία τροποποίηση:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
26
Like
3.881
Πόντοι
4.827
Οντως το Ράντισον φαινόταν εντυπωσιακό εξωτερικά και σαφώς σε καλύτερη θέση,το Μάριοτ δεν είναι μακριά,έβλεπα το Ράντισον απέναντι.Εχει περίπου τις ίδιες τιμές αλλά το διάλεξα τελευταία στιγμή γιατί μου φάνηκε πιο καινούργιο και με μεγαλύτερα δωμάτια.Δυνατό πρωινό και καλά μουνάκια στη ρεσεψιόν και στους θαμώνες αλλά αν ξαναπάω θα μείνω σίγουρα Ράντισον.
Ηταν ένα πολωνικό ζευγάρι στο πρωινό,ο Πολωνός έκανε σα σκυλάκι στην Πολωνέζα.Τον άκουγα να μιλάει και δεν πίστευα τι έλεγε.Τέτοιο στυλ σε γκόμενα σα λακές δε θα είχε ποτέ σε καμία περίπτωση Λευκορρώσος.Εντωμεταξύ όταν έρχεσαι Πολωνία από Γερμανία εντυπωσιάζεσαι πόσο πιο αρσενικοί είναι οι Πολωνοί σε συμπεριφορά στις Πολωνέζες σε σχέση με τους Γερμανούς απέναντι στις Γερμανίδες.Οι Γερμανοί για τα ρωσικά δεδομένα είναι τελείως τσιάουα σε αυτό το θέμα.
Ναι δεν ειναι μακρια,και πιο καινουργιο ειναι αλλα δεν εχει την περατζαδα που χει γυρω γυρω το ραντισον.τωρα καλοκαιρι εχει και καποια μικρα καφε πανω και κατω απο την γεφυρα που μαζευεται κοσμος.σε 25 30 μερες θα μαι πανω,εχουμε εκκρεμοτητες

Συνημμένα

• Screenshot_20250707_224430_Gallery.jpg
    Screenshot_20250707_224430_Gallery.jpg
    659,6 KB · Εμφανίσεις: 18

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Βλέπουμε σλαβικούς παραδείσους.Το βασικό είναι να έχει Σλάβους και Σλάβες πάνω από 90% ένα μέρος,μετά είναι όλα τέλεια.

Αμα μπουν Δυτικοί,μεσογειακοί,αραβότουρκοι,τριτοκοσμικοί,χέσε μέσα και κατούρα έξω.Το μέρος χάνει την αξία του.Οι Σλάβοι πάντα εξασφαλίζουν τη σωστή ισορροπία για να γαμάς.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
26
Like
3.881
Πόντοι
4.827
O τειτ λεει πηρε κατι 10αρια στο κοζιτσε

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Φαντάσου να μπουκάρεις λεωφορείο για Μινσκ και να δεις τον Τέιτ με τεράστιο πούρο και ανοιχτό πουκάμισο δίπλα στη Λευκορρωσίδα γιαγιά με τα μπογαλάκια.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Είχα πάει Κόζιτσε το 2005.Είχε λίγο κόσμο οπότε έφυγα την επόμενη μέρα.Εριξα κάτι γλωσσόφιλα σε μια Σλοβάκα στο σταθμό των λεωφορείων πριν πάρω το λεωφορείο για Ούζγκοροντ.Μόλις είχε ανοίξει η Ουκρανία τα σύνορα για ΕΕ και μπορούσες να μπεις χωρίς βίζα.Ούζγκοροντ έκατσα μερικές ώρες δεν είδα τίποτα αξιόλογο και πήρα το τρένο για Λβωφ που μόλις πάτησα το πόδι μου κατάλαβα οτι θα γαμήσω.Ηταν τέλειο το σκηνικό.
Τότε έπρεπε να ψάχνεις μόνος σου από πόλη σε πόλη,δεν υπήρχε καμία πληροφορία.
Και τώρα βασικά οι περισσότεροι έχουν σταματήσει να δίνουν πληροφορίες,οι πιο πολλοί προτιμούν πριβέ γκρουπς με πατριώτες τους στο Whatsapp,Telegram κτλ για να μη χαλάσουν τα μέρη με εισβολή καυλωμένων ξένων.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Minsk κλασικά με τις γκόμενες δίπλα και απέναντι να έχουν ξελιγωθεί τρώγοντας ψαρικά και πίνοντας κοκταίηλ και να μου δείχνουν το άρωμα της προτίμησής τους.

7bg99s.jpg

c9JYX0.jpg

vAWjhT.jpg

Αν συνέχιζα να τις ποτίζω στο bar του Maslow6 που με πήγαν μετά θα έκανα σίγουρα τριολέ αλλά βρήκα άλλες.Πριν τις αφήσω έπαιξαν γλωσσόφιλα και μπαλαμούτι,μου έλεγαν οτι ήθελαν να χορέψουνε να έρθουν ξενοδοχείο κτλ.Τώρα έχουν φαγωθεί να ξαναπάω.
Madmen ανάμεσα σε οχτώ μπουτάρες,βυζάρες από τέσσερις γκόμενες που φόρτωσα στη συνέχεια στο Maslow.Είχα την ατυχία να έχω φάει το πρωί άθλιο Mac.by ( επειδή με πίεσε η βασική σπονσορέτ να έρθω να τη βρω πρωί σε μια γκαλέρια στου διαόλου τη μάνα και δεν είχα φάει πρωινό στο ξενοδοχείο)και όταν γύρισα από τη χέστρα του Madmen τη γκόμενα που κυρίως κυάλαρα την πρεσάριζε άλλος καυλέας και ξενέρωσα.Μου είχαν φύγει ήδη 200 ρούβλια σε κεράσματα στην παρέα και αποφάσισα να επενδύσω σε άλλες γιατί τριγύρω έπαιζε απίστευτο μουνί.Δεν τόλμησα βέβαια να τραβήξω φωτός από τις θαμώνες γιατί έπαιζε παντού σεκιούριτυ.

pDc2zZ.jpg

YS75QY.jpg

Σλαβική μαγεία και ρομαντισμοί.Καυλούπολις.

qCG0Xi.jpg

mp2yb0.jpg

SXQrJv.jpg

UTgFpp.jpg
8O8kwg.jpg
2UBgKP.jpg

8O8kwg.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
669
Πόντοι
81
Αν πήγαινες επαρχία θα έσφαζες,τόσα χρόνια στα πεδία έπρεπε να ξέρεις ρώσικα για να κάνεις τη διαφορά
Εγώ έχω βρει άλλο κόλπο της μεταφέρω πολωνια αν μπορούν και περάσουν τα σύνορα Βέβαια
Αλλά πήγαινα Λευκορωσία θα πήγαινα επαρχία και μια πόλη 200χιλιαδων δεν γίνεται να σε μάθουν μέσα σε 2 με 3 μέρες
Απλά τα στάνταρ και ο ανταγωνισμός είναι ακόμα πιο κάτω ενώ στο Μινσκ είναι πονηρεμενες,αυτό το κακό έχουν οι μεγάλες πολεις
Καλό το σύστημα και ασφαλές. Αλλά τα κοντακτ πως τα κάνεις με αυτές που είναι μπελαρους; μέσω μαμπα η κάτι άλλο;. Επίσης είναι απλό να πάρει κάποια βίζα έστω 7 ημερών γιαβπολωνια αν είναι νεαρη κ χωρίς δουλειά πχ φοιτήτρια????
Τοχα σκεφτεί κι εγώ αν ποτέ βρω χρόνο για πάνω αλλά αυταωταωλοτζιστικ θέματα δεν είναι τόσο απλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Minsk κλασικά με τις γκόμενες δίπλα και απέναντι να έχουν ξελιγωθεί τρώγοντας ψαρικά και πίνοντας κοκταίηλ και να μου δείχνουν το άρωμα της προτίμησής τους.

7bg99s.jpg

c9JYX0.jpg

vAWjhT.jpg

Αν συνέχιζα να τις ποτίζω στο bar του Maslow6 που με πήγαν μετά θα έκανα σίγουρα τριολέ αλλά βρήκα άλλες.Πριν τις αφήσω έπαιξαν γλωσσόφιλα και μπαλαμούτι,μου έλεγαν οτι ήθελαν να χορέψουνε να έρθουν ξενοδοχείο κτλ.Τώρα έχουν φαγωθεί να ξαναπάω.
Madmen ανάμεσα σε οχτώ μπουτάρες,βυζάρες από τέσσερις γκόμενες που φόρτωσα στη συνέχεια στο Maslow.Είχα την ατυχία να έχω φάει το πρωί άθλιο Mac.by ( επειδή με πίεσε η βασική σπονσορέτ να έρθω να τη βρω πρωί σε μια γκαλέρια στου διαόλου τη μάνα και δεν είχα φάει πρωινό στο ξενοδοχείο)και όταν γύρισα από τη χέστρα του Madmen τη γκόμενα που κυρίως κυάλαρα την πρεσάριζε άλλος καυλέας και ξενέρωσα.Μου είχαν φύγει ήδη 200 ρούβλια σε κεράσματα στην παρέα και αποφάσισα να επενδύσω σε άλλες γιατί τριγύρω έπαιζε απίστευτο μουνί.Δεν τόλμησα βέβαια να τραβήξω φωτός από τις θαμώνες γιατί έπαιζε παντού σεκιούριτυ.

pDc2zZ.jpg

YS75QY.jpg

Σλαβική μαγεία και ρομαντισμοί.Καυλούπολις.

qCG0Xi.jpg

mp2yb0.jpg

SXQrJv.jpg

UTgFpp.jpg
8O8kwg.jpg
2UBgKP.jpg

8O8kwg.jpg
Ρισπεκτ καουμπόι

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
669
Πόντοι
81
βιλνιους ειναι compact πολη σε 2μερες την εχεις γυρισει ολη με τα ποδια...το αεροδρομιο ειναι 5,5 χλμ απο το κεντρο.το τερμιναλ των αναχωρησεων ειναι 5,5 μηνων καινουργιο.ριγα εχει πιο πολλες ανταποκρισεις γι αυτο εχει και παραπανω κοσμο..
Οποτε καλύτερες φάσεις βιλνιοθςβμε ρωσιδες

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Καλό το σύστημα και ασφαλές. Αλλά τα κοντακτ πως τα κάνεις με αυτές που είναι μπελαρους; μέσω μαμπα η κάτι άλλο;. Επίσης είναι απλό να πάρει κάποια βίζα έστω 7 ημερών γιαβπολωνια αν είναι νεαρη κ χωρίς δουλειά πχ φοιτήτρια????
Τοχα σκεφτεί κι εγώ αν ποτέ βρω χρόνο για πάνω αλλά αυταωταωλοτζιστικ θέματα δεν είναι τόσο απλα

