Νέα

Καθηγήτρια και μαθητής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panoskam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.457
Πόντοι
6.955
Είχα ζητήσει σε μια καθηγήτρια αγγλικών που μου έκανε κάποια λίγα ιδιαίτερα να πάμε θέατρο, σινεμά, απέφυγε να πει όχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ στην πρώτη λυκείου τον έπαιζα για μια φιλόλογο, μουναρα η κυρία για την ηλικία της, χωρισμένη. Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα, αλλά ένας φίλος μου 6 χρόνια αργότερα, γαμισε την κόρη της (ήταν 3 χρόνια μικρότερη μας) που ήμασταν φοιτητές στην Θεσσαλονίκη!!!
Της είπε ότι γουσταρες τη μάνα της;

Y13

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
9.495
Πόντοι
2.306
Και η δικιά μου φυσικό είναι ρε γμτ , αλλά δεν είναι έτσι .....σσσσσσσ

Εκπαιδευτικός στη Σκωτία έγινε τσακωτή με «διπλή ζωή» στο Only Fans και αποβλήθηκε για 2 χρόνια από τις αίθουσες - Οι φωτογραφίες που την «έκαψαν»​

Η 34χρονη καθηγήτρια Φυσικής λέει ότι μπήκε στο Olny Fans για να βγάλει χρήματα λόγω του χαμηλού μισθού της - Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της κέρδισε 69.000 ευρώ μόλις σε έναν μήνα​

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
25 περίπου χρόνια πριν... σε ένα μικρό χωριό... 3η λυκείου μαθητής. 1.90 ύψος και γεροδεμένος από τις πολλές μπάλες άχυρο, τριφύλλι και γενικά από την δουλειά στα χωράφια. Μεγαλοέδειχνα καθότι ξυριζόμουνα από 2α γυμνασίου.

Μας έρχεται μια πρωτοδιοριζόμενη φιλόλογος, 26 χρονών, κοντά στο 1,65 - 1,68 ύψος, κοντό μαλλάκι μαύρο, δέρμα μελαψό με κάτι καταπράσινα ματάκια και κορμί... σκέτος θάνατος. Φορούσε και κάτι τζιν... μαθητές και καθηγητές χαζεύαμε την κωλάρα της.

Μια μέρα στην αίθουσα κατά την διάρκεια διδασκαλίας είχε ξεκουμπωθεί το πουκάμισό της και φαινόταν το σουτιέν. Της έκανα νόημα με τρόπο και το διόρθωσε. Μια άλλη φορά της είχε τρυπήσει η μπλούζα και πάλι της έκανα νόημα με τρόπο και φόρεσε μια ζακετούλα για να το κρύψει. Γίνανε κανά δυο ακόμα παρόμοια σκηνικά και άρχισε να το εκτιμά. Από τότε κάθε φορά που με έβλεπε μου χαμογελούσε και της το ανταπέδιδα.

Πήγαινα στην διπλανή πόλη για κάτι φροντιστήρια. Μια μέρα του έτυχε του καθηγητή του φροντιστηρίου κάτι απρόοπτο και δεν θα μας έκανε μάθημα, οπότε άρχισα τις βόλτες στην πόλη. Όπως έστριψα σε ένα στενό, πέφτω φάτσα με φάτσα με την καθηγήτρια από το σχολείο. Ήταν μαζί με μια φίλη της (εξίσου θεόμουνο) και χαιρετηθήκαμε. Με σύστησε και στη φίλη της και κάτσαμε 5 λεπτά και αερολογούσαμε. Η φίλη της είχε δουλειά οπότε και έφυγε και μείναμε οι δυό μας.
Με ρώτησε αν θέλω να πάμε για ένα καφεδάκι. Πήγαμε σε μια καφετέρια, καθίσαμε τελείως απόμερα... στο βάθος. Και εκεί που πίναμε καφέ ειλικρινά δεν θυμάμαι πώς βρέθηκε η γλώσσα της βαθιά στο στόμα μου. Ήμουν άπειρος τελείως (ντουγάνι λέμε). Για να μην τα πολυλογώ... από τις 5 μέρες που πήγαινα στην διπλανή πόλη για φροντιστήρια, τις 2 κατέληγα στης καθηγήτριας για... ιδιαίτερα!!! Μιλάμε για πολύ σεχ... Πάρα πολύ σεχ. Στο σχολείο βέβαια δεν είπα ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Δεν δώσαμε δικαίωμα να μας πάρει χαμπάρι κανείς. Με την παρέα μου πηγαίναμε στην πόλη κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και όλως τυχαίως με χάνανε για κανα 2ωρο (οπότε 3-4 φορές την εβδομάδα βρισκόμασταν με την δασκάλα μου για ιδιαίτερα).

Μέχρι που ήρθε το τέλος της σχολικής χρονιάς. Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και το καλοκαίρι μέχρι που μια μέρα ήταν πολύ χάλια. Θα πήγαινε μετάθεση στην άλλη άκρη της Ελλάδας και έκλαιγε... Βέβαια της είπα πως κι εγώ τον άλλο μήνα θα έφευγα, όπως και έγινε, για τη σχολή πλοιάρχων και μετά στα καράβια. Εκείνη τη μέρα και νύχτα (18 χρονών και η τσουτσού ήταν συνέχεια ορθή) έκανα το καλύτερο σεχ της ζωής μου (τουλάχιστον έτσι θέλω να το θυμάμαι).

Έχουν περάσει πάνω 25 χρόνια και ούτε την έχω ψάξει στα σόσιαλ, ούτε έχω ρωτήσει για το πού βρίσκεται ή τι κάνει. Θέλω να μείνω με τις ωραιότερες από αυτήν αναμνήσεις. Ειλικρινά ελπίζω μόνο να είναι καλά και ευτυχισμένη με μεγάλη οικογένεια, όπως μου είχε πει ότι ήθελε.

Είχα πει στον εαυτό μου μου ότι δεν θα το έλεγα ποτέ και σε κανέναν. Αλλά... μεταξύ μας είμαστε... Μην πάει παραέξω, ε;

Χαχαχα

Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Tελικα εγινες καπετανιος?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Eros82

Eros82

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
63
Like
20.334
Πόντοι
13.636
Καθηγητής με μαθητρια μπλέκεις. Καθηγήτρια με μαθητη δεν τρεχει τιποτε.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.372
Πόντοι
206
Καθηγητής με μαθητρια μπλέκεις. Καθηγήτρια με μαθητη δεν τρεχει τιποτε.
Λογικό είναι.. Φυσικα θεωρώ μαλάκια είτε να πηδάς μαθήτρια ή μαθητή. Μεγάλος άνθρωπος είσαι πηδά καμία συναελφισσα

• Like
Αντιδράσεις: Eros82

Y13

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
9.495
Πόντοι
2.306
«εντωμεταξύ» αντί να πέσει κανα πουτσάκι ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ στην πρέζα ................... και ιδού .................

Καλλιθέα: Σύλληψη καθηγήτριας και 17χρονου μαθητή με κάνναβη σε πάρκο​

Στο σπίτι της 34χρονης οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και κατάσχεσαν επιπλέον 10 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 29,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Abelokhpiwths_22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
6
Like
1.165
Πόντοι
480
Αλάνια στα δικά μου μέρη-επαρχία την εποχή που πήγαινα γυμνάσιο-λύκειο 90’s, 98/100 αυτό το θέμα ήταν απλά φαντασίωση.

Είτε είχαμε καθηγήτριες που μοιάζανε του φαραο, είτε τα δυνατά μουνια μας έβλεπαν ως κακάσχημα νιάνιαρα και επειδή ήταν ωραίες γκόμενες είχαν άλλες επιλογές. Οχι θα κάτσουν να τις κουτσομπολεύουν κτλ.

Ισως το μόνο γαμησι που παίχτηκε ήταν στην εφταήμερη μας αλλά και πάλι λύκειο, και πάλι πιο πιθανό να είναι παπατζα.

Εν συντομία η δική μου ιστορία. Είχε πάρει ιδιαίτερα για κάποια μαθήματα μόνο, η μάνα μου μια πολύ μικρούλα για αρχαία ελληνικά. Μολις είχε βγει από την σχολή της πολης που μεγάλωσα.

Τρομερό μουνι, μύριζε άνοιξη η ύπαρξη της. Σε ένα μάθημα πήγα να τη βάλω νερό, και επιστρέφοντας δεν κατάλαβε που μπήκα και είχε κάνει μπροστά επειδή ήταν πιασμένη και ακουμπούσε-ξάπλωνε στο γραφείο. Περίμενε να ακούσει τα βήματα για να μαζευτεί.

Οπότε είχε πεταχτεί όλο το εσώρουχο έξω. Ηταν από τα πιο όμορφα θεάματα που είχα δει. 3/4 δαντελα πράσινο. Οριακά είχαμε πρόσβαση σε περιοδικά τότε. Λαιβ τέτοιο εσώρουχο δεν είχα δει. Επειδή ντράπηκα που είδα, άλλαξα πορεία όσο περνούσα από πίσω της για να πάω να πάρω την κασετίνα μου και μετά πήγα κάθισα. Έπαθα σοκ από ντροπή, και από αυτό που είδα.

Αλλά τι λέτε κάποιοι ότι τον παίζατε κάτω από το γραφείο κτλ. Αν με κοίταγε ότι κοιτάω περίεργα, θα το έλεγε καταρχάς στη μάνα μου και θα έτρωγα ξύλο για κάνα μηνα, ίσως και δύο.

Την σταμάτησε η μάνα μου επειδή έγραψα καλά στο διαγώνισμα, όταν πλησίαζαν οι εξετάσεις Ιουνίου πήρε μια άλλη 55 άρα, που έμοιαζε πιο πολύ στο μπαμπά μου και η ανάσα της βρωμουσε ελληνικό καφέ. Μου μίλαγε και μύριζα καφέ.

Από την άνοιξη στον καφέ. Το θυμάμαι 30 και χρόνια μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom