Νέα

Κόστος ζωής στριπτητζούς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
...για να μην χάνουν τον μπούσουλα με τα ραντεβού...αφού δουλεύουν κατ'εξακολούθηση εκτός έδρας... :grin: :grin:

Και εδώ γίνεσαι κακός και υποννοείς προσβλητικά πράγματα. Όταν καμιά φορά παρέχουν υπηρεσίες εκτός έδρας, είναι μόνο συνοδευτικές και σε φίλους του αφεντικού μόνο. Αλλά δεν κάθονται να γαμηθούν σε αυτούς τους άξεστους, αγροίκους, βρώμικους κλπ φίλους του αφεντικού, παρόλο που το αφεντικό πιέζει. Αλλά αυτές, επειδή δεν είναι σαν τις άλλες και δεν γαμιούνται μόνο και μόνο επειδή κάποιος τους το ζήτησε, δεν δίνουν κοκό, πράγμα που τους δημιουργεί πρόβλημα αλλά και πάλι στα παπάρια τους, έτσι είναι αυτές υπερήφανες, έτσι μεγάλωσαν και εάν αυτό δεν αρέσει στο αφεντικό, τότε να τις στείλει πίσω. Πάντως δεν γίνονται πουτάνες για λεφτά. (Αλήθεια, γιατί άλλο μπορεί να γίνει κανείς πουτάνα?). Εννοείται, ότι οι φίλοι του αφεντικού είναι όλοι απαράδεκτοι κλπ, σε αντίθεση με εμάς που είμαστε όλοι το αντίθετο, δλδ κάτι το διαφορετικό, ευγενικό, κυριλέ, σπάνιο κλπ. (Μάλλον να πάει όλο το Post στα παραμύθια...)

Αυτά...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
16
... και εμείς τις φλομώνουμε στα ψέμματα μπας και προσπαθούμε να τις πείσουμε ότι μπορούν μία μέρα να είναι μόνιμα δίπλα μας....

Εδώ μου τα χάλασες ...

Σωστά και άγια όλα τα υπόλοιπα αλλα αυτή η ατάκα με χτύπησε στο δόξα πατρί ... εκτός αν έχει πέραση και πιάνομαι μαλάκας τοσο καιρό ...

Επισκέπτης
Γίνεσαι κακός. Μα δεν είναι τεράστια αδικία αυτές οι αγνές ψυχές με την έντονη καλλιτεχνική φλέβα να χαραμίζονται σε αυτά τα μαγαζιά?

Που αν πήγαιναν στο FAME STORY, θα κέρδιζαν από τα αποδυτήρια?
(vasos, πρέπει να ανοίξεις thread με τις πιο τρομερές ατάκες που έχουμε ακούσει, όχι ψέμματα που μας έχουν σερβίρει, αλλά ατάκες εγωϊστικές, ονειροπαρμένες κλπ)

Τέσπα...τις θάψαμε όσο δεν πάει άλλο. Σήμερα όσοι πάνε Strip θα παρατηρήσπυν πως οι κοπέλες θα έχουν χώμα στους ώμους τους. Την δουλειά τους κάνουν και εμείς την δικιά μας. Αυτές πληρώνονται να μας λένε ψέμματα και να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ίσως τις γαμήσουμε (και αφού τους τα ακουμπάμε καλά κάνουν) και εμείς τις φλομώνουμε στα ψέμματα μπας και προσπαθούμε να τις πείσουμε ότι μπορούν μία μέρα να είναι μόνιμα δίπλα μας. Όποιος αντέξει, κερδίζει.

Ο αγώνας αυτό μετριέται με ένα πολύ περίεργο και ιδιότυπο score. Ενώ συνήθως το score στον πίνακα μετριέται με αριθμούς που περιγράφουν ίδια αντικείμενα, δλδ γκολ, καλάθια, πόντους κλπ κλπ, σε αυτόν τον αγώνα, το Score μετράει υπέρ των κοριτσιών ευρώ και υπέρ των πελατών μαμήσια. Ο λόγος που προκύπτει στο τέλος, δείχνει και αν άξιζε ή όχι. Προσωπικά, και ερχόμενος από τον χώρο των τουριστριών, όσο ο λόγος ευρώ/μαμήσι είναι καλύτερος από ότι στα CT, ασχολούμαι. Όταν παρατηρώ αποκλίσεις, δλδ το μαμήσι στα στριπ στοιχίζει περισσότερο από ότι στα CT, τότε είναι καιρός για υποχωρήσεις. Εννοείται, όταν υπολογίζουμε κόστος μαμησιού σε στριπ, στο κόστος βάζουμε και όσα λεφτά χαλάμε για περιπτώσεις που δεν μας έκατσαν.