Μέσω μάμπα κυρίως.Παίζει και τίντερ βέβαια και μπαντού αλλά δεν τα χρησιμοποιώ τόσο.Οι γκόμενες από μάμπα ζητάνε καθαρά σπονσοριλίκι και συχνά δεν είναι διαθέσιμες.Τώρα η μία ήταν άρρωστη και η άλλη δούλευε και καλά συνέχεια οπότε συνάντησα μόνο τις δύο.
Στο live όμως στα κλαμπ και στις Γκαλέριες όπως και στα ρεστωράν του κέντρου έχει άφθονο μουνί,μουνοθύελλα κυριολεκτικά όπως Κίεβο τις καλές εποχές και γκόμενες πολύ ανώτερες από αυτές που βρίσκεις ονλάιν οπότε μπαίνεις σε πειρασμό να χτυπήσεις.Τη νύχτα άμα κερνάς σίγουρα βρίσκεις παρέα όμως δεν κάθονται από το πρώτο ραντεβού θέλουν τουλάχιστον ένα ραντεβού Γκαλέρια με αγορά δώρου.Η νυχτερινή ζωή Μινσκ είναι πολύ ανώτερη από Κίεβο ακόμα και τις καλές εποχές προ 2018,καμία σχέση.
Πρακτικά μπορείς να βγαίνεις κάθε μέρα με άλλη άμα τα χώνεις.Να φορτώσεις γκόμενα από κλαμπ με one night stand ή να κάνεις instafuck με γκόμενα από δρόμο,μαγαζί κτλ όπως Κίεβο δε γίνεται.Instadate ίσως γίνεται.Αυτό όμως της Ουκρανίας,τσάκω 100 ευρώ και έλα διαμέρισμα να σε γαμήσω,δε γίνεται Μινσκ.Οι Λευκορρωσίδες θέλουν λίγο ρομαντζάδα,ψευτοσχέση να τις κυκλοφορήσεις,να περάσεις χρόνο μαζί τους κτλ.Δεν το δίνουν άψε σβήσε όπως οι Ουκρανές.

Τελευταία τροποποίηση:

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
669
Πόντοι
81
Σε αυτό το δρόμο που κάθεται ο Ινδός που έγραψες κάθεσαι σε ένα ωραίο παγκάκι και παρατηρείς την παρέλαση μουνιού. Επίσης το καλύτερο mall για παιχνίδι μακράν ήταν το Galleria. Και το Dana mall που εμένα ήταν καλό άλλο το Galeria το καλύτερο.
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες
Μπράβο συναδελφοι

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
669
Πόντοι
81
Μερικές μιλάνε σπαστά αγγλικά,οι μικρές κυρίως.Χρειάζεσαι ρωσικά ειδικά για τις άνω των 25.Στη συμπεριφορά είναι απονήρευτες όπως οι Ουκρανέζες παλιά προ 2015 και οι Πολωνέζες πολύ παλιά.Δεν έχουν καχυποψία.Δεν υπάρχουν γενικά βλάκες ξένοι να κάνουν ζημιά και δεν παίζει καθόλου φεμινισμός δυτικοποίηση.Μόνο μερικές έχουν λίγο παραπάνω κιλά και τατουάζ αλλά καμία σχέση με Γερμανία ακόμα και με Πολωνία.Παπιόχειλα έχει το 10% και πάλι λιγότερες από Πολωνία,Ουκρανία.
Βασικά αν είσαι άνω των 45 χρειάζεσαι κασέρι δε γίνεται αλλιώς.Κάτω των 40 γίνεται μπορεί να σε δουν σα γαμπρό.Με τα αγγλικά δεν καταλαβαίνουν όλα όσα λες βέβαια και με τα ρωσικά το ίδιο είναι δεν καταλαβαίνεις όά όσα λένε.Αμα βέβαια μείνεις εδώ σε ένα χρόνο θα το δουλεύεις το ρωσικό σε βοηθάνε όλοι να μάθεις τα ακούς παντού και εξοικειώνεσαι.Σε μια μέρα ένα σωρό εκφράσεις έμαθα με το μπιριμπιρι.
Αυτό γενικά που δεν βλέπεις σε σχέση με Ουκρανία είναι μπαρμπάδες με μουνάρες πιτσιρίκες αυτό δεν παίζει όσο Κίεβο.
Λευκορρωσίδες.Παλιά πόλη γίνεται του μουνιου το πανηγύρι.Διασκέδαση καθε μέρα μέχρι αργά,τίγκα στις γκόμενες.

y1xjyC.jpg

Ej1bIl.jpg

Τι μουνάκια κυκλοφορουν οι Λευκορρώσοι.

po4uyNN5j

Γενειοφόρος καμακώνει τρεις μαζί.
4iGfaA.jpg

Η τύχη του να είσαι Σλάβος.
LY7NSZ.jpg

Έφαγα και φοβερό μπριζολικο σήμερα πολύ κυρίλα το μέρος.
Δεν παίζει όμως εξαλο ντύσιμο. Παλιά Ουκρανία κυκλοφορούσα από το πρωί με τον κωλο έξω και δωσεκαποντα
Εδώ βλέπω λίγο φαση Ευρώπη.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
669
Πόντοι
81
Μέσω μάμπα κυρίως.Παίζει και τίντερ βέβαια και μπαντού αλλά δεν τα χρησιμοποιώ τόσο.Οι γκόμενες από μάμπα ζητάνε καθαρά σπονσοριλίκι και συχνά δεν είναι διαθέσιμες.Τώρα η μία ήταν άρρωστη και η άλλη δούλευε και καλά συνέχεια οπότε συνάντησα μόνο τις δύο.
Στο live όμως στα κλαμπ και στις Γκαλέριες όπως και στα ρεστωράν του κέντρου έχει άφθονο μουνί,μουνοθύελλα κυριολεκτικά όπως Κίεβο τις καλές εποχές και γκόμενες πολύ ανώτερες από αυτές που βρίσκεις ονλάιν οπότε μπαίνεις σε πειρασμό να χτυπήσεις.Τη νύχτα άμα κερνάς σίγουρα βρίσκεις παρέα όμως δεν κάθονται από το πρώτο ραντεβού θέλουν τουλάχιστον ένα ραντεβού Γκαλέρια με αγορά δώρου.Η νυχτερινή ζωή Μινσκ είναι πολύ ανώτερη από Κίεβο ακόμα και τις καλές εποχές προ 2018,καμία σχέση.
Πρακτικά μπορείς να βγαίνεις κάθε μέρα με άλλη άμα τα χώνεις.Να φορτώσεις γκόμενα από κλαμπ με one night stand ή να κάνεις instafuck με γκόμενα από δρόμο,μαγαζί κτλ όπως Κίεβο δε γίνεται.Instadate ίσως γίνεται.Αυτό όμως της Ουκρανίας,τσάκω 100 ευρώ και έλα διαμέρισμα να σε γαμήσω,δε γίνεται Μινσκ.Οι Λευκορρωσίδες θέλουν λίγο ρομαντζάδα,ψευτοσχέση να τις κυκλοφορήσεις,να περάσεις χρόνο μαζί τους κτλ.Δεν το δίνουν άψε σβήσε όπως οι Ουκρανές.
Καουμπόι ευχαριστώ για την απάντηση αλλά βασικά ρωτούσα τον βετεράνο πως κάνει τα κονε από ΕΚΤΟΣ χώρας
Εντός όπως ταλές είναι παντού
Παίζεις λιγο νετ ενώ ταυτόχρονα χεζεις στο χοτελ, βγαίνεις στα μωλ και το βράδυ βάζεις δύο τρία κλαμπ στόχο κ τα γυρνάς
Αλλα βασικά η ερώτηση είναι μπορείς να κάνεις προεργασία;;; μέσω ίντερνετ;;
Μπορει καπιος που είναι Πολωνία να φέρει κάποιες εύκολα σρην Πολωνία; ή έστω Λιθουανία;;;
Αυτό ρώτησα τον βετεράνο που λέει ότι το έχει κάνει ήδη....

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
669
Πόντοι
81
Αυτό είναι κακο
Αλλα.νομιζω όπως και στην ουξρανια αν τις βρεις 2 το πρωί που τα χουν πιει θα κάτσουν πιο εύκολα ειδικά να μιλάς όπως κι εγώ δέκα είκοσι ρωσσικα
Εννοείται με δώρο
Αλλά όταν λες δώρο τι εννοείς; 50;100; η 300ρες; ςς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom