Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 10.913
- Πόντοι
- 3.506
Εγώ βλέπω ότι καουμπόη αυτή τη φορά δυσκολεύτηκε στο Μινσκ και εδώ έχει να κάνει με παράγοντες
Πχ η ηλικία του αν είσαι 50 πλας η δείχνεις τότε χάνεις μαζα
Επίσης οι λίγες μέρες που έκατσε,ίσως και το μουντ του καουμπόη η των κορασίδων
Όλα παίζουν
Εγώ αν θα πάω Μινσκ θα δουλέψω ιντερνετικο πρώτα να έχω 1 έστω 2 έτοιμα ήδη κρατώ επαφές με μια γυμνάστρια μπελαρωσιδα,εν συνεχεία θα βρω φθηνό χοτελι δεν με νοιάζει και θα βγάλω 10ημερο,λαιβ παιχνίδι καθημερινά πλας τα στανταρακια η στανταρακι από πριν
Γενικά μπελαρους δεν έχω πάει ενώ τα είχα με μπελαρωσιδα και τώρα επικοινωνώ με τη γυμνάστρια μόνο η οποία είναι 45 χωρισμένη με 4 παιδιά
Πήγαινε εσύ μόνο 4 μέρες και αν καταφέρεις να γαμησεις μία,να κανεις χοντρή φάση με άλλη και να ψαρέψεις και αλλες τρεις από τα κλαμπ για μπαλαμουτι που τώρα έχουν ξελιγωθει να με ξαναδούν καλά κρασιά.Βεβαια δε συγκρίνεται με Κιεβο προ 2017 που έριχνες 3 καυλια κάθε μέρα σε διαφορετικές,κυκλοφορούσες μοντελες κτλ.
Άμα συγκρίνεις με παλιό Κίεβο,παλιά Μόσχα,παλιά Πολωνία κτλ είναι κατώτερο το Μινσκ αλλα αν συγκρίνεις με σύγχρονη Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία κτλ είναι καλύτερο.
Πρέπει να συγκρίνουμε το τώρα με το τώρα
Σημερινό Μινσκ με σημερινό Κίεβο και σημερινή Βαρσοβία,Πράγα Ρίγα Οδησσό κτλ.Σημερα δηλαδή τώρα δηλαδή αυτή τη στιγμή και όχι προ ετών η σε σχέση με άλλες πόλεις προ ετών το Μινσκ είναι καλύτερο.
Τελευταία τροποποίηση: