Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 868
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Εγώ βλέπω ότι καουμπόη αυτή τη φορά δυσκολεύτηκε στο Μινσκ και εδώ έχει να κάνει με παράγοντες
Πχ η ηλικία του αν είσαι 50 πλας η δείχνεις τότε χάνεις μαζα
Επίσης οι λίγες μέρες που έκατσε,ίσως και το μουντ του καουμπόη η των κορασίδων
Όλα παίζουν
Εγώ αν θα πάω Μινσκ θα δουλέψω ιντερνετικο πρώτα να έχω 1 έστω 2 έτοιμα ήδη κρατώ επαφές με μια γυμνάστρια μπελαρωσιδα,εν συνεχεία θα βρω φθηνό χοτελι δεν με νοιάζει και θα βγάλω 10ημερο,λαιβ παιχνίδι καθημερινά πλας τα στανταρακια η στανταρακι από πριν
Γενικά μπελαρους δεν έχω πάει ενώ τα είχα με μπελαρωσιδα και τώρα επικοινωνώ με τη γυμνάστρια μόνο η οποία είναι 45 χωρισμένη με 4 παιδιά

Πήγαινε εσύ μόνο 4 μέρες και αν καταφέρεις να γαμησεις μία,να κανεις χοντρή φάση με άλλη και να ψαρέψεις και αλλες τρεις από τα κλαμπ για μπαλαμουτι που τώρα έχουν ξελιγωθει να με ξαναδούν καλά κρασιά.Βεβαια δε συγκρίνεται με Κιεβο προ 2017 που έριχνες 3 καυλια κάθε μέρα σε διαφορετικές,κυκλοφορούσες μοντελες κτλ.
Άμα συγκρίνεις με παλιό Κίεβο,παλιά Μόσχα,παλιά Πολωνία κτλ είναι κατώτερο το Μινσκ αλλα αν συγκρίνεις με σύγχρονη Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία κτλ είναι καλύτερο.
Πρέπει να συγκρίνουμε το τώρα με το τώρα
Σημερινό Μινσκ με σημερινό Κίεβο και σημερινή Βαρσοβία,Πράγα Ρίγα Οδησσό κτλ.Σημερα δηλαδή τώρα δηλαδή αυτή τη στιγμή και όχι προ ετών η σε σχέση με άλλες πόλεις προ ετών το Μινσκ είναι καλύτερο.

Τελευταία τροποποίηση:

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
669
Πόντοι
81
Οι τιμές είναι χαμηλές ένα ποτό πάει περίπου στα 25 ρούβλια ήτοι 7-8 ευρώ περίπου αλλά πρέπει να κερνάς όλη την παρέα τουτέστιν 3-4 γκόμενες ταυτοχρόνως οπότε σε κάθε κέρασμα φεύγουν 100 ρούβλια χαλαρά με τα δικά σου δηλαδή κάπου 30 ευρώ.
Αν θες να κάνεις ζημιά πρέπει να κερασεις τουλάχιστον 3 φορές την παρέα για να εχει καλή διάθεση και αν θες να χτυπήσεις και αλλες που θα θες γιατί έχει άφθονες γύρω απαιτούνται ακόμα περισσότερα.Το καλό είναι ότι οι γυναικοπαρεες είναι πολύ περισσότερες από τα ζευγάρια και τα μικτά γκρουπ,πίνουν ολες πρακτικά και αν κερνάς μπορείς να την πέφτεις αδιακρίτως σε όλες τις γκόμενες της παρέας μπαλαμουτιαζεις τη μια φιλάς την άλλη,χορεύεις με την τρίτη,τσιμπάς τηλέφωνα από όλες για τα περαιτέρω κοκ.Οι γκόμενες βγαίνουν για να χορέψουν,να πιουν να φλερτάρουν είναι ανοιχτές,δεν κάθονται με ένα ποτό στο χέρι.
Επίσης Μινσκ παίζει το κλασικό κόλπο με το ταξί όπως Κιεβο.Οι γκόμενες ζητάνε λεφτά για ταξί με τη δικαιολογία ότι μένουν πολύ μακριά και το ταξί είναι πανάκριβο οπότε σκας 100 ρούβλια για ένα καλό γλωσσόφιλο αποχαιρετισμου.
Αυτά όμως είναι καλά γιατί η γκομενα έχει κίνητρο να καμακωθει,σου λεει κερασει πουτο,πληρωσει ψαρικο,κερασει ταξί καλά θα περάσουμε.Οποτε περα από τα κεράσματα πρέπει να έχεις και λεφτά για τα ταξια για αυτό λέω μια τρακοσαρα για να είσαι δυναμίτης.
Κατάλαβα. Έχεις βάλει το μάξιμουμ των εξόδων.
Αυτά ταχω κάνει κι εγώ με τα διπλά κεράσματα αλλά όχι σε παρέες τόσο μεγάλες.
Αν έβλεπα 3,4 δεν πλησίαζα μίλαγα μόνο αν αρχοταν να χορέψει δίπλα μου και της λεγα τι θα πιεις. Μέχρι δύο μπορεί να καθιζα αλλά ποτέ τόσες πολλές η πολλή βαβούρα δεν κάνει καλό εξάλλου
Άρα τα κεράσματα παν όπως λες αντί για 30ε η γύρα 10 με 15
Ερωτηση
Το σκαμ που κάναν ουκρανια, με τα κοκτέιλ, που ζητάνε 4 κοκτέιλ αυτές δήθεν κ μετά σου λένε ν10, 20, 30 ευρώ το ένα υπάρχει εκεί???

Τελευταία τροποποίηση:

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
669
Πόντοι
81
Ουκρανία είναι 80% κασέρι 20% εμφάνιση που μετράει,Λευκορωσία θα έλεγα είναι φίφτυ φίφτυ 50% κασέρι 50% εμφάνιση.Ούτε το ένα μόνο αρκεί ούτε το άλλο.Με το κασέρι συμπτύσεις τους χρόνους αντί να γαμήσεις σε 5 ραντεβού γαμάς σε δύο αν αγοράσεις τα κατάλληλα δώρα.Κάπως έτσι πάει Λευκορωσία.Δεν είναι μπαμ μπαμ όπως Ουκρανία που τα χώνεις και γαμάς αυθωρεί και παραχρήμα.
Νομίζω ότι έχει σχέση και η γλωσσα. Αν μιλάς λίγα ρωσσικα το παίζεις και λίγο επιχητξματιας της περιοχής εισαγωγές κλπ βρίσκεις και πιο βλαχες οεφιυν τα κόστη σημαντικά.
Ουκρανία ίσχυε πιστεύω θα ισχύει και εκεί
Οποτε πάλι ακριβά είναι από ότι βλέπω αλλά μπορείς να κατέβεις σημαντικά από τα 300 που λες συν δώρο στα μισά αλλά ξέροντας ότι θα έχεις κ μέρες που δεν θα κάνεις τίποτα.
Μίνιμουμ παραμονή για μένα 8ηνερο η 10μερο

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Κατάλαβα. Έχεις βάλει το μάξιμουμ των εξόδων.
Αυτά ταχω κάνει κι εγώ με τα διπλά κεράσματα αλλά όχι σε παρέες τόσο μεγάλες.
Αν έβλεπα 3,4 δεν πλησίαζα μίλαγα μόνο αν αρχοταν να χορέψει δίπλα μου και της λεγα τι θα πιεις. Μέχρι δύο μπορεί να καθιζα αλλά ποτέ τόσες πολλές η πολλή βαβούρα δεν κάνει καλό εξάλλου
Άρα τα κεράσματα παν όπως λες αντί για 30ε η γύρα 10 με 15
Ερωτηση
Το σκαμ που κάναν ουκρανια, με τα κοκτέιλ, που ζητάνε 4 κοκτέιλ αυτές δήθεν κ μετά σου λένε ν10, 20, 30 ευρώ το ένα υπάρχει εκεί???

Οχι.δεν παίζουν σκαμ.Υπάρχει μια βασική διαφορά με Ουκρανία.Οι Λευκορρωσίδες πριν παραγγείλουν κάτι σε ρωτάνε αν τους το επιτρέπεις.Δεν είναι όπως Ουκρανία που παραγγέλνουν σούσια,μούσια,σαμπανοειδή χωρίς να σε ρωτάνε και μετά βλέπεις το λογαριασμό.Μινσκ με ρωτάγανε π.χ. θέλω να φάω ψάρι,το ψάρι είναι η καλύτερη τροφή για μια γυναίκα,μπορούμε να παραγγείλουμε?Εχει νόστιμο ψάρι το Maslow,πόσο πάει τις ρωτούσα?50 για μια μερίδα.Ωραία μπορείτε τότε να παραγγείλετε.Μετά πιάνεις μπουτάκια,αρχίζουν να σε χαιδεύουν να τρίβονται πάνω σου είναι ωραία.
Λευκορρωσία πρέπει σαν τζέντλεμαν να κεράσεις όλες της παρέας.Σου λένε θα παραγγείλεις τρία ρούμια π.χ. ένα για εμένα και δύο για τις φίλες μου.Παραγγέλνεις εσύ,όχι αυτή οπότε μετά φέρνει ο μπάρμαν σε εσένα το χαρτάκι να πληρώσεις και πληρώνεις αμέσως.Αν ασχοληθείς με μια παρέα μόνο θα σκάσεις κάπου 300 ρούβλια στα κεράσματα(τρεις φορές κέρασμα για όλες από 100 ρούβλια τη φορά) συν 50 στα δικά σου,κάπου 100 ευρώ σύνολο.Αν όμως πας σε περισσότερες παρέες και αλλάζεις μαγαζιά,σκας τα διπλά ή τριπλά υποχρεωτικά για να έχεις αποτέλεσμα εννοείται.
Οι γυναικοπαρέες Μινσκ είναι σπάνια δύο γκόμενες,συνήθως είναι τρεις ή τέσσερις γκόμενες μαζί.Ούτε πάλι πάνω από τέσσερις όπως συμβαίνει Ελλάδα ή Βαλκάνια.Δεν είναι όπως Πολωνία,Ουκρανία να βγαίνουν δύο γκόμενες μαζί να ψαρέψουν σπόνσορες.
Επειδή όμως κερνάς καμία δε σου κάνει cockblock ή να σε τραβήξει από τη φίλη της,παίζει βασικά να σε γουστάρουν και πάνω από μία της παρέας οπότε έχει νόημα να κερνάς.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Νομίζω ότι έχει σχέση και η γλωσσα. Αν μιλάς λίγα ρωσσικα το παίζεις και λίγο επιχητξματιας της περιοχής εισαγωγές κλπ βρίσκεις και πιο βλαχες οεφιυν τα κόστη σημαντικά.
Ουκρανία ίσχυε πιστεύω θα ισχύει και εκεί
Οποτε πάλι ακριβά είναι από ότι βλέπω αλλά μπορείς να κατέβεις σημαντικά από τα 300 που λες συν δώρο στα μισά αλλά ξέροντας ότι θα έχεις κ μέρες που δεν θα κάνεις τίποτα.
Μίνιμουμ παραμονή για μένα 8ηνερο η 10μερο

Αμα δε μιλάς ρωσικά χάνεις πρακτικά το 90% από τις γκόμενες.Αυτές που είχα δε μιλάγανε λέξη αγγλικά.Κάνουν βέβαια υπομονή,αν μιλάνε λίγο αγγλικά και οι φίλες τους καθόλου μπορείς να επικοινωνείς με google translate ή να της λες κάτι και να μεταφράζει η φίλη που δουλεύει το αγγλικό.
Εννοείται αν μένεις πολλές μέρες έχεις τεράστιο πλεονέκτημα αφού μπορείς να μετατρέψεις τις γνωριμίες σε μπαρ,κλαμπ,γκαλέριες κτλ σε ραντεβού.Δεν υπάρχουν instadates και instafucks όπως Ουκρανία.Μπορείς π.χ. να μείνεις σε κεντρικό μικρό μέτριο παλιό διαμέρισμα με 30 ευρώ ημερησίως και να είσαι μέσα στο μουνί.Οπότε αυτά που γλιτώνεις από τα έξοδα διαμονής τα χώνεις στις γκόμενες.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Δεν παίζει όμως εξαλο ντύσιμο. Παλιά Ουκρανία κυκλοφορούσα από το πρωί με τον κωλο έξω και δωσεκαποντα
Εδώ βλέπω λίγο φαση Ευρώπη.

Δεν είναι πολύ προκλητικά ντυμένες.Παίζουν μερικά αβυσσαλέα ντεκολτέ βέβαια αλλά δεν κυκλοφορούν σαν τσόντες,είναι πιο συντηρητικές από τις Πολωνέζες σαφώς.Το ωραίο είναι οτι η καθε μία ντύνεται διαφορετικά άλλες με φορέματα άλλες με φούστες άλλες με παντελόνια διάφορα σχήματα και χρώματα και πάντα πολύ θηλυκά,στην ίδια παρέα ποτέ δυο γκόμενες δεν έχουν το ίδιο ντύσιμο.
Καμία σχέση με Ευρώπη.Πιο πολύ μοιάζει με Ρωσία.Δεν είδα κανένα ξέκωλο σορτσάκι κτλ.Συχνά τακούνια βέβαια ιδίως τη νύχτα.Ολες έχουν μακρύ περιποιημένο μαλλί,δε βλέπεις κοντά μαλλιά,πρασινομάλλες,φρικιά,μεγάλα τατού ή πίρσινγκς όπως Δύση.Δεν είναι στιλάκια όπως Ουκρανία αλλά δε βλέπεις και χοντρές.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Αυτό είναι κακο
Αλλα.νομιζω όπως και στην ουξρανια αν τις βρεις 2 το πρωί που τα χουν πιει θα κάτσουν πιο εύκολα ειδικά να μιλάς όπως κι εγώ δέκα είκοσι ρωσσικα
Εννοείται με δώρο
Αλλά όταν λες δώρο τι εννοείς; 50;100; η 300ρες; ςς

Δώρο ζητάνε 200 ευρώ περίπου.Σε πάνε στη Γκαλέρια και διαλέγουν δώρο.Ολες θέλουν ραντεβού στη Γκαλέρια.Οι Γκαλέριες είναι κυρίως η Γκαλέρια Μινσκ,το Capital Mall και το Tsum στη Νιεζναλεζνάστι,η Γκαλέρια Γκαλιλέο δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό,η Ζάμοκ,η Arena City,η Green city,η Pallazo κτλ.Από αυτές πολύ κόσμο έχουν κυρίως η Γκαλέρια Μινσκ που γίνεται το έλα να δεις και η Γκαλιλέο που είναι όμως μικρή.
Εδώ βλέπουμε το παλάτι του προέδρου.Ωραία πράγματα.Ο πρόεδρος ευλογεί κάθε μέρα την πόλη για να περνάμε καλά.

LA6cEp.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Ιρλανδός καυλέας αναλύει τις διαφορές Ουκρανέζων,Λευκορρωσίδων προ πενταετίας.Πολλά από αυτά που λέει ισχύουν και τώρα.

Γενικά οι Ουκρανέζες μοιάζουν με τις Πολωνέζες στο τολμηρό και σέξυ ενώ οι Λευκορρωσίδες στο ρομαντισμό και στο flake.Είναι πάντα οι σλαβικές παραλλαγές.

Τελευταία τροποποίηση:

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
669
Πόντοι
81
Όσα γράφει ο cowboy συμφωνώ αλλά το mentality ότι πληρώνω και κάνω δωράκια στην καθεμία τυχάρπαστη για να ακουμπήσω λίγο μπούτι δεν με αντιπροσωπεύει. Ίσα ίσα οποία μέσω mamba μου το πούλησε έτσι ότι και καλά είναι πολύ ακριβή και δεν δέχεται μόνο ποτό μαζί μου έφαγε κράξιμο. Η γκόμενα είτε το έχει το mentality και εκπορνευεται είτε δεν το έχει οπότε απλά αρνείται ευγενικά. Ίσα ίσα όσες βγήκα μου είπαν ότι είναι αιδιασμενες από κάτι τουρκαλαδες που βγάζουν λεφτά και θέλουν να τις γαμησουν έτσι. Απλά o cowboy ανεβάζει τα βαλαντια , δεν χαλάει την αγορά. Εμένα όλες οι γκόμενες που βγήκα ένα γαμημενο παγωτό ή τσάι μου των 2-3 ευρώ το κέρασαν πάντως δείχνοντας gratitude. Η άλλη η 21αρα λευκορωσιδα έρχεται από του διαόλου να με δει με δικά της εισητηρια. Τα πληρώνω εγώ όλα όταν βγαίνουμε έξω προφανώς αλλά δεν έχει απαιτήσεις. Πήρε βίζα δίμηνη λόγω δουλειάς Γερμανία. Αλλιώς βίζα γιοκ, είναι 1 χρόνο αναμονή. Οι λευκορωσιδες όπως έγραψε ο cowboy θέλουν ρωμαντζο. 2-3 ραντεβού για χαμουρεμα φιλιά. 4-6 για κρεβάτι. Οπότε το κόλπο είναι συχνές αλλά μικρές συναντήσεις. Πας βάση του αλγορίθμου. Συμφωνώ ότι κάτω από 10 μέρες ειδικά στις αρχικές επισκέψεις δεν αξίζει. Αφότου φτιάξεις ρόστερ μετά είσαι πιο άνετος
Εντάξει είσαι άλλη ηλικία εσύ
Άλλο γκαπ 25 χρόνια κι άλλο 10

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Άμα είσαι κάτω από 40 Μινσκ δε χρειάζεται να πληρώνεις.Κατι μικροδωρακια χρειάζεται να κάνεις.Αμα όμως είσαι άνω των 40 χρειάζεται να τα σκας.Κιεβο πάντα τα σκας είτε είσαι 40 είτε 50 δεν παίζει ρόλο.Δε θα σου κάνει η άλλη έκπτωση επειδή είσαι μικρότερος.Απλα Λευκορωσία παίζει και το love story δεν είναι καθαρό σπονσοριλίκι.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.177
Πόντοι
6.056
Αμα δε μιλάς ρωσικά χάνεις πρακτικά το 90% από τις γκόμενες.Αυτές που είχα δε μιλάγανε λέξη αγγλικά.Κάνουν βέβαια υπομονή,αν μιλάνε λίγο αγγλικά και οι φίλες τους καθόλου μπορείς να επικοινωνείς με google translate ή να της λες κάτι και να μεταφράζει η φίλη που δουλεύει το αγγλικό.

Συμπέρασμα,χωρίς ρωσικά,τζάμπα κόπο θα κανει όποιος πάει Μπελαρουσια

Οποτε θα αλωνίζετε μονοι σας οι ρωσομαθείς

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.683
Πόντοι
3.556
Μέσω μάμπα κυρίως.Παίζει και τίντερ βέβαια και μπαντού αλλά δεν τα χρησιμοποιώ τόσο.Οι γκόμενες από μάμπα ζητάνε καθαρά σπονσοριλίκι και συχνά δεν είναι διαθέσιμες.Τώρα η μία ήταν άρρωστη και η άλλη δούλευε και καλά συνέχεια οπότε συνάντησα μόνο τις δύο.
Στο live όμως στα κλαμπ και στις Γκαλέριες όπως και στα ρεστωράν του κέντρου έχει άφθονο μουνί,μουνοθύελλα κυριολεκτικά όπως Κίεβο τις καλές εποχές και γκόμενες πολύ ανώτερες από αυτές που βρίσκεις ονλάιν οπότε μπαίνεις σε πειρασμό να χτυπήσεις.Τη νύχτα άμα κερνάς σίγουρα βρίσκεις παρέα όμως δεν κάθονται από το πρώτο ραντεβού θέλουν τουλάχιστον ένα ραντεβού Γκαλέρια με αγορά δώρου.Η νυχτερινή ζωή Μινσκ είναι πολύ ανώτερη από Κίεβο ακόμα και τις καλές εποχές προ 2018,καμία σχέση.
Πρακτικά μπορείς να βγαίνεις κάθε μέρα με άλλη άμα τα χώνεις.Να φορτώσεις γκόμενα από κλαμπ με one night stand ή να κάνεις instafuck με γκόμενα από δρόμο,μαγαζί κτλ όπως Κίεβο δε γίνεται.Instadate ίσως γίνεται.Αυτό όμως της Ουκρανίας,τσάκω 100 ευρώ και έλα διαμέρισμα να σε γαμήσω,δε γίνεται Μινσκ.Οι Λευκορρωσίδες θέλουν λίγο ρομαντζάδα,ψευτοσχέση να τις κυκλοφορήσεις,να περάσεις χρόνο μαζί τους κτλ.Δεν το δίνουν άψε σβήσε όπως οι Ουκρανές.
Τιντερ είχε κλείσει για Λευκορωσία από ότι θυμάμαι, ξανάνοιξε ;

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506

Μπορείς και με αγγλικά αλλά θα δυσκολευτείς.Πρεπει να βρεις τις λίγες που μιλανε ξένες γλώσσες.Συνήθως στις 4 η μια μιλάει οπότε μπορεί να λες κάτι και να μεταφράζει η φίλη της Χρειάζεται συχνά Google translate.Απο τις ΜΙΛΦ δε μιλάει καμία αγγλικά.Σε σχέση με Κιεβο μιλανε πολύ λιγότερες αγγλικά.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Τιντερ είχε κλείσει για Λευκορωσία από ότι θυμάμαι, ξανάνοιξε ;

Δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με τιντερ.Το τιντερ επηρρεασε πάντως το μάμπα με τα φίλτρα.Για να στείλεις μήνυμα σε γκόμενα που γουστάρεις και εχει ηλικιακο φίλτρο πρέπει να πληρώσεις 1 ευρώ.Ενω παλιά μπορούσες να στείλεις σε 100 γκόμενες τη μέρα χωρίς περιορισμούς αν είχες πληρώσει VIP συνδρομή και ακόμα πιο παλιά σε απεριόριστες.Παντως έχουν καλύτερη ανταπόκριση από Ουκρανία,Ουκρανία εχει ψοφήσει.Το υλικό όμως στις Γκαλέριες και στα κλαμπ είναι καλύτερο.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
148
Πόντοι
0
Δεν έχω πάει ποτέ Μινσκ-Λευκορωσία και λέω να πάω .
Έχω εμπειρία απο Ουκρανία Ρωσία.
Εκτός απο το βράδυ τις άλλες ώρες της μέρας έχει παιχνίδι π.χ σε Mall ?
Οι νορμάλ κοπέλες είναι δεκτικές στο φλερτ ?
Εγώ συνήθως κλείνω ραντεβού από date site ή ημερήσια γνωριμία σε mall, εμπορικά μαγαζιά , μετρό, κτλ για να βγω μετά το βράδυ με την κοπέλα που έχω γνωρίσει (άρα με αυτη που μιλάω τουλάχιστον συνεννοούμαι στα αγγλικά).
Εκεί γίνετε ή είναι κλειστές στην επικοινωνία ?

Veteran35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2025
Like
231
Πόντοι
21

Χωρίς ρώσικα δεν πας ούτε Λευκορωσία ούτε Ουκρανία ούτε Ρωσία
Αγγλικά τα ξεχνάτε εγω όταν πήγα ουκρανια έπιασα το κωλο μου μετα ξεκίνησα να μαθαίνω ρώσικα αλλά όχι καλά
Μιλώ καλύτερα τα Τσεχοσλοβακικα τώρα από ότι τα ρωσικα

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Είναι πολύ δεκτικες στο φλερτ.Σαφως πιο αθώες από τις σκληραγωγημένες Ουκρανές που τα έχουν δει και ακούσει όλα.
Μωλ και κλαμπ πρέπει να πάει κανείς και σε μερικά καφέ και ρεστωραν.Ολα γύρω είναι περίπου στο ίδιο τετράγωνο μεταξύ Λενινα,Ιντερνατσιοναλναγια,Ενγκελσα,Καρλ Μαρξα,Νεμιγκα και Ζυμπιτσκα για τη νυχτα.
Το πρόβλημα είναι ότι πολλές περιμένουν ρομαντική σχέση με σκοπό το γάμο ενώ εσύ έχεις σκοπό τον πούτσο.Για τύπους που πουλάνε ερωτα στυλ Dr. Love άριστη περίπτωση.
Μάθετε ρωσικά είναι η γλώσσα του μέλλοντος.Με τα ρωσικά μπαίνεις στο ρωσικό κόσμο και οι ρωσικός κόσμος είναι όλα τα λεφτά ξεφεύγεις από τους περιορισμούς της Δυσεως και γαμας παντοιοτροπως.Ειναι πολύ ωραία στις σλαβικες χώρες χωρίς δυτική επίδραση.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.913
Πόντοι
3.506
Χωρίς ρώσικα δεν πας ούτε Λευκορωσία ούτε Ουκρανία ούτε Ρωσία
Αγγλικά τα ξεχνάτε εγω όταν πήγα ουκρανια έπιασα το κωλο μου μετα ξεκίνησα να μαθαίνω ρώσικα αλλά όχι καλά
Μιλώ καλύτερα τα Τσεχοσλοβακικα τώρα από ότι τα ρωσικα

Τσεχοσλοβακικά μιλάς καλύτερα από ό,τι τσέχικα?

Veteran35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2025
Like
231
Πόντοι
21
Τσεχοσλοβακικά μιλάς καλύτερα από ό,τι τσέχικα?
Εγώ και τις δύο τις θεωρώ μια γλώσσα άλλο που έχουν κάποιες μικροδιαφορες
Εδώ τα τσέχικα της μοραβιας δεν είναι ίδια με της βοημιας
Πάψε να το παίζεις γνώστης των σλαβικων πεδίων.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.177
Πόντοι
6.056
Μάθετε ρωσικά είναι η γλώσσα του μέλλοντος.Με τα ρωσικά μπαίνεις στο ρωσικό κόσμο και οι ρωσικός κόσμος είναι όλα τα λεφτά ξεφεύγεις από τους περιορισμούς της Δυσεως και γαμας παντοιοτροπως.Ειναι πολύ ωραία στις σλαβικες χώρες χωρίς δυτική επίδραση.

Μήπως καλύτερα πολωνικά/τσεχικά/γιουγκοσλαβικα,που είναι και πιο εύκολη η πρόσβαση;Γιατί ωραίος ο ρωσικός κόσμος,αλλά αν είναι να περνάς τέτοιες ταλαιπωρίες για να πας/έρθεις,δεν ξέρω αν αξίζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom