Νέα

Ρομαντικό Ειδύλλιο Με Ιερόδουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπογόης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.275
Πόντοι
16.235
ο τιτλος νομιζω οτι πρεπει να αλλαξει
το πουτανα ειναι γενικο σημερινο γυναικειο στατους κατα 85%
εδω ο φιλος λεει για εργαζομενη στο σεχ η αλλιως ιεροδουλο
Eπαγγελματιας πουτανα με ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες όχι ερασιτέχνις με μιζέρια ,υφακι και τουπε.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.275
Πόντοι
16.235
Bro, δε σε συγχωρούμε για την καθυστέρηση. Δεν μπορούσα να φάω μελομακάρονα στις γιορτές από την ανησυχία για το γιατί δεν τέλειωσες το θέμα σου.

Anyway, κάθε πουτάνα έχει διάφορους καψούρηδες να της προτείνουν ρομάντζα και δέλεαρ του κώλου. Αν πηγαίνει στο σπίτι του καθενός όταν δε δουλεύει μετά δε θα έχει ελεύθερο χρόνο.
Το ερώτημα δεν υφίσταται γιατί (αν η ιστορία δεν είναι τρολιά), δεν παίζει να έρθει σπίτι σου αν δεν προτείνεις κασέρι, βγήκε για καφέ γιατί κατάλαβε ότι είσαι αγαπούλης και θέλει να πηγαίνεις να της τα σκας στο ρδέλο.
Χωρίς λεφτά δεν έχεις τύχη. Αν θες να γλείψεις μουνί και κώλο κάντο στο μπουρδέλο.
Αν όμως γράψεις ποιήματα για τον έρωτα σου με την πουτάνα μπορείς να βγάλεις μια συλλογή, να κερδίσεις το κρατικό βραβείο ποίησης και να κάνεις την οικογένεια σου και τους φίλους σου περήφανους.
My 50 cents.
Λέγοντας" λεφτά" μιλάμε πιθανότατα για κάτι ανάλογο της ταινίας " Pretty woman".

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.275
Πόντοι
16.235
Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές,

Ζητώ συγνώμη καθότι άφησα ημιτελές το νήμα που άνοιξα 19/12/2025 με τίτλο "Σχέσεις Με Πουτάνες" διότι μετά λίγη
ώρα συνέβη κάτι που -δεν κάνω πλάκα!- μέχρι τώρα με έχει βάλει σε επαγγελματικές περιπέτειες και σε μια τρικυμιώδη
καθημερινότητα...Οπότε τώρα που επικρατεί μια κάποια νηνεμία στη ζωή μου συνεχίζω αυτό που άφησα στη μέση...
Έχω μια ρομαντική σχεσούλα με περικαλλή βάβω ιερόδουλη ...Οι συνευρέσεις μας περιορίζονται προσώρας στην πορνική κάμαρα
μολοντούτο έχουμε βγει βολτούλα μια φορά και για καφεδάκι. Και ανταλλαγή με καρδούλες στο κινητό. Της έχω προτείνει να έρθει σπίτι μου. Μέχρι στιγμής το αποφεύγει...την δελεάζω ότι θα της γλύψω την μουνάρα και την κωλότρυπά της. Τα αποφεύγω αυτά στο πορνείο...
Ήθελα να ρωτήσω τους ειδήμονες του μπου σάιτ, εσείς θα σιχαινόσασταν να γλύψετε το κωλάντερο και την μουνάρα μιας πουτάνας;
Θα την φέρνατε σπίτι σας; Αν ξέρατε ότι είναι ιερόδουλη των μπουρδέλων; Θα μπορούσατε αν προέκυπτε να προχωρήσετε μια τέτοια σχέση;

Περιμένω με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις σας
Λέγοντας " βαβω" μάλλον είναι γύρω στα 60 αλλά νεότερης εμφάνισης .Τυχερέ!!

Stavroghin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.532
Πόντοι
201
Αν ο κάθε ένας που κάνει σχέση με πουτάνα ή που το σκέφτεται, ανοίγει και από ένα νήμα εδώ μέσα, θα ανοίξουμε νηματοπωλείο στο τέλος

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.189
Πόντοι
736
ο τιτλος νομιζω οτι πρεπει να αλλαξει
το πουτανα ειναι γενικο σημερινο γυναικειο στατους κατα 85%
εδω ο φιλος λεει για εργαζομενη στο σεχ η αλλιως ιεροδουλο
Άμα είναι δούλη γιατί πληρώνουμε;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.591
Πόντοι
26.435
ααα όχι, εμένα παλιότερα μια νέα μάλιστα κοπελίτσα, ιερόδουλη όσο μπόι και κιλά της έλειπαν με βροντερή φωνή μέσα σε μπουρδέλο μου φώναξε με οργή και περηφάνεια: "ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΑ!" Ίδια ο Ιωάννης Μεταξάς στο Ιταλικό ΟΧΙ ήταν

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

PANLEK88

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2026
Like
96
Πόντοι
0
Σχεση έχουμε και βγαίνει έξω και λεμε αν σε κοίταξε κάνεις σκέψου να έχεις σχέση και να ξερεις οτι πάει να πηδηχτει και να γυρίσει σπίτι. Ξερω γω δεν το βρίσκω πολύ νορμαλ. Πως θα το διαχειριστεί κάποιος αυτό;

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές,

Ζητώ συγνώμη καθότι άφησα ημιτελές το νήμα που άνοιξα 19/12/2025 με τίτλο "Σχέσεις Με Πουτάνες" διότι μετά λίγη
ώρα συνέβη κάτι που -δεν κάνω πλάκα!- μέχρι τώρα με έχει βάλει σε επαγγελματικές περιπέτειες και σε μια τρικυμιώδη
καθημερινότητα...Οπότε τώρα που επικρατεί μια κάποια νηνεμία στη ζωή μου συνεχίζω αυτό που άφησα στη μέση...
Έχω μια ρομαντική σχεσούλα με περικαλλή βάβω ιερόδουλη ...Οι συνευρέσεις μας περιορίζονται προσώρας στην πορνική κάμαρα
μολοντούτο έχουμε βγει βολτούλα μια φορά και για καφεδάκι. Και ανταλλαγή με καρδούλες στο κινητό. Της έχω προτείνει να έρθει σπίτι μου. Μέχρι στιγμής το αποφεύγει...την δελεάζω ότι θα της γλύψω την μουνάρα και την κωλότρυπά της. Τα αποφεύγω αυτά στο πορνείο...
Ήθελα να ρωτήσω τους ειδήμονες του μπου σάιτ, εσείς θα σιχαινόσασταν να γλύψετε το κωλάντερο και την μουνάρα μιας πουτάνας;
Θα την φέρνατε σπίτι σας; Αν ξέρατε ότι είναι ιερόδουλη των μπουρδέλων; Θα μπορούσατε αν προέκυπτε να προχωρήσετε μια τέτοια σχέση;

Περιμένω με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις σας
Ρε φίλε, είναι απλό, στον οίκο μόνο σου κάθεται, έτσι μου κάθεται και εμένα, αν δεν θέλει εκτός, απλώς σε κρατάει πελάτη ... γιατί λογικά δεν τα σκάς μόνο για ένα 10', μην το σκέφτεσαι κάν, αν σου κάνει έξτρα συνέχισε να πηγαίνεις αλλά βγάλε το συναίσθημα αν μπορείς στην άκρη, αλλίως κώψε εντελώς επαφές, αν σε πλησιάσει αυτή και για εκτός οίκου τότε καλώς, αλλιώς ΑΠΛΑ ΔΕΝ.

προφανώς και το θέμα πρέπει να συγχωνευθεί, υπάρχει ήδη, έχουμε βγάλει τα σωψυχά μας δε θα τα πούμε και εδώ! :2funny:
Ναί.

Είναι κάπου ενδιάμεσα 50-60
Αν δεν είσαι ίδιας ηλικίας μας τρολλάρεις ...

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
678
Πόντοι
96
Σχεση έχουμε και βγαίνει έξω και λεμε αν σε κοίταξε κάνεις σκέψου να έχεις σχέση και να ξερεις οτι πάει να πηδηχτει και να γυρίσει σπίτι. Ξερω γω δεν το βρίσκω πολύ νορμαλ. Πως θα το διαχειριστεί κάποιος αυτό;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.591
Πόντοι
26.435
Άλλο που έμαθα σήμερα...οι πιο μικρής ηλικίας ιερόδουλες που έχουν εδώ Ελλαδα σόι οικογένεια κτλ ζουν σε μια φάση τύπου εσώκλειστες, πως βγαίναμε εμείς έξω στο Γυμνάσιο σαν τα βλαμμένα σε πολύ συγκεκριμένα μέρη, μέχρι κάποια ώρα κτλ κτλ. Μη σου πω πως και όταν βγαίνουν έξω βγαίνουν σχεδόν υπό εποπτεία. τι να κάνεις με δαύτες? Αυτές είναι σα να ζουν στο Κολοκοτρωνιτσι ένα πράμα.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom