Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 919
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Ναι,αλλά εσύ έλεγες πληρώστε με για να σας πω τι χαρτιά χρειάζεστε για να μην έχετε πρόβλημα στα σύνορα ενώ εγώ τους λέω οτι δε χρειάζεται τίποτα,αρκεί το διαβατήριο.

10. How to make sure you dont face problems in the boarders (necessary documents and from where to get them)

Και στις άλλες ερωτήσεις απάντησα.

7. How to go to Minsk from Vilnius and how to return?
8. How to buy and from where the tickets?

Για αυτά
. Where to stay ? (contact details of the lady who offers accomodation)
2. How much it costs?
3. Where to eat and cost?

Οι επιλογές είναι τρεις βασικά Hotel Europe,Hilton Double Tree και Marriott θα τα αναλύσω αργότερα για τα υπέρ και κατά.Αλλιώς διαμέρισμα κέντρο σε Nemiga,Lenina ή Nezavisomosti.Τα καλά διαμερίσματα κοστίοζυν περίπου όσο τα ξενοδοχεία.
Για μάσα θα κάνω ανάλυση,μέχρι τώρα ψιλοαπογοήτευση είναι όλα το Grand Cafe μη εξαιρουμένου.Σε ντεκόρ,μουσική,τοποθεσία,γκόμενες,πιώμα γαμάνε βέβαια αλλά σε γεύση μην περιμένετ ε πολλά,δεν έχουν εισαγόμενα υλικά.

Είναι δυνατό να ζητάς λεφτά για αυτά τα πράγματα?Τέλος πάντων ας δούμε τι παίζει με πλούσιο γάτο,Next,Bar Dot,online φάσεις,ελευθέρας βοσκής,παλιά πόλη κτλ.
Επίσης μας μπερδεύεις, ξαφνικά τώρα γράφεις ότι θέλει μόνο διαβατήριο Τεσπά στο παρασύνθημα καλό βόλι✌️

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Καλύτερα να πληρώσεις για να έχεις ακριβείς πληροφορίες που βγηκαν με προσωπικό ιδρώτα με μηδέν ρωσικά(6 ώρες από την ζωή μου έχασα στην σοβιετική γραφειοκρατία 3 μέρες) παρά τζάμπα ανακρίβειες. Άποψη μου!

Πες μου ποιες είναι οι ανακρίβειες.Ολα σωστά είναι.Βλέπεις έβγαλα φωτό στα σύνορα.

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Τα ανέφερα προηγουμένως.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Επίσης μας μπερδεύεις, ξαφνικά τώρα γράφεις ότι θέλει μόνο διαβατήριο Τεσπά στο παρασύνθημα καλό βόλι✌️

Εσύ έγραφες οτι θα πεις ποια χαρτιά χρειάζονται για να μην έχεις πρόβλημα στα σύνορα.Εγώ λέω οτι ζητάνε να ελέγξουν μόνο το διαβατήριο ενώ κανονικά χρειάζεται να δείξεις και την ασφάλεια υγείας και την απόδειξη διαμονής και τα χρήματα που έχεις για να μείνεις αλλά δε στο ζητάνε.Στο πολωνικό σύνορο λένε οτι ελέγχουν και τις φωτό και τα μηνύματα στα κινητά εκτός από ασφάλεια υγείας,βεβαίωση διαμονής και χρήματα ενώ στο λιθουανικό δεν το κάνουν αυτό.
Αλλο τι χρειάζεσαι τυπικά και άλλο τι ζητάνε να δούνε.Βασικός λόγος που δε σου ζητάνε παραπάνω στοιχεία το ελληνικό διαβατήριο και οτι δεν μπαίνουν άλλοι ξένοι.Αμα πάνε να μπούνε Ουκρανοί,Πολωνοί ή Λιθουανοί με το λεωφορείο τραβάει μακριά η βαλίτσα,μπορεί να καθυστερήσεις ώρες.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.912
Πόντοι
47.293
Καλύτερα να πληρώσεις για να έχεις ακριβείς πληροφορίες που βγηκαν με προσωπικό ιδρώτα με μηδέν ρωσικά(6 ώρες από την ζωή μου έχασα στην σοβιετική γραφειοκρατία 3 μέρες) παρά τζάμπα ανακρίβειες. Άποψη μου!
Γεια σου φίλε έχεις δίκιο ...
Μόλις έβγαλα το διαβατήριό μου κ σκέφτομαι πρώτο μου ταξίδι για πρώτη φορά στο ανατολικό μπλοκ για Μινσκ !!
..πόσα χρήματα χρειάζεσαι για πληροφορίες όπως βίζα ,μεταβιβαση εκεί , αεροπορικό; Ασφάλεια ;
Ευχαριστώ !!

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Εδώ το λέει καθαρά οτι οι ξένοι χρειάζονται ασφάλεια υγείας.Τη βγάζεις στα σύνορα πριν τον έλεγχο στο λευκορρωσικό φυλάκιο δίπλα στα duty free στο κιόσκι που έδειξα.

Αυτή εδώ η τύπισσα λέει το ίδιο,τότε όμως προ 7 μηνών λειτουργούσαν τα λευκορρωσικά και το πολωνικό σάιτ ονλάιν οπότε ήταν πανεύκολο.Τώρα γίνεται μόνο στα σύνορα.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Σημαντικό επίσης η γερμανική Mastercard μέχρι τώρα απορρίπτεται αφού οι λευκορρωσικές τράπεζες έχουν φάει κυρώσεις όπως οι ρωσικές οπότε πρέπει να φέρεις κασέρι.Τα ανταλλακτήρια και οι τράπεζες δίνουν σχεδόν παντού την ίδια ισοτιμία.Πληρωμές σε ευρώ δε δέχονται εκτός από μερικούς ταρίφες.Θα δοκιμάσω πάντως ξανά τη Mastercard μερικές φορές.
Κλεφτρόνια,πορτοφολάδες κτλ μέχρι τώρα δεν έχω εντοπίσει έχει αρκετή ασφάλεια.Θα έλεγα είναι όλοι ψιλοχεσμένοι,δεν τους παίρνει για πολλά.Γύφτους,τζάκια,άστεγους,λαθρο δε βλέπεις καθόλου,είναι όλα πεντακάθαρα,λαμπίκο.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Τελικά Μινσκ είναι ο επί γης παράδεισος.Βγήκε ήλιος σήμερα και ξεχύθηκαν τα μουνάκια,απίστευτη μουνοθύελλα στη Γκαλέρια Μινσκ.Γάμησα μια Μιλφ 185 ύψος με προσφορά κινητού και αρώματος,στα καπάκια καμάκωσα άλλη στη Γκαλέρια,απίστευτη ανταπόκριση από τις γκόμενες.Αύριο καταφτάνει η γκόμενα που σπονσοράρω από το προάστιο.Ξεχύνομαι ξανά Γκαλέρια για καμάκι,δίπλα είναι η Νεμίγκα τίγκα στα μουνιά και πιο δίπλα η παλιά πόλη επίσης φουλ στις γκόμενες.Τέτοια μουνοθύελλα έχω να δω από εποχές Κιέβου 2017.Οι πρώτες αρνητικές εντυπώσεις διαλύθηκαν.Ο καιρός έφταιγε χτες για τη λειψομουνία έξω,σήμερα ισχύουν τα αντίθετα ακριβώς.Μινσκ και μόνο Μινσκ από εδώ και πέρα παίδες,να δώσω ξανά τα συγχαρητήριά μου στον τιτατανομέγιστο Λούκα,θαύμασα το παλάτι του.
Αν βάλω φωτός τι μουνί παίζει εδώ οι Ελληνες θα πάνε για αυτοκτονία.Μιλάμε σαν Ουκρανία προ δεκαετίας και Τσεχία,Πολωνία προ εικοσαετίας.
Αμα έρθεις φορτωμένος εδώ και ξέρεις λίγο ρωσικά κάνεις παπάδες.Η δουλειά είναι στο live,στο ίντερνετ έχει πολλές ψόφιες.Ειδικά άμα είσαι κάτω των 40 γαμείς και δέρνεις,οι γκόμενες είναι πολύ ανοιχτές.Τα mismatch με άντρες τεράστια.Θα τσεκάρω και τις άλλες γκαλέριες κυρίως τη Zamok και αυτή δίπλα στο Χίλτον.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Κλασική γκόμενα Μινσκ.Εχει άφθονο μουνι σε αυτό το επίπεδο.Τραβηξα πολλές φώτο από γκόμενες,της πουτάνας γίνεται οι Σλάβοι καλοπερνάνε.

hChGqH.jpg

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.473
Πόντοι
3.556
Κλασική γκόμενα Μινσκ.Εχει άφθονο μουνι σε αυτό το επίπεδο.Τραβηξα πολλές φώτο από γκόμενες,της πουτάνας γίνεται οι Σλάβοι καλοπερνάνε.

hChGqH.jpg
Χαμηλότερου επιπέδου από Ουκρανία ή Πολωνία αρχηγέ. Αλλά γαμησιμη

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Έχει πολύ πολύ μουνί εδώ.Θα βάλω πολλές φωτός να δείτε τι παίζει Όλες θηλυκά ντυμένες με φορεματάκι,φούστες,μαλλί κομμωτηρίου και το μάτι να παίζει.Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα πουθενά,Πολωνία Τσεχία έχουν αραιώσει οι γκόμενες λόγω παγκόσμιο ποίησης και υπάρχει πολύ πιο επιθετική ατμόσφαιρα έχει χαλάσει το σλαβικό στοιχείο υπεροχής.Λευκορρωσια ειναι όπως Ουκρανία στην αρχή απογοητευεσαι απο την εμφάνιση από τις γκομενες αλλά μετά από μια μέρα σε πιάνει το σλαβικό ερωτικό στοιχείο επειδή είναι ολες θηλυκες και αρχίζεις να θαυμάζεις.Αν ντύνονταν και φέρονταν και οι Γερμανίδες έτσι δε θα μπορούσαν να περπατήσουν οι Γερμανοί από τις καυλες.
Κλασικά λευκορρωσικα χαρακτηριστικά.

WVGvyD.jpg

Σλαβικός κόσμος όλα τα λεφτά,υπάρχει παιδιά υπάρχει όπως λένε και στη Σαλόνικα.Λούκα και Πούτιν κρατάνε το όνειρο ζωντανό όσο μένουν εν ζωή.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.983
Πόντοι
6.056

Άλλους ξένους έχει καθόλου ή παίζεις μόνος σου;

Άμα είναι σαν παλια Ουκρανία,Πολωνια,Τσεχία και χωρίς ξένους,πρεπει να'σαι στον παράδεισο

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Άλλους ξένους έχει καθόλου ή παίζεις μόνος σου;

Άμα είναι σαν παλια Ουκρανία,Πολωνια,Τσεχία και χωρίς ξένους,πρεπει να'σαι στον παράδεισο

Έχει κάτι γελοιους ξένους όταν λέμε σε στυλ ελεεινούς αραβοπάκηδες,Τούρκους της φτωχολογιάς και δυτικούς παππούδες.Πού και πού βλέπεις κανάν αράπη αλλά εντελώς niger φάση fresh from the boat,οχι κανέναν αφροαμερικανό. Γενικώς ο ανταγωνισμός είναι για τον πέο.Θυμίζει έντονα Πολωνία αρχές 00s η Ουκρανία προ δεκαετίας.
Το πρόβλημα είναι η ηλικία αν ήμουνα 10 χρόνια μικρότερος όπως ακριβώς δηλαδή ήμουν πριν 10 χρόνια θα θέριζα.Ενώ αυτό δεν ισχύει Πολωνία,Τσεχία Ουκρανία.Βλέπεις μερικές λεσβίες ζευγάρια,πουσταίους ούτε για δείγμα.Πολύ κλασικά σλαβικά ζευγάρια.Γενικά σε παίρνει πολύ να χωθείς ιδίως αν μιλάς ρωσικά.Εγώ λέω τα βασικά και μετά προτείνω βόλτα Γκαλερια για αγορά δώρου.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.983
Πόντοι
6.056
Έχει κάτι γελοιους ξένους όταν λέμε σε στυλ αραβοπάκηδες,Τούρκους της φτωχολογιάς και δυτικούς παππούδες.Γενικώς ο ανταγωνισμός είναι για τον πέο.Θυμόζει έντονα Πολωνία αρχές 00s η Ουκρανία προ δεκαετίας.
Το πρόβλημα είναι η ηλικία αν ήμουνα 19 χρόνια μικρότερος όπως ακριβώς δηλαδή ήμουν πριν 10 χρόνια θα θέριζα.Ενώ αυτό δεν ισχύει Πολωνία,Τσεχία Ουκρανία.

Αγγλικά μιλάνε καθόλου οι γκομενες;

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Αγγλικά μιλάνε καθόλου οι γκομενες;

Μερικές μιλάνε σπαστά αγγλικά,οι μικρές κυρίως.Χρειάζεσαι ρωσικά ειδικά για τις άνω των 25.Στη συμπεριφορά είναι απονήρευτες όπως οι Ουκρανέζες παλιά προ 2015 και οι Πολωνέζες πολύ παλιά.Δεν έχουν καχυποψία.Δεν υπάρχουν γενικά βλάκες ξένοι να κάνουν ζημιά και δεν παίζει καθόλου φεμινισμός δυτικοποίηση.Μόνο μερικές έχουν λίγο παραπάνω κιλά και τατουάζ αλλά καμία σχέση με Γερμανία ακόμα και με Πολωνία.Παπιόχειλα έχει το 10% και πάλι λιγότερες από Πολωνία,Ουκρανία.
Βασικά αν είσαι άνω των 45 χρειάζεσαι κασέρι δε γίνεται αλλιώς.Κάτω των 40 γίνεται μπορεί να σε δουν σα γαμπρό.Με τα αγγλικά δεν καταλαβαίνουν όλα όσα λες βέβαια και με τα ρωσικά το ίδιο είναι δεν καταλαβαίνεις όά όσα λένε.Αμα βέβαια μείνεις εδώ σε ένα χρόνο θα το δουλεύεις το ρωσικό σε βοηθάνε όλοι να μάθεις τα ακούς παντού και εξοικειώνεσαι.Σε μια μέρα ένα σωρό εκφράσεις έμαθα με το μπιριμπιρι.
Αυτό γενικά που δεν βλέπεις σε σχέση με Ουκρανία είναι μπαρμπάδες με μουνάρες πιτσιρίκες αυτό δεν παίζει όσο Κίεβο.
Λευκορρωσίδες.Παλιά πόλη γίνεται του μουνιου το πανηγύρι.Διασκέδαση καθε μέρα μέχρι αργά,τίγκα στις γκόμενες.

y1xjyC.jpg

Ej1bIl.jpg

Τι μουνάκια κυκλοφορουν οι Λευκορρώσοι.

po4uyNN5j

Γενειοφόρος καμακώνει τρεις μαζί.
4iGfaA.jpg

Η τύχη του να είσαι Σλάβος.
LY7NSZ.jpg

Έφαγα και φοβερό μπριζολικο σήμερα πολύ κυρίλα το μέρος.

Τελευταία τροποποίηση:

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
163
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσουμε, έτσι όπως τα περιγράφεις. Εγώ ως 38 χρόνων αν καθόμουν 1 μήνα θα είχα παντρευτεί. Δεν είναι η ομορφιά το θέμα. Είναι η νοοτροπία, η φιλικότητα στην προσέγγιση και βέβαια η απίστευτη περιποίηση που έχουν. Αν έχει ήλιο γίνεται πανικός. Αν βρέξει όχι και τόσο. Σαν τα σαλιγκάρια ή μάλλον το ανάποδο

• Ουάου
Αντιδράσεις: GRxx

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Έτσι ήταν παλιά το Κιεβο,το Ποζναν,η Πράγα κτλ,είναι σα να βιώνεις dejavu.Αμα κάποιος σουλατσαρει ανάμεσα στις Γκαλερί έχει απειρες ευκαιρίες.Παντου καφέ,ρεστωραν,επιβλητική σταλινικη αρχιτεκτονική,ηδονιστικη ατμόσφαιρα.
Κλασική ανατολική Ευρώπη.Ολες ντύνονται θηλυκά και αέρινα.Απειροι συνδυασμοι.

HjdPJV.jpg

PTABcH.jpg

Galeria Minsk.Αποστευτη ροή μουνιου μέσα έξω συνεχώς.Και στις άλλες έτσι γινότανε χτες.

uxUUgy.jpg

Ημέρα ανεξαρτησίας σήμερα ο πρόεδρος κατουραει τη Δύση.

9uFcSL.jpg

Θα έχει εκδηλώσεις,μουσική,θεάματα χαμός.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Ημέρα ανεξαρτησίας με το παραδοσιακό λευκορρωσικο γλυκό το Trdelnik που άλλοι λένε ότι το έκλεψαν από τους Τσέχους.

DiX4SZ.jpg

Γενικά πρέπει να βγαίνει δελτίο ζέστης και μουνοθύελλας εδώ πέρα δεν υπάρχει αυτό το πράγμα πλέον στην Ευρώπη.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.983
Πόντοι
6.056

Stories

Νέο!

Stories