Μήτσο1000, κατάλαβες τώρα γιατί επιμένω να μην συγκρίνεις το μάθημα των μαθηματικών με τα θρησκευτικά???? 

Η αλήθεια πονάει...κι αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα μαζί μου....(πολύ πιθανό κ με άλλους,κυρίως εγωιστές)! Όταν κάποιος σου χαρίζει...κι εσύ κριτικάρεις...κ όταν τυχαίνει να είναι ο mc...ο κρινόμενος...τότε ως ξεβράκωτη έχεις πρόβλημα... ;) ;) ;) (πέραν της πλάκας,κάποιες που γνώρισα καλά,είχαν καλλιτεχνική φλέβα..όμως φάνηκαν αχάριστες...γι'αυτό το παραπάνω συμπέρασμα...)!

Δεν τίθεται θέμα θαψίματος...δεν νομίζω πως έχουμε ουσιαστικό πρόβλημα με τις κοπέλες...απλά η συγκεκριμένη χώρα ευνοούσε κ ευνοεί το "τίποτα"...τις συμπεριφορές του κ τις διάφορες προσωποποιήσεις του...μια απ'αυτές είναι κ οι στρίπερ..αποτυχημένες στην πλειοψηφία...κάτι μεταξύ πουτάνας κ καριόλας...χωρίς πραγματικό "εγώ"...κ ένα μυαλό συνεχώς να φαντάζεται τα καλύτερα...χωρίς να συνειδητοποιεί τα υλοποιήσιμα...Εμένα πάντα μου άρεσε το παραμύθι...πάντα μου άρεσε το σκοτάδι κ η παραμυθένια κατάσταση...γι'αυτο κ διάλεξα τα στριπ κ όχι τα μπουρδέλα ή τα στουντιο ή τα ct...To πρόβλημα των κοριτσιών...(της πλειοψηφίας που έχω γνωρίσει)...ήταν πως μαζί μου...δεν υπήρχαν περιθώρια...υπήρχε η μαλακία..το παραμύθι...κ όλα τα σχετικά...όμως ο παρονομαστής ήταν πάντα ίδιος κ ως απάντηση υπήρχαν 2 επιλογές..."ναι ή οχι"...πολλές φοβόντουσαν...κ πολλές γούσταραν...ο αριθμός για μένα δεν μετρά...γιατί πολύ απλα δεν έψαξα ποτέ το value for money..κ ίσως να είμαι γι'αυτο το λόγο ενας απ'αυτους που χάλασαν ή χαλούσαν την πιάτσα...γιατι πάντα ο mc...θα έπαιρνε αυτό που ήθελε (ναι,υπήρχαν κ ήττες)...ασχέτως κόστους...

Το score όπως καταλαβαίνεις το μετράμε διαφορετικά....εγώ μετράω με βάση το πόσο καλά πέρασα...ανεξάρτητα αν τελικά γάμησα ή όχι..Για παράδειγμα...ενώ πέρναγα καλά με γκόμενες...εκτός στριπ...κ πριν γαμηθούμε...τελικά εμενα με μια μικρή πίκρα κ μετάνιωνα το βήμα προς το γαμήσι...είτε γιατί καταρριπτόταν ο μύθος...είτε γιατι ήταν άσχετες απο γαμήσι...αφού ποτέ δεν είχαν μάθει να γαμιούνται ανάλογα την περίσταση...αλλά σχεδόν ως αγγαρεία..(είναι πολυ βαρυ το τελευταίο...αλλα το έχω δει κ αυτό)!

Τελικά...κατά βάση το κόστος ζωής μιας στριπτιζους δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό...αφού για όλα υπάρχουν οι φίλοι/ες κ γνωστοί/ες.... :grin:

Επισκέπτης
Και εδώ γίνεσαι κακός και υποννοείς προσβλητικά πράγματα. Όταν καμιά φορά παρέχουν υπηρεσίες εκτός έδρας, είναι μόνο συνοδευτικές και σε φίλους του αφεντικού μόνο. Αλλά δεν κάθονται να γαμηθούν σε αυτούς τους άξεστους, αγροίκους, βρώμικους κλπ φίλους του αφεντικού, παρόλο που το αφεντικό πιέζει. Αλλά αυτές, επειδή δεν είναι σαν τις άλλες και δεν γαμιούνται μόνο και μόνο επειδή κάποιος τους το ζήτησε, δεν δίνουν κοκό, πράγμα που τους δημιουργεί πρόβλημα αλλά και πάλι στα παπάρια τους, έτσι είναι αυτές υπερήφανες, έτσι μεγάλωσαν και εάν αυτό δεν αρέσει στο αφεντικό, τότε να τις στείλει πίσω. Πάντως δεν γίνονται πουτάνες για λεφτά. (Αλήθεια, γιατί άλλο μπορεί να γίνει κανείς πουτάνα?). Εννοείται, ότι οι φίλοι του αφεντικού είναι όλοι απαράδεκτοι κλπ, σε αντίθεση με εμάς που είμαστε όλοι το αντίθετο, δλδ κάτι το διαφορετικό, ευγενικό, κυριλέ, σπάνιο κλπ. (Μάλλον να πάει όλο το Post στα παραμύθια...)

Αυτά...

Τελικά είμαι πολύ κακό παιδί...αλλά εσύ σκέτος διάολος.... :2funny:

Perfect Post...
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Το score όπως καταλαβαίνεις το μετράμε διαφορετικά....εγώ μετράω με βάση το πόσο καλά πέρασα...ανεξάρτητα αν τελικά γάμησα ή όχι...

ΣΩΣΤΟΣ !!!

Αλλος πάει στο γήπεδο, άλλος στο σινεμά, άλλος στν παιδική  χαρά ... βίτσια είναι αυτά

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
647
Πόντοι
6.065
Η αλήθεια πονάει...κι αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα μαζί μου....(πολύ πιθανό κ με άλλους,κυρίως εγωιστές)! Όταν κάποιος σου χαρίζει...κι εσύ κριτικάρεις...κ όταν τυχαίνει να είναι ο mc...ο κρινόμενος...τότε ως ξεβράκωτη έχεις πρόβλημα... ;) ;) ;) (πέραν της πλάκας,κάποιες που γνώρισα καλά,είχαν καλλιτεχνική φλέβα..όμως φάνηκαν αχάριστες...γι'αυτό το παραπάνω συμπέρασμα...)!

Δεν τίθεται θέμα θαψίματος...δεν νομίζω πως έχουμε ουσιαστικό πρόβλημα με τις κοπέλες...απλά η συγκεκριμένη χώρα ευνοούσε κ ευνοεί το "τίποτα"...τις συμπεριφορές του κ τις διάφορες προσωποποιήσεις του...μια απ'αυτές είναι κ οι στρίπερ..αποτυχημένες στην πλειοψηφία...κάτι μεταξύ πουτάνας κ καριόλας...χωρίς πραγματικό "εγώ"...κ ένα μυαλό συνεχώς να φαντάζεται τα καλύτερα...χωρίς να συνειδητοποιεί τα υλοποιήσιμα...Εμένα πάντα μου άρεσε το παραμύθι...πάντα μου άρεσε το σκοτάδι κ η παραμυθένια κατάσταση...γι'αυτο κ διάλεξα τα στριπ κ όχι τα μπουρδέλα ή τα στουντιο ή τα ct...To πρόβλημα των κοριτσιών...(της πλειοψηφίας που έχω γνωρίσει)...ήταν πως μαζί μου...δεν υπήρχαν περιθώρια...υπήρχε η μαλακία..το παραμύθι...κ όλα τα σχετικά...όμως ο παρονομαστής ήταν πάντα ίδιος κ ως απάντηση υπήρχαν 2 επιλογές..."ναι ή οχι"...πολλές φοβόντουσαν...κ πολλές γούσταραν...ο αριθμός για μένα δεν μετρά...γιατί πολύ απλα δεν έψαξα ποτέ το value for money..κ ίσως να είμαι γι'αυτο το λόγο ενας απ'αυτους που χάλασαν ή χαλούσαν την πιάτσα...γιατι πάντα ο mc...θα έπαιρνε αυτό που ήθελε (ναι,υπήρχαν κ ήττες)...ασχέτως κόστους...

Το score όπως καταλαβαίνεις το μετράμε διαφορετικά....εγώ μετράω με βάση το πόσο καλά πέρασα...ανεξάρτητα αν τελικά γάμησα ή όχι..Για παράδειγμα...ενώ πέρναγα καλά με γκόμενες...εκτός στριπ...κ πριν γαμηθούμε...τελικά εμενα με μια μικρή πίκρα κ μετάνιωνα το βήμα προς το γαμήσι...είτε γιατί καταρριπτόταν ο μύθος...είτε γιατι ήταν άσχετες απο γαμήσι...αφού ποτέ δεν είχαν μάθει να γαμιούνται ανάλογα την περίσταση...αλλά σχεδόν ως αγγαρεία..(είναι πολυ βαρυ το τελευταίο...αλλα το έχω δει κ αυτό)!

Τελικά...κατά βάση το κόστος ζωής μιας στριπτιζους δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό...αφού για όλα υπάρχουν οι φίλοι/ες κ γνωστοί/ες.... :grin:

Ρε συ χωρις πλακα, γιατι δεν πας να χτυπησεις κανενα μοντελο ελληνικο,υπαρκτο και γνωστο ? Νιωθεις οτι κατι σου λειπει και δεν εισαι ετοιμος ακομα ?
Απο ολα οσα λες παντως, εγω βλεπω οτι τα εχεις ολα !

Επισκέπτης
Ρε συ χωρις πλακα, γιατι δεν πας να χτυπησεις κανενα μοντελο ελληνικο,υπαρκτο και γνωστο ? Νιωθεις οτι κατι σου λειπει και δεν εισαι ετοιμος ακομα ?
Απο ολα οσα λες παντως, εγω βλεπω οτι τα εχεις ολα !

Mα γιατί εκεί δεν υπάρχει το παραμύθι που γούσταρα....

Εκεί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα....

Πουλ μουρ...κόκα-κόλα (όσες θέλουν)...φράγκα...κύρος/γνωριμίες....κ να είσαι καλό παιδί...(φλωρόπουστας για το εγώ μου)!

Τότε...τα έχεις όλα....αλλά δεν είσαι χαρούμενος με αυτό....αφού ζεις με ψευδαισθήσεις...

Μπέδεψες το παραμύθι-διαδικασία...με το παραμύθι-ζωή-αυταπάτες...

TEΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ....

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
647
Πόντοι
6.065
Mα γιατί εκεί δεν υπάρχει το παραμύθι που γούσταρα....

Εκεί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα....

Πουλ μουρ...κόκα-κόλα (όσες θέλουν)...φράγκα...κύρος/γνωριμίες....κ να είσαι καλό παιδί...(φλωρόπουστας για το εγώ μου)!

Τότε...τα έχεις όλα....αλλά δεν είσαι χαρούμενος με αυτό....αφού ζεις με ψευδαισθήσεις...

Μπέδεψες το παραμύθι-διαδικασία...με το παραμύθι-ζωή-αυταπάτες...

TEΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ....

Ξεκαθαρα ? με τις στριπερς η με τα τραγουδιαρο-μοντελα ?

κοκα,πουλ μουρ,φραγκα,κυρος ειναι εννοιες εκ διαμετρου αντιθετα με την εννοια του καλου παιδιου,κοινως φλωροπουστα κατ εσε...
αλλα αυτα που τα κολλας εσυ?στις στριπερς(εκτος απο γνωριμιες) η στις μοντελο-τραγουδιαρες ?

ψευδαισθησεις με ποιες εχεις με τα μοντελα η με τις στριπερς ?

παραμυθι διαδικασια που κολλαει στριπερς η απ τις αλλες και το αλλο που λες παλι που κολλαει ?

*Επισης γουσταρεις το παραμυθυ αλλα δεν εισαι χαρουμενος αν ζεις σε ψευδαισθησεις ?

Σορρυ αλλα δεν μπορω να βγαλω νοημα...
Αστο καλυτερα, θα εχεις τους λογους σου για να μην ασχολεισαι με μοντελα-τραγουδιαρες-διαφορα αλλα τετοια

Επισκέπτης
Ξεκαθαρα ? με τις στριπερς η με τα τραγουδιαρο-μοντελα ?

κοκα,πουλ μουρ,φραγκα,κυρος ειναι εννοιες εκ διαμετρου αντιθετα με την εννοια του καλου παιδιου,κοινως φλωροπουστα κατ εσε...
αλλα αυτα που τα κολλας εσυ?στις στριπερς(εκτος απο γνωριμιες) η στις μοντελο-τραγουδιαρες ?

ψευδαισθησεις με ποιες εχεις με τα μοντελα η με τις στριπερς ?

παραμυθι διαδικασια που κολλαει στριπερς η απ τις αλλες και το αλλο που λες παλι που κολλαει ?

Ξεκάθαρα είναι με τις ανερχόμενες κ μη...πολλαπλών ταχυτήτων κ ταλέντων...

Κόκα κόλα..πουλ μουρ..φράγκα είναι στο ίδιο τσουβάλι...κύρος κ γνωριμίες...εννοώ ως προς τον κύκλο...δλδ να είσαι μαϊντανος...ένας απ'τους πολλούς κ πάει λέγοντας...δλδ φλωρόπουστας...όταν εννοώ καλό παιδί...εννοώ κεφτές...μπαγλαμάς...να μην αντιδράς κ όλα τα σχετικά....

Ψευδαισθήσεις έχεις με τις "ταλαντούχες"....με τις άλλες ξέρεις ποιά είναι η διαδρομή...ενώ με τις 1ες..δεν έχεις ιδέα που θα βγάλει...κ πολλοί την πατάνε....

Διαδικασία-παραμύθι = Στριπερς...
Μια ζωή γεμάτη παραμύθια κ αυταπάτες = Ανερχόμενες κ μη....

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
647
Πόντοι
6.065
Οκ ρε...

Παντως εγω ξερω καποιες στριπερς,παλιες επι το πλειστον, οι οποιες "ζουν" τους παπαρο-γκομενους τους....
κανονικα πληρωνουν αυτες τα παντα.. συζουν οι περισσοτερες και στο ιδιο σπιτι !!!

Αρα βαλτε και ενα 500αρικο για διατροφη κοπρο-γκομενου στη σχετικη λιστα

Επισκέπτης
Παντως εγω ξερω καποιες στριπερς,παλιες επι το πλειστον, οι οποιες "ζουν" τους παπαρο-γκομενους τους....
κανονικα πληρωνουν αυτες τα παντα.. συζουν οι περισσοτερες και στο ιδιο σπιτι !!!

Αρα βαλτε και ενα 500αρικο για διατροφη κοπρο-γκομενου στη σχετικη λιστα

Mα οι περισσότερες καταλήγουν με οικοδόμους,μπογιατζήδες κ λοιπές κατηγορίες...
Αφου τις περάσουν 1 ή κ περισσότερα χέρια οι "φραγκάτοι"...μετά εξαφανίζονται ως δια μαγείας..(καθόλου περίεργο)...
Το ίδιο βέβαια ισχύει κ για τις τι-βι-περσόνες...δήθεν σταρ...κ τα ρέστα...οι περισσότερες γυρνούν στους πάγκους τους...

***Τι καλό παιδί που είμαι ρε ο πούστης.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης

αυτο δεν μπορω να το πιστεψω με τιποτα εαν βεβαια μιλαμε για ελληνα...με τιποτα ομως..κ εαν υποθεσουμε οτι ειναι ελληνας θα μιλαμε για τον νταβατζη της...για πελατη δεν το πιστευω με την καμια..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
Εδώ μου τα χάλασες ...
Σωστά και άγια όλα τα υπόλοιπα αλλα αυτή η ατάκα με χτύπησε στο δόξα πατρί ... εκτός αν έχει πέραση και πιάνομαι μαλάκας τοσο καιρό ...
Δεν ξέρω φίλε...άλλωστε πάμε να τυποποιήσουμε συμπεριφορές που τελικά μάλλον δεν μπαίνουν σε καλούπια. Έχω πραγματικά πάρα πολύ μικρή εμπειρία από στριπ, ειλικρινά μηδαμινή συγκριτικά με άλλους εδώ μέσα.

Η πιο μαγική κουβέντα που άκουσα από φίλο (μέλος επίσης στο bou), όταν άρχισα με το άθλημα πριν κανένα χρόνο περίπου, ήταν ότι το πιο σημαντικό είναι να κρατάς το balance. Κάτι που δεν το κατάφερα. Με balance μπορούν να εννοηθούν πολλά πράγματα, πάρα πολλά. Και είναι δύσκολο να περιγράψεις που τελικά χρειάζεται και πως το εφαρμόζεις. Έχοντας περπατήσει, αυτό το πολύ λίγο που περπατησα, θα έλεγα ότι balance χρειάζεται εκεί που αρχίζεις να ξεφεύγεις, εκεί που όπως λέει και ο Μεφι, τελικά αντιλαμβάνεσαι τις ψευδαισθήσεις σαν πραγματικότητα και μπαίνεις σε μία διαδικασία να πείθεις τον εαυτό σου για πράγματα, τα οποία υπο ΚΣ θα έπρεπε απλά να γελάς και να προσπερνάς.

Πάντως, ενώ όπως έχω προαναφέρει αυτές πληρώνονται για να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ίσως τις γαμήσουμε κάποια στιγμή, τελικά είναι λάθος να πηγαίνεις εκεί μέσα με αυτό το σκοπό. Και πιστεύω ότι όσο λιγότερο φαίνεσαι ότι πας με αυτό το σκοπό, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να ρίξεις βόλι.

Τέλος και επιστρέφοντας στο σχόλιο που έκανες παραπάνω, δεν ξέρω εάν η συνταγή είναι να τις πείσεις ότι μπορούν να γίνουν οι μόνιμες γκόμενές σου. Δεν είναι και εκεί το θέμα άλλωστε, το ζητούμενο όπως γράφουν και άλλοι είναι να περνάμε καλά.

Έχω αρνηθεί πολλά που μου έχουν ζητήσει και ενώ πίστευα ότι θα φάω πόρτα λόγω αυτής της άρνησής μου. Όχι όμως, τελικά δεν με έφτυσε καμία επειδή δεν της έκανα δώρα χείλη, σιλικόνες, πήδηξα την φίλη της κλπ...αλλά όταν κάποια στιγμή μία συγκεκριμένη μου ζήτησε να την σπιτώσω και σφύριξα κλέφτικα, έγινε το σώσε και πραγματικά φοβήθηκα. Με πήρε ο διάολος και δεν το πίστευα.

Οπότε, βάσει της πολύ μικρής μου εμπειρίας θα έλεγα ότι αυτό το συγκεκριμένο θέμα (δλδ το μόνιμη, σταθερή και σπιτωμένη γκόμενα) είναι το key issue τουλάχιστον για αυτές με τις οποίες αρχίζεις και έχεις αυταπάτες ότι δημιουργούνται δεσμοί και πέραν του χρήματος. Και ο λόγος IMHO είναι, ότι ακριβώς εκεί θα εκπληρωθεί το βασικό τους όνειρο: Θα ξεχωρίσουν από τις άλλες, τις οποίες κατά πλειοψηφία τις πηδάνε και τις πετάνε διάφοροι. Εκλεκτοί και μη.

...ο αριθμός για μένα δεν μετρά...γιατί πολύ απλα δεν έψαξα ποτέ το value for money...
Το score όπως καταλαβαίνεις το μετράμε διαφορετικά....εγώ μετράω με βάση το πόσο καλά πέρασα...ανεξάρτητα αν τελικά γάμησα ή όχι..Για παράδειγμα...ενώ πέρναγα καλά με γκόμενες...εκτός στριπ...κ πριν γαμηθούμε...τελικά εμενα με μια μικρή πίκρα κ μετάνιωνα το βήμα προς το γαμήσι...είτε γιατί καταρριπτόταν ο μύθος...

Κατά βάσει έχεις απόλυτο δίκιο, απλά όταν γύριζα σπίτι μου με τα αρχίδια πρησμένα...κάτι με ενοχλούσε, κάτι με ενοχλούσε και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. ¨Ενα πρήξιμο εκεί κάτω, ένα αβάσταχτο πράγμα.... Ευτυχώς που τον χειμώνα τα cg έχουν αναδουλειές και έβρισκα πάντα θύμα για τα χοντράδια!

είτε γιατι ήταν άσχετες απο γαμήσι...αφού ποτέ δεν είχαν μάθει να γαμιούνται ανάλογα την περίσταση...αλλά σχεδόν ως αγγαρεία..(είναι πολυ βαρυ το τελευταίο...αλλα το έχω δει κ αυτό)!

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ισχύει αυτό? Με καμία, βρε με καμία στρίπερ δεν απόλαυσα γαμήσι. Πολύ μικρός ο αριθμός των χορευτριών που γεύτηκα, αλλά όλες ήταν κυριολεκτικά άσχετες. Ειδικά στις πίπες!!!!!!

:dancing:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αυτο δεν μπορω να το πιστεψω με τιποτα εαν βεβαια μιλαμε για ελληνα...με τιποτα ομως..κ εαν υποθεσουμε οτι ειναι ελληνας θα μιλαμε για τον νταβατζη της...για πελατη δεν το πιστευω με την καμια..

Φίλε μουνίλα πιστεψέ το είναι αλήθεια. Ποιός νταβατζής μωρέ? αυτά ήταν το 1990. Τώρα για πελάτης δεν ξέρω. Ξέρω κάποιες "κοπέλες" που παντρευτήκαν πελάτες αλλά σίγουρα δεν τους τρέφουν μιας και αυτοί τρέφουν αυτές αφου σταμάτησαν την δουλειά.

Επισκέπτης
Σωστά, μετά το millenium, τους ονομάζουμε managers.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Κατά βάσει έχεις απόλυτο δίκιο, απλά όταν γύριζα σπίτι μου με τα αρχίδια πρησμένα...κάτι με ενοχλούσε, κάτι με ενοχλούσε και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. ¨Ενα πρήξιμο εκεί κάτω, ένα αβάσταχτο πράγμα.... Ευτυχώς που τον χειμώνα τα cg έχουν αναδουλειές και έβρισκα πάντα θύμα για τα χοντράδια!

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ισχύει αυτό? Με καμία, βρε με καμία στρίπερ δεν απόλαυσα γαμήσι. Πολύ μικρός ο αριθμός των χορευτριών που γεύτηκα, αλλά όλες ήταν κυριολεκτικά άσχετες. Ειδικά στις πίπες!!!!!!
:dancing:
1.Eίσαι τυχερός που μπορείς κ πηδάς απλά μια γκόμενα...την πληρώνεις κ φεύγει...εμένα πάντα μου κοστίζουν "ακριβά" τα γαμήσια...γιατί αγοράζω κ το παραμύθι...
Προσοχή...την έχω πατήσει μερικές φορές με πούστικο παιχνίδι...αλλά μέχρι πριν λίγους μήνες το καλοστημένο κ εσκεμένο παραμύθι ήταν που με έφτιαχνε...παρά το μουνί της εκάστοτε "πουτανίτσας"!!! :sunglasses:

2.Ούτε κι εγώ έχω τρελαθεί με τις επιδόσεις τους,δεν είμαι μετρ του γαμησιού..αλλά σίγουρα κάποιος που το έχει το αντικείμενο καλά,δεν θα τις κατέτασε άνω του μετρίου...εκτός απ΄τις επαγγελματίες...που ήξεραν να γαμιούνται λόγω προϋπηρεσίας.... :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
1.Eίσαι τυχερός που μπορείς κ πηδάς απλά μια γκόμενα...την πληρώνεις κ φεύγει...εμένα πάντα μου κοστίζουν "ακριβά" τα γαμήσια...γιατί αγοράζω κ το παραμύθι...
Προσοχή...την έχω πατήσει μερικές φορές με πούστικο παιχνίδι...αλλά μέχρι πριν λίγους μήνες το καλοστημένο κ εσκεμένο παραμύθι ήταν που με έφτιαχνε...παρά το μουνί της εκάστοτε "πουτανίτσας"!!! :sunglasses:
Γενικά μου αρέσει και εμένα ο πρόλογος, όταν όμως είμαι "πρησμένος" (εννοώ τα αρχίδια μου, όχι καυλωμένος μόνο), τότε πάω στο κυρίως θέμα και βλέπουμε μετά για τα άλλα. Αλλωστε εκεί κρίνονται και τα περισσότερα. Μετά το "αθλημα" και κατά πόσο θέλεις ή όχι να εξαφανιστεί (και στιγμιαία αν γίνεται) η παρτενέρ σου....

2.Ούτε κι εγώ έχω τρελαθεί με τις επιδόσεις τους,δεν είμαι μετρ του γαμησιού..αλλά σίγουρα κάποιος που το έχει το αντικείμενο καλά,δεν θα τις κατέτασε άνω του μετρίου...εκτός απ΄τις επαγγελματίες...που ήξεραν να γαμιούνται λόγω προϋπηρεσίας.... :grin: :grin:
Η μικρή μου εμπειρία επιβεβαιώνει αυτό που διάβαζα εδώ μέσα και δεν το πίστευα, ότι οι χορεύτριες έχουν μία ψύχωση με το κορμί τους, την εμφάνισή τους κλπ. Πιστέυω ότι αυτό είναι και ο κύριος λόγος που δεν αποδίδουν στο άθλημα. Οι χορέυτριες ποζάρουν ακόμη και όταν γαμιούνται και ΟΚ, έχει την φάση του και αυτό, αλλά τελικά δεν είναι "εκεί" την ώρα του αθλήματος και αυτό φαίνεται. Δεν είμαι εξπέρ στο Sex, αλλά όσες λίγες τελικά χτύπησα, ήταν απαράδεκτες. Έκανα και το λάθος μία φορά, και είχα πάει με μια στρίπερ σε ξενοδοχείο που είχε δωμάτιο full με καθρέφτες....τι το ήθελα....στο τέλος νόμιζα ότι ήμουν απών, τελείως όμως. Ή τύπισσα είχε κολλήσει στο να κοιτάει στον καθρέφτη πως στήνεται, πως τουρλώνει κλπ κλπ κλπ. Δεν έβρισκα και τον γαμημένο τον διακόπτη να σβήσω τα φώτα και τελικά απλά "διεκπεραίωσα".

ammos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η μικρή μου εμπειρία επιβεβαιώνει αυτό που διάβαζα εδώ μέσα και δεν το πίστευα, ότι οι χορεύτριες έχουν μία ψύχωση με το κορμί τους, την εμφάνισή τους κλπ. Πιστέυω ότι αυτό είναι και ο κύριος λόγος που δεν αποδίδουν στο άθλημα. Οι χορέυτριες ποζάρουν ακόμη και όταν γαμιούνται και ΟΚ, έχει την φάση του και αυτό, αλλά τελικά δεν είναι "εκεί" την ώρα του αθλήματος και αυτό φαίνεται. Δεν είμαι εξπέρ στο Sex, αλλά όσες λίγες τελικά χτύπησα, ήταν απαράδεκτες. Έκανα και το λάθος μία φορά, και είχα πάει με μια στρίπερ σε ξενοδοχείο που είχε δωμάτιο full με καθρέφτες....τι το ήθελα....στο τέλος νόμιζα ότι ήμουν απών, τελείως όμως. Ή τύπισσα είχε κολλήσει στο να κοιτάει στον καθρέφτη πως στήνεται, πως τουρλώνει κλπ κλπ κλπ. Δεν έβρισκα και τον γαμημένο τον διακόπτη να σβήσω τα φώτα και τελικά απλά "διεκπεραίωσα".

Έτσι!

Αν και με 2 στρίπερ έχω κάνει από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου. Ήταν όμως κατηγορία MILF, γύρω στα 35 τότε και δεν θα τις έλεγες μουνάρες, αλλά είχαν αυτό το κάτι.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Έτσι!

Αν και με 2 στρίπερ έχω κάνει από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου. Ήταν όμως κατηγορία MILF, γύρω στα 35 τότε και δεν θα τις έλεγες μουνάρες, αλλά είχαν αυτό το κάτι.
αυτο το κατι που μενει ....

Επισκέπτης
Γενικά μου αρέσει και εμένα ο πρόλογος, όταν όμως είμαι "πρησμένος" (εννοώ τα αρχίδια μου, όχι καυλωμένος μόνο), τότε πάω στο κυρίως θέμα και βλέπουμε μετά για τα άλλα. Αλλωστε εκεί κρίνονται και τα περισσότερα. Μετά το "αθλημα" και κατά πόσο θέλεις ή όχι να εξαφανιστεί (και στιγμιαία αν γίνεται) η παρτενέρ σου....

1.Πάσο.... :cool2:

2.Εγώ τα είχα ξαναγράψει...ίσως έχει γράψει κ ο nokia (ως παλιός κ καλός papazoglou)...με τιμούν αυτά που γράφεις γιατί απλά επιβεβαιώνομαι...(όχι οτι το χρειάζομαι..απλά γουστάρω που τα έμαθα στα 19-20 μου κ αποφεύγω τις κακοτοπιές αφού πλέον ξέρω...)! :grin: :grin:
Oι χορεύτριες έχουν αυτό το ψώνιο όπως σωστά γράφεις...κατά τη γνώμη μου όμως...το μικρό τους μυαλό κ η ελάχιστη φαντασία...φταίνε για το ξενερουά γαμήσι...
Ίσως τα προβλήματα...ίσως η γαμω-ζωή...ίσως ότι σκατά έχουν στο μυαλό τους σαν γυναίκες κ σαν στρίπερ ταυτόχρονα...τελικά η ουσία είναι μία...κ ο μπακλαβάς γωνία... :grin: :grin: :grin:.....Νομίζω οτι ξέρω για ποια γκόμενα λες...με τους καθρέπτες....αλλά δεν θα πω τίποτα άλλο....μόνο το νάζι της πριν κ μετά το γαμήσι μου έφταναν ως φαντασίωση κατα τη διάρκεια... :grin: :grin: :grin: :grin:.....

Τελος...καλά να είμαστε...καλά να περνάμε....κ ας μην ξέρουν να γαμιούνται οι "ξεβράκωτες".... :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom